Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
No ja tiež mám pred pôrodom a lekára som si vyberala dosť dlho a verím mu 🙂
Ja mam za sebou prvý monitor, čakám na nejakého doktora, nech ho pozrie, ale vraj vyzerá všetko ok, len ja som vraj veľmi bleda. Asi pôjdem do solarka ;)
Dnešné info z poradne, teším sa ako malé dieťa na Vianoce, lebo konečne na treťorodičku aspoň mierny posun, tj. CS 2-3, krčok mäkký, otvorená na špičku prsta 🙂. Dokonca aj železo mám v norme, že už nemusím brať, alebo tak každý druhý deň, čo som v podstate aj robila. Včera prietoky v norme, poradňa o týždeň. Dúfam, že bude CS aspoň 5-nabudúce, vraj v 37tt môže byť CS už 8.
@gabuchah drzim palce 🙂 a tíško závidím 🙂
Tak teraz mi odisla zatka..uz od vcera ma boli spodok bruska..zeby sa to zacalo pomaly rozbiehat? 😕
@mata0312 no ved to nieje az tak predcasne, trochu prehanaju...ale hlavne nech poroadne vysetria 🙂 skvele ze sa chytila, mojmu ked si odomna potiahol doniesli na "dokrmenie" 20tku nutrilonu vo flaske...vsetko vyvracal...odvtedy ziadna flasa..a bol velky problwm ho neskor na flasu vobec nejak naucit...asi az v 6-7mesiacoch zacal cajik vodu....
Zienky dneska pásy a poradňa... Zevraj vsetko ok ale mala je otočena ritkou tak som z toho trochu smutna...viem ze sa da porodit aj tak ale bojim sa aby to nebol cisarak...
@denca2d super 🙂 tak dost vela tej zatky ti odislo?? Mne teda pri prvom dost..tak na dva krat...potom som zacala spinit aj taku trochu jasnejsiu krv...sli sme do nemocky ale netrebalo este, az na druhy den zacali kontrakcie...kludne este ostan doma kym nepridu bolesti..ked budes mat hodinu v kuse kazdych 10minut cca tak chod 🙂
@michaela2906 aale ved si este len 37tt, nevadi ze je ritkou..zavisy od lekara..este sa stale moze pretocit.pozri na nete nejake cviky alebo tak...ved nase mami nevedeli ako maju deti ulozene a rodili aj ritkou...horsie bybolo keby bolp babo priecne...
@denca2d je to prudko individuálne, niekto má zátku odídenú aj mesiac...mne napr. pri prvej odišla neviem kedy, pôrod začal odtečením vody...druhý poobede odišla zátka, večer začali prvé kontrakcie v noci už pravidelné o 3.30 sme prišli do pôrodnice vodu mi praskli až pri tlačení a malá sa narodila 7.14.
@denca2d no presne 🙂 tak uz je to na ceste 🙂 to bude taka bolest ze ta bude trochu "krutit" nepolezis neposedis...mne sa ulavilo ked som sadla na zachod...ma tlacilo akoby na velku...a sastricky predsa vraveli ze ako na kramy len 1000krat silnejsie...tak som tak "trpela" celu noc lebo som cakala ine bolesti...a rano ked som sa dotrebala k dokimu tak som bola na 8 prstov :-P :-P

@misska22 to nemyslis vazne, preboha ☹ aj moja mala hematomy na ruke, velke modriny ☹ ze ju nejak.zle.potiahli pri porode ...a nikto mi nic nepovedal...az vcera som.si to.vsimla , ked som.bola pri kupani