icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
4. mar 2016

@18lula4 vsak jasne aj dr.mi to tak vysvetlila 😉 musim vydrzat koli malej

stanka2612
4. mar 2016

@1234lubka ze ked nemas mlieko...ci to nemas hned po porode?ci uz mas?lebo ja ako prvorodicka som si myslela,ze bud to sa spusti hned,alebo uz nie...preto som sa pytala...a inak ako sa mate?

18lula4
4. mar 2016

zenyyy, STV 2 si dajte

mnamkacik
4. mar 2016

@18lula4 pekne pribehy

dailla107
4. mar 2016

@mata0312 jooooj, to je škoda, som držala palčeky nech ta už pustia s princeznou :( tak hadam čoskoro...

stanka2612
4. mar 2016

@18lula4 nestihla som,co tam bolo?

dailla107
4. mar 2016

baby dnes som skočila svojej gynekologičke , že nech ma kukne, lebo do poradne idem až v pondelok, a bola som zvedavá, že či som sa už aspoň kúštik načatá, tak krčok na 1,5cm skrátený a bránka otvorená na 1cm... to je asi ešte málo na to aby som porodila budúci týždeň, však? 😀 😀 😀 😀 😀

gabuchah
4. mar 2016

@emilia25 včera som ju chcela dať sestrám, poobednajsia aj hovorila ze by bolo lepšie na noc, lebo má plný nos a grcka vodu... Ale nevzali ju, som hovorila ze som po pôrode ešte nespala, o 5ráno ma doviezli na izbu a po pol šiestej doviezli malú a od poobedia som ju mala stále...
O pol druhej má už všetko bolelo, malá každých 10min hore, tak som ju zaniesla a o piatej mi ju doniesli, to boli krása, spánok... 🙂
Teraz som ju bola zaniesť cez návštevy a že to sa tak nerobí, z ju mám mať na izbe a chodiť kukať...
To mi už sánka padla.. Na hodinu mi ju na šťastie zobrala...
Keby je VIP voľná, neváham...

gabuchah
4. mar 2016

@stanka2612
Lubi
Je blbosť že nemáš mlieko, máš ho už keď ideš rodiť, kolostrum, možno pár kvapiek ale brutálne výživných, bábo po narodení nepotrebuje jest, stačí mu toto.. Ak sa ti prisava tak to je top😉
Laktacna nám to vysvetľovala, že neexistuje že niekto nemá mlieko 😉

stanka2612
4. mar 2016

@gabuchah asi to patrilo Lubke ale oznacila si mna 😀

stanka2612
4. mar 2016

@dailla107 to neviem,ale drzim ti palce 🙂

stanka2612
4. mar 2016

@gabuchah to co je,sestricky ti ju musia zobrat,ked ju tam odnesies,na to tam maju priestory a je to ich praca...nejake kravy sesterske tam tusim mate v tej PB,aj Mata nemala dobru skusenost...no som zvedava,ako bude v nemocke,kde chcem rodit...

skarabubu
4. mar 2016

@gabuchah A to nenechávaju stále u teba?Mě v Česku ju donesli 2h po porodě a mala som ju stále u sebe.Neodnášali ju nikam.Nespala som celých 6 dní co som bola v porodnici,protože v noci bola hore a cez den spala.

emilia25
4. mar 2016

@gabuchah boze chuda ja som ukecsls sestričku kolo 9 vecer nám ich zobrala a rano o pol 6 ich doniesla vcera sme ich mali uz aj v noci a aj tersz sice by som tiez bola radšej keby tu poslednú noc sa vyspim a uz budeme doma tak uz budem v jednom kole.ale tak uz budeme doma to uz bude ine.skus ich uprosit teraz by tam malá byt taká mlads sestrička.

gabuchah
4. mar 2016

@stanka2612 to bolo aj pre teba, keď si sa pýtala či nemá po pôrode mlieko ;) aby keď porodis, nemyslela si ze nemáš 🙂

gabuchah
4. mar 2016

@stanka2612 ako sestričky sú fajn, ochotné, ale asi tam majú toho veľa bo sa viac detí rodí, tak chcú mať svoj kľud 🙂 i keď v noci tu plakala len tá moja 🙂
V podstate kým nepodpíšes papier že si ju berieš a preberas zodpovednosť alebo pokiaľ má nejaký problém, tak je to na sestrách...
Ibaže podľa mňa, žena má nárok po pôrode sa zostaviť aspoň ako tak, nie hneď behať...

gabuchah
4. mar 2016

@skarabubu no pokiaľ nemáš problém, nechávajú aj tu, ale zo začiatku berú na vyšetrenia...

gabuchah
4. mar 2016

@emilia25 ja sa nerada prosím ☹
V podstate už musím byť na doraz aby som konala tal ako včera...
Má tam niekde plakať, dobre vieme ako to občas chodí koli tomu aby som sa vyspala, to by som asi nezaspala, v tomto som citlifka 🙂 iné je ked bábo pekne spinká, že nemajú robotu s ním sestričky 🙂

karinviktoria
4. mar 2016

@dailla107 ajoj, aj ja som otvorena na 1cm a krcek je nizsie...no ja sa necitim ze by to malo uz prist 🙂

stanka2612
4. mar 2016

@gabuchah ved ja si tiez myslim,ze ak treba a ta pacientka pekne poziada,mali by babatko zobrat a zenu nechat vyspat moj nazor 🙂 na to tam su...inak emily ti pisala,skus ist znova za sestrickami,ze fakt sa potrebujes vyspat...asi sa prestriedali smeny...

A k tomu mlieku,budem velmi stastna ak ho mat budem,no uvidime,ak bude babo plakat od hladu lebo ho nenakojim,tak prejdem na UM...

gabuchah
4. mar 2016

@stanka2612 no ja tiež to vzdala... S čisto kojenim.. Proste vidím, že je hladná, tiež mala svoju váhu pri narodení... Ale robím všelijaké ťahy aby aj z môjho vypila, predsa len to umelé...
A stále verím 🙂

mata0312
autor
4. mar 2016

@gabuchah dufam ze ja zajtra tu vip uvolnim 😉 , je to naozaj rozdiel ako na normalnej.izbe , pochvalujem si ...akurat som si pospala u draheho.v naruci 😀
@dailla107 dakujem.si.zlata :-* tak porod.je.nevyspitatelna vec , moze sa to spustit kedykolvek 😉

mata0312
autor
4. mar 2016

@stanka2612
@gabuchah baby ja som tak prekvapena ze mam tolko mlieka , ale som stastna a aj mala.sa super prisava ked zrovna neni otapena zo.zltacky ...pri.malom som tolko nemala, gabi ale.to sa.este moze rozbehnut 😉

emilia25
4. mar 2016

@gabuchah joj tak aspoň odpočívaj ked malá spinks ja moju mám stale na posteli v postielke býva chvíľku.

skarabubu
4. mar 2016

@dailla107 No já mám termín příští sobotu a v stredu mi gynekolog hovoril že som otvorená na 1-2 prsty,tak doufám,že nebudu prenášat.A budu příští týden rodit.

dailla107
4. mar 2016

@karinviktoria ja by som uz nedbala, keby pride, strasne sa na neho tesiiiiiim..🙂 a uz sa mio nechce ten kotlik tahat..:D

karinviktoria
4. mar 2016

@dailla107 aj ja by som brala keby to uz prislo hoc aj dnes v noci....presne tak aj dychanie na prd, nemotorna, manzel ma z vane vybera :D vydrziiiiime

dailla107
4. mar 2016

@mata0312 no to je super, ja verim, ze sa mi podari byt na VIPke v PE...uvidime kolke sa tam stretneme, ked to uz aj na mna pride bohvie kedy..:D..🙂 tebe prajem pevne nervy este , a nech ste cim skor domka..🙂

stanka2612
4. mar 2016

@skarabubu to das 😉 a mozno aj skor 🙂

dailla107
4. mar 2016

@skarabubu joj, držím silno palceky...toho prenasania sa ja desim...ale treba pozitivne mysliet a drobcovi v dobrom dohovarat...ja ked ma chceli brat do nemocnice na infuzie som mu vysvetlovala, nech neblbne, ze tam na chuja varia a budeme hladni..:D posluchol..tak verim ze si daju vsetky deti povedat..:D

@karinviktoria no ja sa tesim, v pondelok ide muz so mnou do poradne, teraz sme spolu boli malo, lebo sa prerabalo u nas, a ja som bola u mamy, ale tiez sa tesim ako sa o mna postara ked uz budeme spolu..:D a ja som nastavena na datum 7.3. ale lekarka mi dnes povedala ze to skor nie ako ano, tak ale nevadi.... skusim sa s drobcom porozpravat aj v tomto pripade, uvidime co on na to...:D