Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@jarkajozo ja si prvu pamatam az velmi dobre,nakolko som nevedela v tom autobazare najprv nastartovat (malo to imobilizer 😀 ) a potom mi to zdochlo dva krat pred tym predajcom...hamba 😀 😀
@stanka2612 no neviem, uvidime...dala som sprchu ale velmi nepomohla..zatial ani zatka ani voda ani spinenie....len tvrdne brucho...tak neprijemne...dam vediet 😉 😉
@1234lubka joj moja drzim ti palce,budem mysliet na teba a keby nieco,daj vediet 😀
@stanka2612 dikizatial to neprechadza...vlasy v uteraku umyte 😀 😀 😀 😀 idem vysusit...malemu ranajky prichystat...
@stanka2612 bozeked ja uz nepametam doriti..som myslela zehned budem vediet ci to je ono ci nie..ci to ma boliet tak ze konec ci len tak...som v strese 😀 😀 😀 verim ze zacnem spinit alebo ze aspon zatka odijde nech som si istejsia...
@gabuchah gratulujem a vela zdravia Vám prajem
@1234lubka kokos dobra si 😉 ja sa asi zlozim pri prvej kontrakcii,resp. Poslickovi...este aby si o chvilu aj do nemocky nesla...
Baby ja som dnes nestastnaaaa, od stvrtej mamin mlady sused co byva nad nou robil bordel s kamosmi, nadrati jak rite, tak som predychavala, ze klud ved hadam uz prestanu... prestali o siestej, nervyyyy...a teraz som chcela ist cvicit s anibalom a zas si ho tam neviem strcit!!!! ☹ ☹ ☹ 😠 😠 nešťastna som zemepan ach jaj...:( jak ja si tu hradzu natrenujem????:'( a k tomu mam pocit taky ze maly mi kyve hlavickou dole, take zvláštne...zeby uz pchal sa von?
@domi_nika13 ale som sa natrapila..inak odrodila ma mudr.beblava..velmi mila pani doktorka..som spokojna☺
@domi_nika13 upratovala som dona🙂

@mata0312 super,uz si budete len malu uzivat 💜👍👏