icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
2. mar 2016

@skarabubu to je už pomaly na lieky, hraničny tlak a hodne... Nechápem

gabuchah
2. mar 2016

@denca2d úplne chápem, máme to podobné 🙂 akurát že ty si urobila dobre že si hneď nešla do nemocky 🙂

gabuchah
2. mar 2016

@emilia25 mne sa zdá že každú pol hodinu... Od pol tretej rána takto... Iba čo v nemocnici som polezala a nič... A každu chvíľu musím na malú, ani toľko nepijem čo...

18lula4
2. mar 2016

@skarabubu 138/85 sa berie ako 130/80, cize to je dobre 🙂

skarabubu
2. mar 2016

@gabuchah Však mě ten doktor ani na pásy neposlal ještě,nohy mám strašně opuchlé a do toho ten tlak a on to nerieši.

denca2d
2. mar 2016

@gabuchah ja to mam tiez tak cca kazdych 25 min..a vzdy bezim na wc ked to pocitim...a tam to rozdycham..

skarabubu
2. mar 2016

@emilia25 Chci se tě zeptat,robil ti a nebo tě poslal Pecina na pásy?Mě totiž nie.

stanka2612
2. mar 2016

@gabuchah @denca2d boze baby si vytrpite,hlavne ty Gabi...posielam vam vela pozitivnej energie 😘😘😘

skarabubu
2. mar 2016

@gabuchah Aj já ti Gabi prajem ať už to máš za sebou.

1234lubka
2. mar 2016

@vierkal sak to je chore boze....
Nie v nemocke sa neplati, preto som tento krat povedala dokimu ze buden do nemocky..kazdy tyzden 7eur je dost....ked som cakala maleho tak sa platilo 4Ecka.....

1234lubka
2. mar 2016

@gabuchah sak to i ja!! Ked som bola v tej nemocke co som celu noc mala kontrakcie rano o siestejna ctg skoro nic...jedna trapna vlna....o pol deviatej bol na svete

misska22
2. mar 2016

@gabuchah drzim palce strasne uvidis za chvilu to mas za sebou a budes sa tesit

gabuchah
2. mar 2016

@18lula4 135/80, vždy po 5sa zaokrúhľuje, aspoň u nás 🙂

pahu
2. mar 2016

Jaaaj baby, mozno v noci a sanitkou? Držím palce....

gabuchah
2. mar 2016

@skarabubu ak je z Púchova, ležala som.na pásoch s jednou pani a tej sestra hovorila, že čo tak ju doktor poslal, bola z Púchova.. Tušímohlo ísť o tohto...
Vraj doktori nemusia posielať a niektorí ani neposielaju, že to niekedy je povinné a veľa žien natočia až pri pôrode, takze buď v pohode 😉

skarabubu
2. mar 2016

@gabuchah Hej je z Púchova Pecina.Zarazilo ma to,že mě neposlal.Ale snad je vše Ok.A ty se ako držíš?

gabuchah
2. mar 2016

@denca2d keby človek aspoň vedel zo kedy už...
Veď to je sila keď sú nemocnice aby to človek doma rozdychaval

gabuchah
2. mar 2016

@1234lubka no presne lubi, máme to asi podobné...
A bojím sa normálne,pretože stále čakám horšie a horšie a keby mi aspoň sama plodová vody odíde...
Chalani sa tu hrajú a ja sa svhovavam každú chvíľu s kyslou tvárou do kuchyne...

1234lubka
2. mar 2016

@gabuchah ale tah nechapem sa zajtra mas termin zatka odisla,stazujes sana bolesti tapreco ta poslali domov...ci ta jedna noc vnemocnici "navyse"je taka draha ci co?

emilia25
2. mar 2016

@skarabubu nikdy som nebola na pasoch ani pri jednom iba ked som tu lezsls vtedy mi robili pasy.

skarabubu
2. mar 2016

@gabuchah No to se taky divím,Lubka má pravdu,mali tě tam už nechat.

1234lubka
2. mar 2016

@gabuchach uz mas pravidelne kontrakcie? Pol hpdiny to dost velky odstup..neskracuje sa nic? Vies plodovka moze odist tesne pred porodom...ja som bola na 8 prstov a nic samo..az ked mi robili tu"predpripravu" tak mi prepychli z hakom...

1234lubka
2. mar 2016

@gabuchah ked mas 15-10minutove tak bez sak snad neporodis doma alebo v sanitke 😉 😉

gabuchah
2. mar 2016

@1234lubka asi preto, z keď ma ráno pozeral -šla som asi skoro, a krcok bol od poradne z pondelka bezo zmeny a otvorená som bola tiež stále rovnako...
Myslela som tiež za ma tam nechajú.. Pri chalanoch keď som rodila sa mi toto nestalo..
Lubi ty si to s tou vodou mála inak, asi čo doktor to iný prístup... Ja mala tú samu doktorku a prvý ✖ mi vodu pustili keď som prišla do nemocnice, to som bola na tri prsty a pri druhom tiež.. Otvorená na tri prsty, klystir, voda a hodinu a trištvrte na to bol druhý na svete

skarabubu
2. mar 2016

@1234lubka No nechápem že tu Gabiku nechaju tak trápit.Mám strach že nás budou trápit všechny.

emilia25
2. mar 2016

@gabuchah juj snáď sa to za chvíľu rozbehne az ste uz na svete a ulava veliks pride.

gabuchah
2. mar 2016

@1234lubka idem to začať merať, ale zdá sa mi ze si chodia ako chcú, žiadne pravidelné... Pred pol deviatou mi stiahlo brucho aj spodok, o 🔟 minút na to zasa a teraz už 20min nič

skarabubu
2. mar 2016

@gabuchah A teraz si otvorená na kolko prstov?

denca2d
2. mar 2016

@gabuchah ved to..ja neviem ani ci voda zo mna tece ci nie..ale nejaka tekutina cira zo mna obcas vyjde..ach jaj zblaznim sa z toho..ja mam nemocnicu 5 min autom tak keby nieco som tam hned..

mata0312
autor
2. mar 2016

@gabuchah moja jooj to.ma.mrzi ...a nemusis sa tak citit ...neries ....radsej skor a.hotovo tak poslali .... maju povinost ta osetrit...neboj niesi prva a ani posledna ktorej sa to takto zastavilo 😉