Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@nicol_ha ja tam idem rodit,dnes som tam bola na sono a nikto nic nehovoril...
@gabuchah moja,drz sa,verim,ze sa to skoro rozbehne...
@gabuchah inak vazne mas vtipneho dokiho,mali si ta tam rovno nechat a nie ta takto prehanat...cele zle...
@stanka2612 aj ja som bola dnes na sono. mne to hovoril moj doktor, moj manzel to hned utekal zistovat, aby sme sa vedeli zariadit, teraz maluju kramare, v piatok tam koncia a buduci tyzden zevraj od pondelka zacinaju porodnicu v ruzinove, este zajtra ide za nimi moj manzel vyzistit kolko im to asi bude trvat.... Dam vediet potom
@linulka555555 jooooooj milenaaaaaaaaaaa je
@stanka2612 aj.mne umyva okna priatel 😀
@gabuchah boze moja ☹ co to citam ? Mala si.povedat ze mas vysoky tlak a.nechali by ta tu...nechapem ich ☹
Dnes som bola na poradni,som otvorená na 1-2 prsty.Obehala som nějaké obchody atd.Ale když som došla domov a sadla som si tak keď som vstala myslela som že umrem.Strašně ma bolí medzi nohama,nemožem ani chodit.A tom som si aj lahla,že to trocha poleví,ale to bolí aj keď ležím.A to mám 10dni do termínu.
@nicol_ha zajtra idem na poradnu tak sa spytam
@stanka2612 do vcera som nevedela co su to bolesti..len sa krutim na tej posteli..no som zvedava co z toho bude..termin mam 16.3...tak to by sa maly rychlo poponahlal na svet..
@mnamkacik dobre ze hovoris ja aj zabudla ist urobit udrzbu no idem ja do vane zrkadielko beriem tiez a sup do toho bude mi to trvat ahh..dnes maly jak vystraja kocku s brucha mi urobil 😃 naraz vystrcil ritku aj nozky az ma skrutilo jaka bolest 😊
@gabuchah pocuvaj mozno somarina ale teraz mi teta volala ze naj pijem tonic ze mi to vyvola porod ze to obsahuje nieco podobne co vyvolavacka 😊 tak neviem ked skus ja zajtra si kupim 🚼
@mata0312 veď mi merali a namerali 135/85-90...A teraz mám 141/70...
Ja už som nemala sily im nie hovoriť, prišla som si jak deges čo hneď beží do nemocnice
Najhoršia za keď som malého rodila, pustili aspoň vodu, hodinu a pol som bola v sprche a sestra sa kukla a že veď ideme rodiť 🙂 a čo ja doma teraz 😀 snáď to poznám...
Idem ja cvičiť 😋💪

@18lula4 vieš že som si už dala normálne väčšiu polovicu..?
Najhoršie že sa tam.uz budem báť ísť...
Ešte tam bola taká staršia sestrička a tá mi tiež s doktorom medzi nohy kukala a krútila hlavou, že to je ešte slabé na tretorodicku, že sa mi to rám vnútri celé pripravuje a musím čakať..
Do toho aj po tabletkách tlak okolo 140/80-85