icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
5. mar 2016

@stanka2612 mame tu aj trvaly pobyt a aj sa tu narodila stanka
@18lula4 len.tym.ze je taka mala.musi papat aspon kazde 4-5 hodin a neni mozne ju zobidit

pahu
5. mar 2016

@stanka2612 ano, a pracujem v markize, teda teraz som na MD a mam skolku Telkacik ;)

mnamkacik
6. mar 2016

Ja tomu nemôžem uveriť som mama tohto nádherného chlapčeka. Adamko Tóth, 6.3.2016 o 3.30hod, 52cm a 3670g a maminka s tatkom ma milujú

jarkajozo
6. mar 2016

@mnamkacik Peti este raz gratulujem 😘 Adamko je krasny ...prajem vam skore zotavenie a pevne zdravicko 😊 drzte sa obaja 😊

mnamkacik
6. mar 2016

@jarkajozo Ďakujem Ti 😘😘😘

gabuchah
6. mar 2016

@skarabubu no a podobne...
Fakt som sem šla s tým, že toto dieťa bude kojene aspoň rok a ono snáď všetko by scuclo, len tú bradavku nechytí, hlavu ide otočil o neviem koľko stupňov a nepomáha ani keď chytím zospodu.. Bradavku vypluje, olize, jazyk vypluje a ten rev pritom a do toho sa jej začne nos upchavat až krochta ☹
Odsavat odsavackou mi nejde, iba ručne mackat a už ma to tak bolí že pomaličky liham do postele, bojím sa zápalu ☹
A tie výčitky.. Všade naokolo čítam ako je kojiť najlepšie a najzdravšie...
Fakt človek rieši tehotenstvo, pôrod a potom toto ako bonus...

gabuchah
6. mar 2016

@pahu tak to máš krásne zamestnanie 🙂

gabuchah
6. mar 2016

@mnamkacik no ten je nádherný!!! gratulujeeem 🙂 a celkom rýchlo ste to zvládli 🙂 si mala podobný postup ako ja tuším 🙂
Krásne miery a dokonalý čas 😉
A čo aniball -pomohol?

mata0312
autor
6. mar 2016

@gabuchah gabi neries to, je mlieko je a ked.nie.je tak nie je , kolko deti bolo na umelom a su krasna a zdrave, tym.ze sa budes trapit a vycitat si.to tak tomu nepomozes 😉 uzivaj si malicku a ked nejde daj flasu cmuk
@mnamkacik zlatko moooc gratulujem , maly je krasny uzivaj si ho 😀

Baby ja mam ine dieta od vcera od piatej nebola hore stale spi a ani raz nezaplakala, v noci som pospiacky do.nej natlacala mliecko aby sa mi.nedehydrovala 😀 no co si mozem viac priat 😉

vierkal
6. mar 2016

@mata0312 nechaj ju buvinkat nebud, mne tiez sestricka vravela aby som malu budila ked bola malicka ale ja som ju nechavala spinkat zobudila sa sama ked bola hladna sice potom ma vycicala ako macatko ale spinkala tak sladucko ze som nemala chut ju ani zobudit

mata0312
autor
6. mar 2016

@pahu a prezradis nam co tam robis ? 😉 ja by som ta dala.kludne pred kamery si.velmi pekna 😉

vierkal
6. mar 2016

@mnamkacik ooooooooo chutnuckyyyyyyyyyyyyyyyy vidis dockaal si sa a ja stale funim🙂))))) uz je aj po volbach tak nas matusko by uz mohol ist tiez von .🙂))

mata0312
autor
6. mar 2016

@vierkal moja ale.ona tym.ze je predcasne narodena a strasne malicka tak sa bojim som.ju prvy krat po 6 hodinach zobudila ...myslim ze.by sa na ten hlad ani nezobudila 😀 je to fakt kludne a pokojne mimi , dufam ze sa to.neotoci 😀

vierkal
6. mar 2016

zienky a to takto miminka nechavaju zabalene? ja milujem detske rucky nozky a to ako motylik zabalene🙂 to len ten den ked sa narodia alebo to po celi cas v nemocncic?

mata0312
autor
6. mar 2016

@vierkal u nas po cely cas , som malej videla.rucicky na piaty den az ☹

vierkal
6. mar 2016

@mata0312 budem drzat palceky aby neotocilo. moju som kojila ked bola hladna ale mali sme system o 19 vecer som ju okuplala nakojila a spala do 3 rana potom nakrmila a spala do 9 tej xixixi a tak dookola xixixixi a poviem ti o 19 tej chodila spavat este do 4 rocnika na zs. az v piatom chodila neskor ale chuda dospalvala si svoj cas ixxixixia ted v 16 spi aj do 12 tej xixixixixixixx ale uz sa krmi sama kedy je hladna xixixixixi

vierkal
6. mar 2016

@mata0312 ufff tak si ho asi po tajme rozbalim ja cem videt rucicky xixixix

mata0312
autor
6. mar 2016

@vierkal ja som nemala.moznost, kedze bola na jiske a chodila som ju len tam.kuk ☹ az ked som.ju mala pri sebe a prebalovala

vierkal
6. mar 2016

@mata0312 tak na izbach su aj postielky? deticky su s mamickami?alebo ich beru prec?

mata0312
autor
6. mar 2016

@vierkal neviem ako.u vas ale u nas idu vsetky na roaming (aj po sekcii na treti den) a maju babatka pri sebe, ano.je tam pult aj postielka, ale moja mala.infuzky takze prvych 5 dni bola vzadu a som.ju nevidela riadne

aber
6. mar 2016

@gabuchah aj moja tak robila, sme sa naučili keď sa nasala, tak som silno stačila prsia a začala sať, ona ťa neodmieta, len je netrpezliva, neboj pridete na rovnakú dĺžku ☺

nikussska123
6. mar 2016

Ahojte baby gratulujem mamickam a vasim drobcekom su na spapanie ... :* ... Ja som v ocakavani a uz neviem sa dockat ked budem tu moju slecnu drzat v naruci....

mnamkacik
6. mar 2016

@gabuchah pomohol,čo sa týka tlacenia a nastrihla ma bez upozornenia

gabuchah
6. mar 2016

@mnamkacik a ty si vopred povedala, že si cvičila a nechceš nastrih?
Škoda, ale nevadí... Určité to nemáš veľa.. A čo pôrod? Všetko OK? Tak si sa dočkala, to je pocit ze? 😉

gabuchah
6. mar 2016

@mata0312 moja išla ku mne asi ani nie pol dňa po pôrode, skôr som mala problém ju na chvíľku ku nim "odložiť" 🙂

gabuchah
6. mar 2016

@aber takže si jej dala trocha papať a potom? Ja tie bradavky nemám luxusné, prsia plné, prsty krátke, zle sa mi chytajú.. Do toho ju chytiť plus som dávala pozor na tú klucnu kosť...

stanka2612
6. mar 2016

@mnamkacik joj ten je nadherny 😍😍😍😍😍 zo srdca gratulujem 😉 a obom prajem vela krasnych spolocnych chvil a vela sil

stanka2612
6. mar 2016

@gabuchah Gabi,vobec nemaj vycitky,ze sa ti neda kojit,resp. Ze mala sa nechce prisat preto este nie si horsia matka...mozno to este pojde casom,uvidite 🙂 mliecko mas,to je hlavne 🙂 ja mozno ani nebudem,rodova linia je svina,v nasej rodine mlieko zial nebolo,vsetci vyrastali na umelom a nemam pocit,ze by ma mama mala menej rada 🙂 uz mam pre istotu aj umele kupene.ty mozes aspon odsavat,to je super,malinka pije tvoje vyzivne mliecko...skuste stale skusat

stanka2612
6. mar 2016

@pahu to je aka nahoda 😉 tak ak po materskej budem este robit v zahorskej,budem mat v skole tvoje dieta ak ho tam das do skoly 😀

stanka2612
6. mar 2016

@mata0312 aj ja chcem take dietatko 😘😘 mala citi,ze musi nechat maminku trosku si vydychnut po tazkom pobyte v nemocke 🙂