Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby Tie co ste porodili , kolko ste.zhodili? Mne ostalo zatial z tych 25kg , 14 naviac fuu dufam ze este nejaka voda odide ako pri malom
@mnamkacik ja myslím že pokiaľ zátka odišla a je to pravidelné, naviac už od včera, budeš čoskoro rodiť... Tiež ma tak zalomilo a keď prišli kontrakcia zobudila som sa a rizdychavala...pokiaľ sa ti nebude dať sedieť -ležať a bude ťa to nútiť chodiť, bude to po 15-20 min alebo odíde voda vyrazaj 🙂
@mnamkacik jej Peti,tak drzim palce nech dnes uz mate ten den D 🙂 mysklim na teba 😘
@mata0312 princezna 😍😘
@mata0312 to ti super odislo,ja mam +20 tak verim,ze po porode aspon 10 necham v porodnici....
@mnamkacik na fvojom mieste by som sla 🙂 ked mas kontrakcie kazdych 15 minut pravidelne,to nam v nemocke povedali,ze treba vyrazit...drzim palce 👍👍👍
@18lula4 ano na ostro 😀
@stanka2612 dufam ze este cosi pojde samovolne 😀 pri malom mi ostalo z 25 len 8
No baby tak ja uz mslu na vizite a hned mi povedia ci nás dnes pustia.ja uz oblečená nschystsns tak Dufsm ze sa nebudem musiet prezliekst ale tak malá je v poriadku bez žltačky tak snáď nás nic neprekvspi.
Ideemeeeee dooooomooooov huraaaaaa 😀
@simonnka2014 okiii, vies ja prvorodickA, sa pytam take koniny, lebo ked ma to chyti tak neviem co bude zo mna tiect, aby ma tam nezdrbkali ze im tam robim potopu alebo ze ze preco nemam napr.vlozku 🙂

@mata0312 dakujem pekne sak uz aby to bolo . xixixi no sak lepsie mat zabatko mensie ako nejake 5 kilove🙂)))))