Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah moja,mas problemy s kojenim?malicka sa nechce prisat,ci nemas mliecko?
@stanka2612 áno, aj obedik sme spolu dali 🙂
Aj Emily som zo tri krát videla 🙂
@gabuchah jej aj ona je tam?to je super,pekne ze ste sa takto stretli 😀 a co dobreho bolo na obed?
@stanka2612 mala má po pôrode plný nos, upchany alebo zdurene to tam má, hodne si logla vody a asi sa aj nosom nadýchla, plus tento vzduch... A ťažko sa mi chytá bradaviek... Proste sa odťahuje, už to skúšam aj s klobucikom.. Plus tie perinky a vysoké postele, s tou rucickou neviem ako ju chytiť... A potom už nemám síl čo som nevyspana tak dám fľašu...
Ale aj tak, stále plačeme, iba na rukách sa skludni
@stanka2612 no ona rodila prvého tuším 🙂 ale leží na druhom konci 🙂 s matou sa vidíme častejšie 🙂
Zemlovka -konečne vydarené jedlo inak... 🙂 bolo mňam 🙂
@gabuchah boze malinka 😒 taka zlatucka,malicka a uz takto...ale verim,ze sa rychlo vylieci a vsetko sa jej zahoji coskoro,detsky organizmus sa rychlo spamatava 🙂 a flaska vobec nevadi,mozete sa o kojenie stale pokusat,neboj ona sa prisaje,ked nebude mat sopliky 🙂 Drzim vam obom palce ✊✊
@gabuchah aj ja som dnes dojedala zemlovku zo vcera 😀
@stanka2612 ano stanka sekcia
@pahu ano koli zltacke :'(
@snehulienka82 29 marec mam termin...ale neobisla som u mojej dr. Lebo primár v nemocnici je vyslovene proti cisarskym...ale ukludnila ma tym ze prvorodicky nenechajú rodiť prirodzene ked je kp...no uvidime ako to cele dopadne..musim pozitívne mysliet a bude dobre
@gabuchah DRAHá bude dobre 😅 , tak jasnačka , že u mami na rukách je najlepšie... 😅 😅 😅 síce nie je to žiadna podpora odo mňa čo neviem ani ako to chodí, ale keby mám takú moc ja by som dopriala všetkým mamám a bábätkám aby mohli kojiť, a byť kojené bez problémov.... a všetci aby boli zdravíííí :*
@mata0312 ako si asi pisala,asi sa jej to stalo,ked ju vyberali z tvojich porodnych ciest...inak neviem...byvalej spoluziacke zase pri cisarskom spolu s maternicou porezali aj celo babatka,tak tam ma jazvicku....asi sa moze stat vselico ☹
@emilia25 mali dnes ale zle vysledky takze uvidime
@stanka2612 esteze sa horsie nestalo a timiska bude v poriadku
@mata0312 jasne ze bude 😘 V tom najlepsom a v pondelok uz pojdete domkov 😉
@stanka2612 prepusta, dr mi hovorila ze moze aj v sobotu aj v nedelu, a minulu nedelu isli baby domov
@mata0312 tak to je super,ja ked som davno lezala v nemocke,tak nechceli cez vikend...ale je pravda,ze to bolo roky dozadu
@milacik1206 pod do Ziliny 🙂
@snehulienka82 ďakujem pekne niekedy to bolo riziko a tiež ma všetci strašili že dajte si sterilizáciu no donutiť ťa namôžu a ja nič neľutujem mám 3 úžastných chlapov a teraz bude naša princezná je to na tebe nemôžu ťa donutiť ked sa rozhodneš že chceš mať viac detí 😒
@stanka2612 ako myslis ci sa nespusti??

@stanka2612 kiež by to tak bolo,práve som zistila že 3šoféri z troch zaistených sú na svetovom pohári na Chopku. Čiže ja nemám s kým do nemocnici keď bude drahý preč v práci, ,,,
@jarkajozo a si predstáv ako môj drahý leží na druhej polovici postele a hundre že čo robím o pol 12 v noci s posteľou
@mata0312 ja som zvedavá ako zvládnem to keď budú pichať môjho a ja budem musieť byť pri tom 😪