icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
2. mar 2016

@misska22 to nemyslis vazne, preboha ☹ aj moja mala hematomy na ruke, velke modriny ☹ ze ju nejak.zle.potiahli pri porode ...a nikto mi nic nepovedal...az vcera som.si to.vsimla , ked som.bola pri kupani

1234lubka
2. mar 2016

@mata0312 takze je doma?? no ved ono sa to kazdu chvilu rozbehne...uz ked jej odisla.zatka aj z krvou...za den dva to ma za sebou

mata0312
autor
2. mar 2016

@1234lubka nie tu.v nemocke

1234lubka
2. mar 2016

@mata0312 mna.si po odchode zatky uz nechali 🙂 nic sa nedialo cely.den, az na druhy 🙂

misska22
2. mar 2016

No ja tiež mám pred pôrodom a lekára som si vyberala dosť dlho a verím mu 🙂

misska22
2. mar 2016

@mata0312 tak sa nato opýtaj bližšie či nemôže niečo s toho byť ale myslím že nie ak stále neplače a nič ju nebolí nemal by byť problém

mata0312
autor
2. mar 2016

@misska22 tym ze je predcasne narodena podstupuje uplne vsetky vysetrenia, tak je to.dufam.ok ...dnes ma sona a neurologa

misska22
2. mar 2016

@mata0312 držím palce a ticho závidím aj ja už by som chcela mať svoju Ninku v náruči no ešte také 2 týzdne musím vydržať všetko dobre Vám želám nech ste rýchlo doma 🙂

misska22
2. mar 2016

@mata0312 a ako predčasne v ktorom týždni??

mnamkacik
2. mar 2016

@mata0312 bude všetko fajn, maličká je bojovnicka, ,,, vieš čo ma napadlo. Keď pôjdeme do Pb niekedy v lete tak dáme dúfam stretko

mata0312
autor
2. mar 2016

@mnamkacik jasne tesim sa 😉 mala veru.je , rano mi.sestricka doniesla vo flasi moje mlieko ze 30ml ale.ja jej.hovorim ze.si.ju prilozim tak sme sa kojili bradavku krasne chyti a flasu nechcela ani vidiet 😀 a nakoniec mi povedali ze.vypila 60ml 🙂 moje babo

mata0312
autor
2. mar 2016

@misska22 narodila sa v piatok o 22:48 , a.v sobotu by som zacinala 37+00

mata0312
autor
2. mar 2016

@misska22 a dakujeme 😉 neboj dockas sa 😉

lenadka
2. mar 2016

@mata0312 super, krásne papá 🙂

pahu
2. mar 2016

Ja mam za sebou prvý monitor, čakám na nejakého doktora, nech ho pozrie, ale vraj vyzerá všetko ok, len ja som vraj veľmi bleda. Asi pôjdem do solarka ;)

lenadka
2. mar 2016

Dnešné info z poradne, teším sa ako malé dieťa na Vianoce, lebo konečne na treťorodičku aspoň mierny posun, tj. CS 2-3, krčok mäkký, otvorená na špičku prsta 🙂. Dokonca aj železo mám v norme, že už nemusím brať, alebo tak každý druhý deň, čo som v podstate aj robila. Včera prietoky v norme, poradňa o týždeň. Dúfam, že bude CS aspoň 5-nabudúce, vraj v 37tt môže byť CS už 8.

michaela2906
2. mar 2016

@gabuchah drzim palce 🙂 a tíško závidím 🙂

mnamkacik
2. mar 2016

@mata0312 Jeeej tak hladosko je poriadny- tak nech je chutí dalej

denca2d
2. mar 2016

Tak teraz mi odisla zatka..uz od vcera ma boli spodok bruska..zeby sa to zacalo pomaly rozbiehat? 😕

1234lubka
2. mar 2016

@mata0312 no ved to nieje az tak predcasne, trochu prehanaju...ale hlavne nech poroadne vysetria 🙂 skvele ze sa chytila, mojmu ked si odomna potiahol doniesli na "dokrmenie" 20tku nutrilonu vo flaske...vsetko vyvracal...odvtedy ziadna flasa..a bol velky problwm ho neskor na flasu vobec nejak naucit...asi az v 6-7mesiacoch zacal cajik vodu....

michaela2906
2. mar 2016

Zienky dneska pásy a poradňa... Zevraj vsetko ok ale mala je otočena ritkou tak som z toho trochu smutna...viem ze sa da porodit aj tak ale bojim sa aby to nebol cisarak...

1234lubka
2. mar 2016

@denca2d super 🙂 tak dost vela tej zatky ti odislo?? Mne teda pri prvom dost..tak na dva krat...potom som zacala spinit aj taku trochu jasnejsiu krv...sli sme do nemocky ale netrebalo este, az na druhy den zacali kontrakcie...kludne este ostan doma kym nepridu bolesti..ked budes mat hodinu v kuse kazdych 10minut cca tak chod 🙂

1234lubka
2. mar 2016

@michaela2906 aale ved si este len 37tt, nevadi ze je ritkou..zavisy od lekara..este sa stale moze pretocit.pozri na nete nejake cviky alebo tak...ved nase mami nevedeli ako maju deti ulozene a rodili aj ritkou...horsie bybolo keby bolp babo priecne...

lenadka
2. mar 2016

@denca2d je to prudko individuálne, niekto má zátku odídenú aj mesiac...mne napr. pri prvej odišla neviem kedy, pôrod začal odtečením vody...druhý poobede odišla zátka, večer začali prvé kontrakcie v noci už pravidelné o 3.30 sme prišli do pôrodnice vodu mi praskli až pri tlačení a malá sa narodila 7.14.

denca2d
2. mar 2016

@1234lubka no dost toho islo..som si posedela na wc 🙂 ..este mam pocit ale ze to nie je vsetko..no uvidime tie bolesyi su skor take ako keby mam dostat menstruaciu..takze nic silne..

lenadka
2. mar 2016

@denca2d tak nejako to bolí pri kontrakciách ako pri menzese, plus mne to aj do krížov vystreľuje....ide o to, aby mali nejakú pravidelnosť a interval sa postupne skracoval, ak sú to poslíčkovia po horúcej sprche prejdú...

denca2d
2. mar 2016

@lenadka no ved ja viem..uvidim co bude..ale konecne sa nieco pohlo☺

denca2d
2. mar 2016

@lenadka hej citim aj krize aj stehna..vcera som bola na poradni povedal mi ze som na jeden prst..ze mam este cas..tak hadam su to len prvy poslickovia..

1234lubka
2. mar 2016

@denca2d no presne 🙂 tak uz je to na ceste 🙂 to bude taka bolest ze ta bude trochu "krutit" nepolezis neposedis...mne sa ulavilo ked som sadla na zachod...ma tlacilo akoby na velku...a sastricky predsa vraveli ze ako na kramy len 1000krat silnejsie...tak som tak "trpela" celu noc lebo som cakala ine bolesti...a rano ked som sa dotrebala k dokimu tak som bola na 8 prstov :-P :-P

1234lubka
2. mar 2016

@lenadka mna pravezevdokrizov nestrielalo..a to som prave cakala..ze to bude od podbruska do krizov... tlacilo akoby som chcela na velku..a ked som sadala na zachod do tej polohy ze zadok nizsie tak to povolilo...este som aj krvacala trochu do toho...a ja debil sa otvaram 😀 😀 😀