icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
2. mar 2016

@18lula4 vieš že som si už dala normálne väčšiu polovicu..?
Najhoršie že sa tam.uz budem báť ísť...
Ešte tam bola taká staršia sestrička a tá mi tiež s doktorom medzi nohy kukala a krútila hlavou, že to je ešte slabé na tretorodicku, že sa mi to rám vnútri celé pripravuje a musím čakať..
Do toho aj po tabletkách tlak okolo 140/80-85

gabuchah
2. mar 2016

@katariso ďakujem 😚

stanka2612
2. mar 2016

@1234lubka
@1234lubka lubi,mne umyva okna manzel 😀 vazne,lebo ja to neznasam...

stanka2612
2. mar 2016

@nicol_ha ja tam idem rodit,dnes som tam bola na sono a nikto nic nehovoril...

stanka2612
2. mar 2016

@gabuchah moja,drz sa,verim,ze sa to skoro rozbehne...

mnamkacik
2. mar 2016

@jarkajozo bola som v sprche, dať sa dokopy nech som zajtra pekná všade 😂😂😂 bože som si nikdy nemyslela, že takéto krkolomne zážitky budem mať v sprche

mnamkacik
2. mar 2016

@gabuchah už len ten sex skúsiť, ,,,

stanka2612
2. mar 2016

@gabuchah inak vazne mas vtipneho dokiho,mali si ta tam rovno nechat a nie ta takto prehanat...cele zle...

nicol_ha
2. mar 2016

@stanka2612 aj ja som bola dnes na sono. mne to hovoril moj doktor, moj manzel to hned utekal zistovat, aby sme sa vedeli zariadit, teraz maluju kramare, v piatok tam koncia a buduci tyzden zevraj od pondelka zacinaju porodnicu v ruzinove, este zajtra ide za nimi moj manzel vyzistit kolko im to asi bude trvat.... Dam vediet potom

vierkal
2. mar 2016

@linulka555555 jooooooj milenaaaaaaaaaaa je

vierkal
2. mar 2016

@1234lubka mja segra ked rodila v anglii tak rano porodila malu doma , potom sla do nemocnice na kontrolu za dve hodoky po porode a za hodoku sa vratila domov a vecer uz mali navstevy.ako toto je ine kafe

vierkal
2. mar 2016

@1234lubka v nemocncici sa nic neplatI??

denca2d
2. mar 2016

@gabuchah hej podchvilou zo mna nieco odchadza..hlavne ze mi vcera doktor povedal ze este mam casuuu a casuuu..tak som zvedava co ma caka v noci..

gabuchah
2. mar 2016

@mnamkacik veď ja mam problém prejsť na záchod občas, čo ma spodok bolí, neviem si predstaviť sex, jedine ak cez slzy a tie krvavé nánosy čo odtiaľ idú, ak by som to aj dala, toto by Michal určite nepodstupil... Už teraz sa bojí...

denca2d
2. mar 2016

@gabuchah aj ja som si dala horucu vanu..no bolesti neodisli..aj vo vani som predychavala..

mata0312
autor
2. mar 2016

@stanka2612 aj.mne umyva okna priatel 😀
@gabuchah boze moja ☹ co to citam ? Mala si.povedat ze mas vysoky tlak a.nechali by ta tu...nechapem ich ☹

skarabubu
2. mar 2016

Dnes som bola na poradni,som otvorená na 1-2 prsty.Obehala som nějaké obchody atd.Ale když som došla domov a sadla som si tak keď som vstala myslela som že umrem.Strašně ma bolí medzi nohama,nemožem ani chodit.A tom som si aj lahla,že to trocha poleví,ale to bolí aj keď ležím.A to mám 10dni do termínu.

stanka2612
2. mar 2016

@nicol_ha zajtra idem na poradnu tak sa spytam

skarabubu
2. mar 2016

@gabuchah Ty si Gabi ještě doma?

mnamkacik
2. mar 2016

@gabuchah to bol iba pokus,,,,, posielam ti obrovskú vlnu energie nech sa ti trošku úľavi ,,,😘😘😘

stanka2612
2. mar 2016

@denca2d @gabuchah dievcatat,som zvedava ktora z vas to da skor 😀

denca2d
2. mar 2016

@stanka2612 do vcera som nevedela co su to bolesti..len sa krutim na tej posteli..no som zvedava co z toho bude..termin mam 16.3...tak to by sa maly rychlo poponahlal na svet..

gabuchah
2. mar 2016

@denca2d sme dopadli 😀 Ja už neviem ci sa smiať či ako
Uvidíme do zajtra

jarkajozo
2. mar 2016

@mnamkacik dobre ze hovoris ja aj zabudla ist urobit udrzbu no idem ja do vane zrkadielko beriem tiez a sup do toho bude mi to trvat ahh..dnes maly jak vystraja kocku s brucha mi urobil 😃 naraz vystrcil ritku aj nozky az ma skrutilo jaka bolest 😊

@gabuchah pocuvaj mozno somarina ale teraz mi teta volala ze naj pijem tonic ze mi to vyvola porod ze to obsahuje nieco podobne co vyvolavacka 😊 tak neviem ked skus ja zajtra si kupim 🚼

gabuchah
2. mar 2016

@mnamkacik ja viem Peti 😘 a možno by to ozaj aj pomohlo :#) a ďakujem moc, pomáha to

denca2d
2. mar 2016

@gabuchah ja sa tu tiez doma smejem cez slzy..moj muz tu stresuje viac ako ja..to bude podpora pri porode☺☺☺

gabuchah
2. mar 2016

@mata0312 veď mi merali a namerali 135/85-90...A teraz mám 141/70...
Ja už som nemala sily im nie hovoriť, prišla som si jak deges čo hneď beží do nemocnice
Najhoršia za keď som malého rodila, pustili aspoň vodu, hodinu a pol som bola v sprche a sestra sa kukla a že veď ideme rodiť 🙂 a čo ja doma teraz 😀 snáď to poznám...

mnamkacik
2. mar 2016

Idem ja cvičiť 😋💪

skarabubu
2. mar 2016

@gabuchah Mě dnes namerali 138/85 a povedal,že to je dobre?

emilia25
2. mar 2016

@gabuchah juj teda takto dlho trpieť a ako často su kontrskcie.