Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@katuliena82 no ja do konca tohto tyzdna mam brat a potom vysadit
@stanka2612 aj ja uz mam od dnes +20 😕 mam taky pocit ze kym porodim to bude aj +25 😕
@gabuchah Gabi,krasne ste obe 😍 juj sa si este na Lukyho pockam...
@1234lubka jej Lubi,ake prekvapko 😀 moc gratulujem zo srdiecka 😘😘😘 boze clovek ide na poradnu a ked sa vrati,novinky...a nevadi ze chlapcek aspon sa budu bratia spolu hrat 🙂 prajem vam vela sily obom 💜
@mnamkacik dojdi do Pezinka,este zostalo 😀
@domi_nika13 ja uz asi zacnem s dietou 😀 😀 😀 este dva tyzdne do porodu...uz nech nepriberirm...
@stanka2612 to som aj ja povedala, že asi prestanem jesť aby adam už nepribral,,, a michal mi povedal že si bude odlamovat zo mňa ako z pernikoveho domčeka z vnútra
@stanka2612 keby si bližšie, tak ti poviem aby si mi pripravila porciu
@katariso tak urcite posluchni dokiho, ked ti to tak kazal 🙂 neviem ake mas cervikalne skore atd, ale posluchni jeho.
@stanka2612 ja som dala dokopy zatial 13kil, a veru staci mi, ale to je velmi individualne..🙂
@mnamkacik no ja sa teda moc nehybem..:DDD teda az na tie posledne dni...v siedmom ma naplasili, ze sa mi otvara branka ze mam lezat, tak som mesiac a nieco lezala, a potom som zacala sa hybat viac menej, a teraz tieto dni ma az chytil prival energie..:D
@1234lubka blahoželám, moc moc 🙂 hod fotočku potom... joj, a zavidim v dobrom že už to máš za sebou a ešte tak rýchlo..🙂
Mamičkám s bábätkami srdečne blahoželám. Zvládli ste to žienky na jednotku, už len to zdravíčko nech vám slúži. Všetci ste krásni. My mamičky "čakateľky" iba tíško závidíme. Ja som bola dnes u doktorky, vraj mám ešte malinkú veľmi vysoko. Môžem veselo upratovať. Už som sa tešila, že sa budem otvárať, ale to si ešte musím počkať tri týždne. Na budúci týždeň mám prísť na pásy. Zatiaľ chvalabohu všetko O.K. Keď mi dnes ukazovala doktorka malú cez sono, ukázala mi krásne očká a žmurkla na nás. Až ma tak zahrialo pri srdiečku. Už sa na ňu veeeľmi tešíme.
@stanka2612 ja uz sa tak ani neprezieram, ako som sa stale predtym niecim furt pchala, a aj tak priberam, uz asi aj zo vzduchu 😉
@dailla107 Ja som pribrala 12kg,hýbe sa stále, až mám pocit že posledné tri mesiace maximálne, ,,,,,veľa ľudí čo nevie že v kolkom mesiaci som tak mi ani neverí že mám už pomaly rodiť,,,,na začiatku tehu mi dala maminka moja radu, že tehotenstvo kým nie je rizikové je také "náročne krásne, vyčerpávajúce a ujajkane " ako si ho žena urobí,,,,že nie som chorá tak nemám prestať žiť,😍😍😍 a tak som sa k tomu aj postavila že veď ja nie som chorá iba tehotná a moc sa teším
@mnamkacik keby som mala postoveho holuba,poslem ti balicek 😀
@stanka2612 hollluba niee, nič proti nim nemám,ale oni má nemajú radi s mojím šťastím by mi zásielku Zozral a pri príchode má kvalitne ostal 😁😁😁 oni majú zo mňa terč. 😂😂
@mnamkacik 😀 😀 😀 takto dobre som sa uz davno nesmiala,az mi slzy tecu...
@mnamkacik keby si mala pravdu s tym dobrym dietatom ale neverim tomu radsej sa pripravim ze bude cert po mamke 😃 lebo uz teraz neposlucha a nechce ist von 😞 Aj ten adamko v mojom bruchu sa tak puci a boli to 😞 no vydrzme uz dajak nakoniec my dve ako posledne porodime 😃
@stanka2612 ja priberam 😃 sak uz 25+ couz dajak dame dole 😊 som jak pinguin a zak aj chodim
@jarkajozo dame,dame,musime,nebudeme predsa kupovat nove satniky 😀
@stanka2612 mne pri pohľade na tie tetovacky v lete tecu skôr nervy
@jarkajozo že 🐧mám ja z teba dosť
Tak mamičky dnes idem s poradni a prognozy nič moc užite si doma Velkú noc skôr ako 30 marca to nebude tak Vám závidím všetky ktoré to máte za sebou ☹ ☹ ☹ ☹ už chcem aj ja 😒
Baby ktora cvicite s aniballom???

@stanka2612 off ale tu by som si dala