Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
ach ja Vam tak zavidim co uz mate PO... Nasmu malemu sa nechce, mamahotel je asi najlepsi :D posledny zo vsetkych terminov co sme mali bol vcera 4.3.... Zrejme caka na vyseldky volieb ci to vobec ma vyznam ist von :D
@mnamkacik no som sa dočítala, že možno užžžž?🙂 daj vedieť, držím palec!!!!
@mata0312 tak si to uživaj doma , a zdravíčko drobečkovi krásnej malinkej... aten prstienok je nááádherny.. muž má dobrý vkus veru..🙂 som zvedavá čo potom ten moj, ma zaskocil otazkou, že čo by som si priala...mi ani nenapadlo, že by som mohla niečo "dostať" za porod syna..:DD ale tak dobre náušnice nikdy nie su zle...napríklad..:DDD
@akdalv333
@beaa baby, držím palce aby to bolo čím skor... dnes bude mat vela ludi dlhu noc, tak mozno aj vaši sa rozhodnu 🙂
@emilia25 super ye idete domov,neboj o chvilu uz budete vsetci spolu pekne doma 😉
@mata0312 gratulujem aj k zasnubam 🙂 prstienok krasny,drahy sa pochlapil 🙂
@dailla107 jasne,ze za porod treba aj bolestne 😀 ja moc na sperky nie som,cize mna uz darcek doma caka od januara,lebo sme ho boli kupovat s manzelom...cize ja viem, ze dostanem MK kabelku,nakolko ja som kabelkova maniacka 😀 😀 sama som si ju vzbrala,lebo drahy nema moc vkus 😀
@stanka2612 ja tiez nenosim no ale tento budem.musiet zevraj 😀 mna to naozaj prekvapilo a potesilo 😉 ze sam.od seba a nic mi neprezradil, a ani sestra 😀
@mata0312 verim,kazdu to potesi...do mojho vsetci hucali,ze za porod musim dostat bolestne,tak bol taky vyorany,ze sa ma spytal,co chcem a kedze ma pozna,odpoved vedel 🙂 sadli sme do auta a kupili...a dostanem to az pri narodeni...mozno nie az taka romantika,ale to nevadi 🙂
@mata0312 neboj dockate sa 🙂 mozno pojdete spolu s Emily ze jej povedali,ze az okolo tretej,stvrtej...
@mnamkacik boze,len aby ste dosli vcas...ja by som uz davno stepovala pred porodnicou...
Otazka: na bielej podprde som si zvnutra dnes objavila skvrnky, zrejme to kolostrum. Ako skoro pred porodom sa zacina tvorit?

No baby slsk má trafí.tak sme sice obe prepustene ale ze papiere budu az okolo 3 alebo 4 no co ktomu dodať a to uz má muz čakal na chodbe.tak som mu aspoň veci dala a ty moji 3 loptosi doma budu opet smutný ze táto došiel bez mami a betky.