Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 toto je dovod na staznost!!! Ries to! Taketo pi.dy nemaju medzi nami sestrami co robit. Ja pracujem s dementnymi, starymi a obcas velmi protivnymi starcami. NIKDY som nebola hruba. Krava, no uplne som vytocena 😤😤😤
@katuliena82 ja som tiez s takymi pracovala nie vzdy to je lahke no maju len nas aby sme im pomohli nechapem ako moze byt jedna sestricka taka nervozna sak necham to dietatko aj dlhsie sak som v praci a nikde sa neponahlam..a viem ze rodicom tym urobim radost 😊 asi ma dajaky komplex v hlavicke hned by som jej povedala svoje
@katuliena82 so.mnou vecer az triaslo a teraz rano mi.ju doniesla a.hovori ..uz ju nosit nemusite ...sa pytam co? Ze.si pre nu pridu ...kraava
@1234lubka
@mata0312 keby bola normalna a ludska tak s tym problem nema ...ale nejaka stara pizda si to bude vybijat na vas? Daj staznost urcite necakaj lebo ked sa tak bude spravat ku kazdej ta dakujem pekne..nerobi dobre meno nemicnici..asi si chcela pospat v nocnej tak chcela mat vsetky deticky pozbierane ...krava stara..
@mata0312 ja by som to riesila staznostou v komore sestier, fakt. Aspon ju napomenu...nech si zapamata. Oni toto beru moc vazne, nie priamo v nemocnici, lebo niekedy sa personal kryje. Ale zisti meno a stazuj sa. Nie som bonzak, ale taketo chcu vyssie platy?! Akoze za co? Matka je po porode precitlivela a ona si bude vybijat frustraciu. Nech ide do prdele.
@gabuchah gratulacia prevelika!!! Ked som si vcera citala ako sa citis, tak som sa v duchu modlila ze nech to na teba pride v noci 🙂
@gabuchah Ayka 🙂 ake zaujimave 🙂 ani som nepostrehla ze nad tymto uvazujes 🙂 je mi lepsie to je pravda ale rodit by som este nechcela...doriti ty poslickovia sa furt vracaju...idem si dat sprchu...malemu teplota ustupuje bez liekov tak to asi necham tak...som zvedava ako dopadnem ☹ joj dnes jak muz musel do tatier do starej lesnej ci kde anineviem ako sa to vola..ked pride o pol noci ta bude rad... ☹ ☹ taky su neprijemny...castejsie sa ukazuju ale kratky su...10-15sekund...dost nepravidelne...idem sprchnut..vlasy umyt...preistotu
@gabuchah jeeeej co to citam, tak ty uz mas miminko. GRATULACIA velka , ked vas tu citam hned mi je lepsie a dni ubehaju rychlejsie len keby tie kadejake bolesti neboli xixixixixix no tesim sa ako vsetky rodite hadam tam potom nebudem sama xixixixixixi dufamz e lekari a sestricky ok? juj tesim na fotecku ja mojmu ukazujem tu miminka reku kukni vsetky rodia a ten nas cervicek furt nic xixixixixixixi
zienky inak vas obdivujem hlavne tie co maju doma male deti ze ako ste to stihali aj deticky co vam behaju okolo noh sa postarat a natahovat sa s nimi aj miminko v brusku a vsetko naraz. ako klobuk dole🙂))
@mata0312 tatik si konecne uzil malu 🙂 krasni su 😉 a ako noc?ta puca ti ju na kojenie priniesla?
@gabuchah Gabi anoooo gratulujem 😘😘😘 mala je nadherna 😀 uzivaj si spolocne chvile a obom vam prajem vela zdravicka
@stanka2612 dakujeme 😉 nie nedoniesla az rano o pol siestej ...
Baby tak, mne dnes vyberu svorky a som.oficialne prepustena 😀 uz pockat len na malicku 😉
@1234lubka lubi,zeby si nakoniec rodila?dnes?no uvidime,ako sa citis?
@stanka2612 ja si svoju prvu jazdu nepametam no on si ju zapameta navzdy 😊 mala cakala kym tatik si svoke princezny odnesie a odsoferuje sam 😊

@mata0312 ty kokos to co za kravu?? Ty vole to by som tik v ruke chytala na facku....ooooch ty zla matka...juuj fakt by ma natahovalo jej jednu struhnut...