Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Tak aká som ja sprosta, frajerka som bola dávala veci na zehlenie moje a Michalove, ,,až teraz nastala situácia že už neni čo obliecť,🎽👖👕👚 ,,,a teraz sa zblaznim z tolkeho zehlenia. 🔢...keby nie som taká lenivá, ach jaj 😡😡😡
@katariso no zacni pomaly, lebo nevies kedy to pride..:D ja som v strese ze ci stihnem natrenovat, ako nie je to sranda, závidim babam co uz maju natrenovane alebo porodene..:D lebo vcera som spanikarila pri tlaceni a asi som netlacila spravne....bolelo to, a dnes zas tlacenie mi slo lepsie, ale mam z toho nejako stres, a problem si to strcit dnu..:D ale nevzdavam sa: D
@misska22 tusim mame rovnaky termin 🙂 ja som este tiez zatvorena, krcok 2 cm, a mala neotocena... vcera som bola na prvej poradni, akurat ohlasy boli dobre, ale na CTG ma ani neposlali, za to na interne predoperacne som sa mala objednat, kebyze bude sekcia...
@katuliena82 mne tiez povedal dr. ze najneskor 2 tyzdne pred terminom treba magnezko vysadit.
@snehulienka82 aj ja som na tom tak...mala je kp 🙂 som z toho na prášky...ked som si prečítala ze co obnasa prirodzeny porod koncom panvovym tak som sa este viacej dos.ala...zajtra idem riesit cisarsky lebo su tam zbytocne riziká..
@michaela2906 myslim, ze pre maminku je urcite pohodlnejsia sekcia, ale fakt su aj rizika pre babatko, aj ked som citala, ze da sa to porodit... ale nechceme vyklbene ramienko, ani zaseknutu hlavicku... a je uz malo skusenych porodnikov, ktory by vedeli taketo pripady porodit... pozri, este sa mozu nase malinke otocit, vraj je sanca este aj 2 dni pred porodom, tak sa nechame prekvapit. 😉 hlavne nestresuj, babatka vedia preco robia, alebo nerobia nieco.
@katuliena82 dik za spravicku, tak zbalim tasky do porodnice a vysadzam magnezium 🙂 mne by sa pacilo rodit na Velku noc, hihi...
@mnamkacik no tak to ano, ja ale napr. nezehlim tricka a take, len ak potrebuje kosele... neviem ako ten tvoj potrebuje, a ako to mate doma zauzivane...teraz som zehlila minuly tyzden malickemu ked som si poprala a veru len som sa utvrdila v tom, ze zehlenie nie je moja oblubena cinnost...:D opakovala som si dokola "klud, robis to pre svoje dieta" už to začalo, obety a este ani nie je vonku..:DDD
@katariso veru veru, by som rada rodila v pondelok, ale dovtedy 30 cm nedam..:DDD
@snehulienka82 ja mam planovanu sekciu na koniec marca dufam nabuduci tyzden idem na predoperacne : )
@misska22 preco budes mat sekciu? a kde budes rodit vlastne?
@stanka2612 si mi minule urobila chut. 😊 dnes s drahym do hornbachu a dala som sibtu fajnu cokoladku 😊 a teraz uz len tonic 😃
@jarkajozo bielu ci mliecnu?
@stanka2612 mliecnu no asi som ju vypila s chutou a dajak mi je tazko 😞 no stalo to zato 😃
@mnamkacik aj moje teraz kamarat chytal brucho aby sa obral ta v soku bol ze co to dieta stvara 😊 su to nasi lenivy Adamkovia 😃 uz by mohli sa vxkopat z opacnej strany
@snehulienka82 ahoj bude to moja 4 sekcia a budem rodit v humennom a ty???

@gabuchah super si ma potešila s tým aniballom