icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
3. mar 2016

@gabuchah super si ma potešila s tým aniballom

katariso
3. mar 2016

@dailla107 noo aj ja by som uz chcela zacat len nejak sa nemam k tomu😯

misska22
3. mar 2016

@anka173 ahoj aj jabbola dnes a ma velmi nepotesilabked mi povedala uzite sibVelku noc skor ako za dva tri tyzdne ti nebude : (

mnamkacik
3. mar 2016

Tak aká som ja sprosta, frajerka som bola dávala veci na zehlenie moje a Michalove, ,,až teraz nastala situácia že už neni čo obliecť,🎽👖👕👚 ,,,a teraz sa zblaznim z tolkeho zehlenia. 🔢...keby nie som taká lenivá, ach jaj 😡😡😡

dailla107
3. mar 2016

@katariso no zacni pomaly, lebo nevies kedy to pride..:D ja som v strese ze ci stihnem natrenovat, ako nie je to sranda, závidim babam co uz maju natrenovane alebo porodene..:D lebo vcera som spanikarila pri tlaceni a asi som netlacila spravne....bolelo to, a dnes zas tlacenie mi slo lepsie, ale mam z toho nejako stres, a problem si to strcit dnu..:D ale nevzdavam sa: D

dailla107
3. mar 2016

@mnamkacik nežehli a vyser sa na to..:DDD

snehulienka82
3. mar 2016

@misska22 tusim mame rovnaky termin 🙂 ja som este tiez zatvorena, krcok 2 cm, a mala neotocena... vcera som bola na prvej poradni, akurat ohlasy boli dobre, ale na CTG ma ani neposlali, za to na interne predoperacne som sa mala objednat, kebyze bude sekcia...

snehulienka82
3. mar 2016

@katuliena82 mne tiez povedal dr. ze najneskor 2 tyzdne pred terminom treba magnezko vysadit.

michaela2906
3. mar 2016

@snehulienka82 aj ja som na tom tak...mala je kp 🙂 som z toho na prášky...ked som si prečítala ze co obnasa prirodzeny porod koncom panvovym tak som sa este viacej dos.ala...zajtra idem riesit cisarsky lebo su tam zbytocne riziká..

snehulienka82
3. mar 2016

@michaela2906 myslim, ze pre maminku je urcite pohodlnejsia sekcia, ale fakt su aj rizika pre babatko, aj ked som citala, ze da sa to porodit... ale nechceme vyklbene ramienko, ani zaseknutu hlavicku... a je uz malo skusenych porodnikov, ktory by vedeli taketo pripady porodit... pozri, este sa mozu nase malinke otocit, vraj je sanca este aj 2 dni pred porodom, tak sa nechame prekvapit. 😉 hlavne nestresuj, babatka vedia preco robia, alebo nerobia nieco.

katariso
3. mar 2016

@dailla107 no ved to ze sa nam to uz blizi ....

pahu
3. mar 2016

@katuliena82 dik za spravicku, tak zbalim tasky do porodnice a vysadzam magnezium 🙂 mne by sa pacilo rodit na Velku noc, hihi...

mnamkacik
3. mar 2016

@dailla107 chlap si už nemal čo obliecť

dailla107
3. mar 2016

@mnamkacik no tak to ano, ja ale napr. nezehlim tricka a take, len ak potrebuje kosele... neviem ako ten tvoj potrebuje, a ako to mate doma zauzivane...teraz som zehlila minuly tyzden malickemu ked som si poprala a veru len som sa utvrdila v tom, ze zehlenie nie je moja oblubena cinnost...:D opakovala som si dokola "klud, robis to pre svoje dieta" už to začalo, obety a este ani nie je vonku..:DDD

@katariso veru veru, by som rada rodila v pondelok, ale dovtedy 30 cm nedam..:DDD

misska22
3. mar 2016

@snehulienka82 ja mam planovanu sekciu na koniec marca dufam nabuduci tyzden idem na predoperacne : )

katariso
3. mar 2016

@dailla107 preco v pondelok????

snehulienka82
3. mar 2016

@misska22 preco budes mat sekciu? a kde budes rodit vlastne?

dailla107
3. mar 2016

@katariso sa mi páči ten dátum :DDDDDDDDD

jarkajozo
3. mar 2016

@stanka2612 si mi minule urobila chut. 😊 dnes s drahym do hornbachu a dala som sibtu fajnu cokoladku 😊 a teraz uz len tonic 😃

stanka2612
3. mar 2016

@jarkajozo bielu ci mliecnu?

skarabubu
3. mar 2016

@dailla107 No tak niesom sama kto nemá rád žehlení,raději bych umyvala stále okna než žehlit.A teraz si to zase užijeme až až.

dailla107
3. mar 2016

@skarabubu veru, ja to fakt neznášam, ale tak čo neurobíš pre to dieťa?:D

skarabubu
3. mar 2016

@dailla107 Však to.

mnamkacik
3. mar 2016

@dailla107 také čo na doma má trička alebo funkčné tie nie, ale čo nosí rekreačné a košele musím,,,,trošku reprezentuje a nech mi nerobí hambu

mnamkacik
3. mar 2016

@jarkajozo moje dieťa je hyperaktivne ide doslova a do pismena vyskočiť z brucha

skarabubu
3. mar 2016

@mnamkacik moje je zas až moc klidné celé těhotenstvo.Spíš se ani nehýbe jen občas se tak protáhne,abych veděla že je v pohodě

jarkajozo
3. mar 2016

@stanka2612 mliecnu no asi som ju vypila s chutou a dajak mi je tazko 😞 no stalo to zato 😃
@mnamkacik aj moje teraz kamarat chytal brucho aby sa obral ta v soku bol ze co to dieta stvara 😊 su to nasi lenivy Adamkovia 😃 uz by mohli sa vxkopat z opacnej strany

gabuchah
3. mar 2016

@dailla107 myslím že pomohol 🙂 i keď som vo chvíľach mega vrcholu bolesti zabudala ako tlačiť, som bez šitia 🙂

gabuchah
3. mar 2016

@denca2d gratulujem moc 🙂 to si iba o tri hodky neskôr ako ja,tiež krásna nočná 🙂 Mne keby sestričky nepomohla asi to mám tiež na dlhšie...

misska22
3. mar 2016

@snehulienka82 ahoj bude to moja 4 sekcia a budem rodit v humennom a ty???