Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby tak idem na ten ultrazvuk,konecne sa dozviem,kolko babo meria a vazi 🙂
@karinviktoria aj my budeme mat Viktoriu 😀
@1234lubka vyssie som pisala. Mam krcok len 1 cm. A vonkajsiu branku na dva prsty. Tiez som mala minuly tezden bolesti brucha a krizov a uz par dni mi brucho yvrdlo cadtejsie ako kazdu hodinu. A aj zapal som mala krv v moci a crp zvysrne.jedno s druhym. Tak som bola 5 dni na i fuziach. Traz uz len tablety davaju
@skarabubu ano prirodzene 🙂
@lucka1987 no ved presne to!!!!!! viem ze moj muz sa onho postara ale to ze ja mam byt bez beho....minule bol dva dni u mami-stacilo li ako ticho bolo doma....kamoska tak bola neviem teraz kolko ci dva ci tri ci az mesiac v nemocnici ked cakala dvojicky..doma dcera...3rocna...strasne...co mi mami prezivame ked sme bez detusi svojich 🙂 🙂 a to som si pred jeho narodenim nevedela predstavit ze to uz bude stale s nami 😀 ....a teraz ze budu dvaja...to bude ziarlivost...
jupiiiiiiiiiiii dnes krasny den a dobra sprava zo socialky , tak mam narok na matersku. k tomu sice poslali papier co vsetko treba potom po porode poslat na socialku ale potesilooooooooooooooooo🙂))
@lucka1987 no mi mame doma velke deti moja 16 rocna a draheho 24 a 15 rocny chalani , uz som im aj nachystala zoznam co maju robit ked budem v nemocnici ...))))))) periny prezliect okna umyt povysavat dlazku vylestit a mnoho vela veci a drahemu hlavne aby mi uvaril dobrotku ked prideme xixixixixixi ale partia hovori ze si beru dovolenku vsetci tak myslim ze pomozu aj oni lebo uz viidm ake to bude u nas doma vesele mozno aj tepovac vytiahnu ale hlavne ze to nebudem vydiet ixixixixixixixixi
žienky ide daka z vas v piatok do poradne cca 9hodina do trenčina nemocnice na druhe poschodie?
a tei co uz boli neviete co ma tam caka?
@vierkal a co vyzeralo to ze nebudes mat narok?? za posledne dva roky pred porodom potrebujes mat odpracovanych 9 mesiacov.
Co sa.tyka poradne to je podla mnavsade rovnake....prides das moc, tehu knizku na stol, s tebou spisu taky zaznam, pomeraju tlak, tak si pojdes polezat na postel na 20minut a sup domov 😉
@1234lubka veru dve mi vraveli na socialke inak, tak som bola s toho mimo xixixixixixixxi som podnikala predtym poom na urade potom praca normalne ale nebola som v nej dlho no vyzera to tak ze asi bola dlho ked mi to vyslo xixixixixixixixixixi ten cas leti🙂)) no v piatok som zvedava co mi povedia a ako zmeraju chvalabohu som pri tomto tehotenstve vela nepribrala a to kocim do seba vsetko mozne aj nemozne🙂))))zatim je vsetko ok aj ked vcera to vyzeralo kadejako bolesti tvrdnutie bruska mali kopal jak keby neviem co a ani lezat ani sedet len stat 🙂))
no mna moja doktorka ano zakazdym ale teraz ma uz poslala do nemocnice na vysetrenie ale povedala ze potom sa mozem rozhodnut ci chodit k nej do porodu alebo trencin.tak este uvidim ako sa rozhodnem lebo uz ted sa mi zle soferuje a tn mam 30 km
tak uvidim
Mamicky dnes som sa rozpravala s mamickou ktorej babo zomrelo v nemocnici v He normalne som si poplakala zevraj bolo uplne vsetko v poriadku a byvali primat ktory ju rodil zle chytil babo polamal mu väz a ono zomrelo strasne

@lucka1987 moja aspon tak , ja som sam ako prst 😀
@1234lubka ta. Vidis to ma nenapadlo 😀