icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

michaela2906
4. mar 2016

@patkak no pokiaľ ja viem tak u chlapcov nehrozi ze by odrodili prirodzene ked je kp...ale ani u dievcat to nieje bezpecne..idem dnes za dr a poviem jej ze nech mi da odporucanie na cisarsky lebo ja nechcem zbytočne riskovat... Rana aj jazva sa zahoji ale keby sa niečo stalo malej tak by som mala ja výčitky a nie neaka mudra pani dr ktora si fandí ze odrodime bezproblemov prirodzene..

mata0312
autor
4. mar 2016

Baby drzte palce, nech je timi ok a mozeme ist.dnes domkov ...joooj

stanka2612
4. mar 2016

@michaela2906
@patkak

Kamoska dceru rodila prirodzene a mala ju KP...nedali ju na cisarak...ale tak kazda nemocka je podla mna ina

mnamkacik
4. mar 2016

Koľko noci nespim ako sme si vymenili s drahým strany na posteli, večer má všetko bolelo ani na záchod, kríže som myslela že stratím,keď som si ľahla do postele cítim sa ako v jarku keby ležím,postavím sa horko tazko
Nadvihnem matrac, pozriem na rost a všetky lamely nastavene na makko- pritom obaja spime radi na tvrdom,,,,skoro má porazilo,keby som vedela tak už skôr to skontrolujem a vyspim sa 😀

patkak
4. mar 2016

@michaela2906 tak tak......

snehulienka82
4. mar 2016

@misska22 no tak teda klobuk dole, ze 4. sekcia! tak gratulujem!! aj si mi dala nadej, lebo vsade hovoria, ze len max. 2 sekcie... ja budem mat prve babatko, a chceli by sme este, ak sa podari... tak super, tesim sa z teba! ja budem v BA rodit... tak sa asi nestretneme... ale drzim ti moc palce!

snehulienka82
4. mar 2016

@michaela2906 myslim, ze na to ides dobre! da sa to vraj porodit, ale treba na to skuseneho porodnika, a takych uz u nas vela nie je, vacsina je uz v dochodku. a da sa niekoho dobreho zazmluvnit, ale co ked bude prave po 24 hodinovej sluzbe uplne unaveny?? inak kedy mas termin?

mnamkacik
4. mar 2016

@jarkajozo ako si na tom? Vecer má hrozne všetko bolelo, že už ani na wc,,,som mala problém, ,,Mne dnes volako hlien ide zo mňa od rána a trošku zafarbeny

pahu
4. mar 2016

@misska22 pretoze magnezium moze branit kontrakciam 🙂

18lula4
4. mar 2016

@snehulienka82 a ty ides sekciou?

18lula4
4. mar 2016

@mata0312 no cooo holky? Doma ste? 🙂

mata0312
autor
4. mar 2016

@18lula4 ale.kde zlato.tu ked tak .prepustaju az poobede ale.nevyzera to.dobre mala.je ako pomaranc ☹ a ja sa uz zblaznim , chyba mi starsi a robi uz neplechu ☹
A.dnes mi dr povedala ze aj moja mala zlomenu kosticku na lavej ruke a na.pravej ma.hematomi a na hlavicke tiez...pri sekcii chapete?

snehulienka82
4. mar 2016

@18lula4 este sa nevie, ale pre istotu musim mat predoperacne vysetrenia hotove...

mnamkacik
4. mar 2016

@mata0312 ufff, to čo tam s tebou robili? Nepisala aj Gabika že mala ma zlomenú klucnu kost? Čo v tej PB ti doktori robia???

mata0312
autor
4. mar 2016

@mnamkacik z oboma rucicka mi.nieco mala chudatko teda ma, ze uz bola velmi.v porodnych cestach hlboko ... a to sa zle vytahuje...skoda ze sa to dozvedam az teraz :-\

pahu
4. mar 2016

@mata0312 Neboj sa o nu, vcera nam na prednaske hovorili, ze ak ma babatko hematomy na hlavicke alebo ju ma zdeformovanu kvoli porodu, chnapne ho takmer na 100% silnejsia zltacka. A co sa tyka zlomenin, detsky organizmus je silny, hlavne ze ju dokazali odtial vytiahnut. A cukor uz je ok?

mata0312
autor
4. mar 2016

@pahu tak ta zltacka nas teda drapla.uz od pondelka s nou bojujeme ☹ cukor uz je ok lebo uz krasne papa aj ked stale nepribera ale vsak ona to dobehne 😉

jarkajozo
4. mar 2016

@mnamkacik ahoj dobre ti ide s rostom 😊 zeby ti uz odchadzala zatka? ..hmm moze byt..ja nic vcera som vecer bola velmi urevana ale moj to dajak vydrzal 😃 teraz som vstala a tak som chcela okna umyvat asi to necham na zajtra ked bude tatik doma 😊 idem sa prebrat a daco navarit rychle

milacik1206
4. mar 2016

Ahojte,je tu niekto s marcocym terminom z okolia cadce ?🙂

pahu
4. mar 2016

@mata0312 Mozno ta tam naschval drzia aby si si oddychla a plne zotavila. A ked prides domov, mozete nabehnut na neutichajuci kolotoc ;) drzim palceky nech uz mate konecne pokoj a domacu pohodicku...

mnamkacik
4. mar 2016

@mata0312 och, keď chcú mamu za niečo doje,,,,t tak to hneď, ale keď sa majú k niečomu priznať tak s tým sa neponahlaju doktorkovia

mnamkacik
4. mar 2016

@jarkajozo No veď keby vedela skôr že je to rost, 😀
Od včera chodím jak kacka, sa cítim ako keby som presexovala celú noc,,,

mata0312
autor
4. mar 2016

@pahu ja som uz prepustena od vcera a malu mam pri sebe , kolotoc zacal uz tu 😀 ale prespala celu noc som ju musela budit hehe
@mnamkacik presne ....rano jej brali krv a prisla dr ze.jej musia znova lebo ze volali z labaku ze jej je malo ☹ chudatko moje tak.znova

jarkajozo
4. mar 2016

@mnamkacik nie kacka pinguin 😊 uz sa ti to blizi 😊 keby som toto zistila ta vy....m cely rost od nervov 😊 ja spim cez celu postel krizom 😊

mata0312
autor
4. mar 2016

Nejdeme domov ☹:'(

stanka2612
4. mar 2016

@mnamkacik hlien je dobre znamenie,odchadza zatka,telo sa pripravuje na porod 🙂

stanka2612
4. mar 2016

@mata0312 nechapem...ved sekcia nie? Takze zostavate v nemocke? 😒

pahu
4. mar 2016

@mata0312 o este kvoli tej zltacke?

gabuchah
4. mar 2016

@mnamkacik už sa ti to blíži Peti...
V jeden deň mi to tiež takto, na druhý deň to boli kopa tmavej zadky a celý deň jasnocerveny akoby hlien-vytok a potom to prišlo... Takže zajtra máš malého asi na svete, ak neprekvapis skôr 🙂

gabuchah
4. mar 2016

@mata0312 mati, hlavne ze kojis.. To aj žltačka pôjde do prdele uvidíš...
Ja sa tak tešila na kojenie a ani pri jednom nemala taký problém.. Hotová som z toho...