Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ano, a pracujem v markize, teda teraz som na MD a mam skolku Telkacik ;)
@skarabubu no a podobne...
Fakt som sem šla s tým, že toto dieťa bude kojene aspoň rok a ono snáď všetko by scuclo, len tú bradavku nechytí, hlavu ide otočil o neviem koľko stupňov a nepomáha ani keď chytím zospodu.. Bradavku vypluje, olize, jazyk vypluje a ten rev pritom a do toho sa jej začne nos upchavat až krochta ☹
Odsavat odsavackou mi nejde, iba ručne mackat a už ma to tak bolí že pomaličky liham do postele, bojím sa zápalu ☹
A tie výčitky.. Všade naokolo čítam ako je kojiť najlepšie a najzdravšie...
Fakt človek rieši tehotenstvo, pôrod a potom toto ako bonus...
@gabuchah gabi neries to, je mlieko je a ked.nie.je tak nie je , kolko deti bolo na umelom a su krasna a zdrave, tym.ze sa budes trapit a vycitat si.to tak tomu nepomozes 😉 uzivaj si malicku a ked nejde daj flasu cmuk
@mnamkacik zlatko moooc gratulujem , maly je krasny uzivaj si ho 😀
Baby ja mam ine dieta od vcera od piatej nebola hore stale spi a ani raz nezaplakala, v noci som pospiacky do.nej natlacala mliecko aby sa mi.nedehydrovala 😀 no co si mozem viac priat 😉
zienky a to takto miminka nechavaju zabalene? ja milujem detske rucky nozky a to ako motylik zabalene🙂 to len ten den ked sa narodia alebo to po celi cas v nemocncic?
@mata0312 budem drzat palceky aby neotocilo. moju som kojila ked bola hladna ale mali sme system o 19 vecer som ju okuplala nakojila a spala do 3 rana potom nakrmila a spala do 9 tej xixixi a tak dookola xixixixi a poviem ti o 19 tej chodila spavat este do 4 rocnika na zs. az v piatom chodila neskor ale chuda dospalvala si svoj cas ixxixixia ted v 16 spi aj do 12 tej xixixixixixixx ale uz sa krmi sama kedy je hladna xixixixixi
Ahojte baby gratulujem mamickam a vasim drobcekom su na spapanie ... :* ... Ja som v ocakavani a uz neviem sa dockat ked budem tu moju slecnu drzat v naruci....
@mnamkacik joj ten je nadherny 😍😍😍😍😍 zo srdca gratulujem 😉 a obom prajem vela krasnych spolocnych chvil a vela sil
@gabuchah Gabi,vobec nemaj vycitky,ze sa ti neda kojit,resp. Ze mala sa nechce prisat preto este nie si horsia matka...mozno to este pojde casom,uvidite 🙂 mliecko mas,to je hlavne 🙂 ja mozno ani nebudem,rodova linia je svina,v nasej rodine mlieko zial nebolo,vsetci vyrastali na umelom a nemam pocit,ze by ma mama mala menej rada 🙂 uz mam pre istotu aj umele kupene.ty mozes aspon odsavat,to je super,malinka pije tvoje vyzivne mliecko...skuste stale skusat
@pahu to je aka nahoda 😉 tak ak po materskej budem este robit v zahorskej,budem mat v skole tvoje dieta ak ho tam das do skoly 😀
@mata0312 aj ja chcem take dietatko 😘😘 mala citi,ze musi nechat maminku trosku si vydychnut po tazkom pobyte v nemocke 🙂

@stanka2612 mame tu aj trvaly pobyt a aj sa tu narodila stanka
@18lula4 len.tym.ze je taka mala.musi papat aspon kazde 4-5 hodin a neni mozne ju zobidit