Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mnamkacik podla mna s tym doktory zybtocne zatazuju buducu mamicku...mne nikdy doki nepovedal kolko vazi ani meria...ani v porodnici ked ma prijmali a robili sono nic nepovedal len ja som pozerala na display kde pise vaha lebo som sa bala ze bude velky 😉 😉 v ppho pisalo uz neviem presne kolko do 3.5kila a mal 3290 🙂 netrap sa tym 🙂
@stanka2612 @michaela2906 sak to super ze neviete co a ako to bude....aky strach...ja si myslim ze som na tom horsie 😀 😀 lebo viem asi co a ako...ja neverim ze to bude rovnake, kazdy porod je urcite iny...prvy bol celkom pohode-mozno prave vdaka tomu ze nevies co sa bude diat. Uvidime ako dopadne druhy. Kazdopadne uz budem vediet ze ked ma bude pravidelne "krutit" ze to su kontrakcie a ze sa otvaram 😀 😀 mna v porodnici celu noc krutilo nedalo sa lezat spat ani sediet a ja som furt cakala ze to ma byt silnejsie :-P :-P :-P :-P :-P a rano uz na 8prstov :-P :-P :-P
@mata0312 ty kokos to je jak super ze mas tolko mlieka...a to po cisaraku..ani malu nemas pri sebe....super 😉 😉 moj v porodnici vytiahol 20tku..ked sme odchadzal 40tku 😉 😉 ale potom sme sa kojili do 8 mesiacov, prvy mesiac pribral skoro 1.5kila 😀 😀 kedy ti ju po porode prvy krat prilozili?
Tak baby, uvidíme čo prinesie dnešok 🙂
2:45 má zobudilo srvrdnutie brucha, kríže sa pripojili a takto do rana ešte 3-4x, o pol šiestej odišla zátka..
Poriadna teda, krvavá, to už sa nedalo pochybovať či je to to alebo nie...
No a stahy brucha mám, kontrakcie teda, ale slabucke stále, rak čakám a keď sa to nerozbehne asi radšej pojdem 🙂 a oni ma domov pošlú 😀 ha
@1234lubka tak uvidime,ci si po porode trufnem na druhe 😀
@gabuchah juj moja drzim palce,nech je to uz tu 🙂 daj potom ked budes mat chvilu vediet 😉 joj myslim na teba 😘
@stanka2612 neboj tak.po dvoch rokoch isto 😀 na zle sa zAbudne a budes mat na pamati len to pekne 😉 malickeho
Ďakujem baby, ešte som si urobila čajík 🙂 zatiaľ stále ten samý level, aj pri malom to tak bolo, potom pustili vodu a šlo to...
Snáď už dnes...
@gabuchah ides do nemocky?
@stanka2612 ved ze tesne po porode nadalsie dieta nepomyslis este nejaky.ten rocik najmenej....😀 😀 😀 ale potom..ked uvidis ako rastie ako sa uci...aky uz je velky....tak ver ze zatuzis 🙂 🙂 moj do dvoch rokov v noci poriadne nespal az potom ked bol aky.taky "klud" tak to na mna.prislo 🙂 aj v okoli uz zacali riesit kamosky.dalsie dieta.....ono to tak samo prirodzene pride 🙂 🙂 mnebolo smutno ze bol stale sam 🙂

@mata0312 neviem ci sa mam bat abo tesit 😊