icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
2. mar 2016

Baby ja uz som.na tej.vip izbe , uz som.ani nechcela ale.ked.som.bola.nahlasena tak.som isla.aspon tu mam draheho a.je mi veselsie 😉 za pol.hodku nam maju odpojit malicku zo svetla a doniest.na.kojenie tak sa nevieme dockat 😉

skarabubu
2. mar 2016

@mata0312 No tak už ti bude veselo a super.

mata0312
autor
2. mar 2016

@skarabubu myslela som ze zajtra idem domkov ale dr este nechce pustit timi domkov ze najskor v piatok ...nevadi.hlavne nech je zdrava

lenadka
2. mar 2016

@denca2d no jo, to je zrejme plodová voda, však skoč do nemocky, nechaj si vložku, tú im potom dáš a oni takou vodičkou odskúšajú či je to plodová voda-podľa mňa je 🙂

lenadka
2. mar 2016

@mata0312 tak super že máš VIP-ku a malá už bude pri vás 🙂 či len ju donesú na kojenie a odnesú?

patkak
2. mar 2016

Baby neviete ze ked je cisarsky a mas vip izbu ci tam moze byt babo odzaciatku v pripade pritomnosti otecka na noc???

lenadka
2. mar 2016

Ja idem zajtra s deťmi k našim na prázdniny, manžel má nočné tak je to doma odveci, vonku prší a doma sme ticho ako myšky aby sa vyspal a to je nudáááá, tak ideme k nim relaxovať, majú pokazený počítač, takže na nete nebudem, kým prídem sa to tu bude hemžiť do nedele bábätkami-dúfam!!!!

mata0312
autor
2. mar 2016

@patkak tu v pb musis byt dve noci na.jiske a potom moze byt babatko aj s vami na.izbe ak.je v poriadku 😉

mata0312
autor
2. mar 2016

@lenadka prinesu odnesu, lebo je.na modrom.svetle.ma.zltacku ☹ ale zajtra ze.by nam.ju uz nechali ak.budu.vysledky ok

patkak
2. mar 2016

A tie dve noci vobec nevidis babo???? Alebo na kojenie nosia??

lenadka
2. mar 2016

@gabuchah neskutočné, že ťa poslali domov...vuáá to čo???

mata0312
autor
2. mar 2016

@patkak nie si.v stave kojit ver mi , nosia ho priebezne tak.dva krat za.den , ja som.porodila v noci a doniesli v sobotu rano a.potom uz isla.na.infuzky tak.som.mohla.chodit ja za.nou na.jisku

mata0312
autor
2. mar 2016

@patkak mne sa mlieko.spustilo az.ked som.bola.na.izbe z.pooperacky

patkak
2. mar 2016

Boze ...:( .....som smutna....pravdepodobne budem musiet mat sekciu ....ach ale tak musim na to nemysliet negativne a brat ze to tak jednoducho ma byt.....:(

gabuchah
2. mar 2016

@skarabubu no to ja si nezmeriam 🙂 netuším... Keby viem, tak sa zariadim a frčím 🙂

gabuchah
2. mar 2016

@patkak vieš čo, teraz ti ja tieto slová normálne závidím...
Keby mi ho ponúknu, neviem ci by som váhala
Hlavne nech ste v poriadku, je jednoducho už ako porodis

gabuchah
2. mar 2016

@denca2d deni, ty si ešte v nemocnici nebola, chod radšej nech ťa pozrú...

denca2d
2. mar 2016

@lenadka a ta boda netecie stale?ona mi odtecie najviac ked vstanem z postele alebo cez kontrakciu..vtefu najviac..boze som nemozna..ked neviem ako to vsetko prebieha..druhe tehu budem hadam mudejsia😊

denca2d
2. mar 2016

@gabuchah ved uz rozmyslam ze idem..balim este posledne veci pre isyotu..

lenadka
2. mar 2016

@denca2d ni to je presne ono, pri staršej mi vlastne takto začal pôrod, ono dieťatko nalieha na pôrodné cesty a preto ti odteká len keď meníš polohu, alebo pri kontrakcii...rodíš 😉

mata0312
autor
2. mar 2016

@patkak presne tak, vsetko sa pre nieco deje... hlavne aby babo bolo v poriadku...dnes mi dr povedala.ze dobre ze som.ochorela a mala.isla.von, ze.uz bola vo.mne strasne spuchnuta a ze proste sa.jej tam.nepacilo a.bohvie ako by to dopadlo keby je tam.dlhsie ....ze ona dala.preto o sebe vediet ...a ze uz som ju mala v porodnych cestach natlacenu ...ze to.bolo stastie ze isla.vonka.o tri.tyzdne skor

stanka2612
2. mar 2016

@gabuchah Gabi,podla mna aj ty by si mala ist do porodnice a urobit tam halo,nech si ta tam nechaju...ved uz mas pravidelne kontrakcie...nechapem ich,zajtra mas termin...uz ich mas kazdych 20 minut si pisala nie?

patkak
2. mar 2016

@mata0312 asi tak vsetko je na nieco dobre treba hladat tie pozitiva 🙂 aj ked niekedy je to asi tazke....a verim ze uz coskoro idete domkov...

stanka2612
2. mar 2016

@denca2d drzim ti palce,uz nech si ta vnemocke nechaju,mozno do zajtra aj porodis...

patkak
2. mar 2016

@gabuchah ach no to je iste najdolezitejsie je babatko ;)

stanka2612
2. mar 2016

@patkak neber si to tak,ber to tak,ze tvoje babatko sa narodi trosku inak,lebo inak to nejde 😉 aj mne hrozil cisarsky a povedala som si,ze co ma byt tak to bude,hlavne aby bolo baby v poriadku...a ked to inak nejde,tak aj pomocou cisarskeho... 😉

gabuchah
2. mar 2016

@stanka2612 stanka, lenže to sú také vlny... Krátke a pravidelné...
Dala som si ďalšie vaňu a uvidím...
Ja vôbec neviem co mam čakať alebo s čím si mám trufnut ísť...

gabuchah
2. mar 2016

@mata0312 bože, maťa, vidíš... Ešteže to takto dopadlo... A to pri vnútornom vyšetrení nepoznali za je dole natlačena?
Bolo to ťažké, aj tá choroba, ale ešteže...

denca2d
2. mar 2016

Tak kocky idem to skusit..odchadzam do nemocnice..uvidime co z toho bude..

mnamkacik
2. mar 2016

@mata0312 hlavne že princezná vedela že sa ma pýtať von,a všetko je dobre, ,,,,, treba veriť že bude už len lepšie