Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby neviete ze ked je cisarsky a mas vip izbu ci tam moze byt babo odzaciatku v pripade pritomnosti otecka na noc???
Ja idem zajtra s deťmi k našim na prázdniny, manžel má nočné tak je to doma odveci, vonku prší a doma sme ticho ako myšky aby sa vyspal a to je nudáááá, tak ideme k nim relaxovať, majú pokazený počítač, takže na nete nebudem, kým prídem sa to tu bude hemžiť do nedele bábätkami-dúfam!!!!
A tie dve noci vobec nevidis babo???? Alebo na kojenie nosia??
Boze ...:( .....som smutna....pravdepodobne budem musiet mat sekciu ....ach ale tak musim na to nemysliet negativne a brat ze to tak jednoducho ma byt.....:(
@patkak presne tak, vsetko sa pre nieco deje... hlavne aby babo bolo v poriadku...dnes mi dr povedala.ze dobre ze som.ochorela a mala.isla.von, ze.uz bola vo.mne strasne spuchnuta a ze proste sa.jej tam.nepacilo a.bohvie ako by to dopadlo keby je tam.dlhsie ....ze ona dala.preto o sebe vediet ...a ze uz som ju mala v porodnych cestach natlacenu ...ze to.bolo stastie ze isla.vonka.o tri.tyzdne skor
@gabuchah Gabi,podla mna aj ty by si mala ist do porodnice a urobit tam halo,nech si ta tam nechaju...ved uz mas pravidelne kontrakcie...nechapem ich,zajtra mas termin...uz ich mas kazdych 20 minut si pisala nie?
@denca2d drzim ti palce,uz nech si ta vnemocke nechaju,mozno do zajtra aj porodis...
@patkak neber si to tak,ber to tak,ze tvoje babatko sa narodi trosku inak,lebo inak to nejde 😉 aj mne hrozil cisarsky a povedala som si,ze co ma byt tak to bude,hlavne aby bolo baby v poriadku...a ked to inak nejde,tak aj pomocou cisarskeho... 😉
@stanka2612 stanka, lenže to sú také vlny... Krátke a pravidelné...
Dala som si ďalšie vaňu a uvidím...
Ja vôbec neviem co mam čakať alebo s čím si mám trufnut ísť...
Tak kocky idem to skusit..odchadzam do nemocnice..uvidime co z toho bude..

Baby ja uz som.na tej.vip izbe , uz som.ani nechcela ale.ked.som.bola.nahlasena tak.som isla.aspon tu mam draheho a.je mi veselsie 😉 za pol.hodku nam maju odpojit malicku zo svetla a doniest.na.kojenie tak sa nevieme dockat 😉