Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 ale tak vstavala som a snazila sa do.nej nieco po spiacky natlacit 😀 a rano sa napapala a zasa spinka
@stanka2612 no pekne.. 🙂 ja som si zakazala kabelky bo ich mam plnu skrinu..:D no uvidime co mne moj mužík teda vyberie, ale uz som kukala nejake pekne nausnicky.🙂 nu dam potom linky ze kukni ake krasne som nasla....a teda hadam si spoji...ale bavili sme sa aj o tom, ze by sme tu svadobnu cestu mohli poriesit...tak uviidme ze co nakoniec..🙂
Ahojte mamicky zacalo mi strasne tiect s nosa a hrdlo si ani necitim poradte mi daco nechcem sa s tabletkami napchavat dakujem za kazdu radu
@mata0312 mama mi vravela ze aj ja som bola taka do jedneho roka,len spat papat a spinkat 🙂 ale...ked som zacala chodit,som jej to vynahradila,vraj som bola strasny cert 😀 tak verim,ze tvoja bude stale anjelik 😘
@dailla107 kedze ja nie som na sperky moc,isla by som na tu cestu 😀
Gabi, ja som vyrastala len na umelom, mamina stratila mlieko do tyzdna po porode 🙂
Stanka, jasne ze bude chodit do skoly v Záhorskej, bez debaty.
Mati, pracujem na personalnom, vybery, vzdelavanie, benefity,IK,....
Mnamkacik, tesim sa z Adamka, tak vidis, najskor si bola nastvana a nakoniec to bolo rychle 🙂
@aber no ved to sa doma teším, že dom dupačky a bude... Len sa bojím, tú kosť klucnu má zlomenú, dneska doktorka hovorila..
@pahu si ma trocha skludnila..
Ja sa bojím hlavne že chorá bude keď nebude kojena... Malí mali z očkovaní katastrofálnu imunitu a som si povedala ze teraz to bude inak.. Ale tak, keď to nepôjde tak to nepôjde
Mamky je tu niektora ktora rodi 17 marca v KE v starej nemocnici???
@gabuchah tak s tou kľúčnou kosťou, no neviem aj staršia mala zlomenú, fakt sa až tak báť nemusíš, len vyslovene ju za tú ručičku neťahač, keď prejdeš po tej kostičke tak by tam mala mať hrčku maličkú a v tom mieste je to zlomené, najlepšie je, že mne povedali pri odchode s pôrodnice, že malá ju má zlomenú, že díky broňa a dovtedy som vôbec nedávala pozor, lebo som o tom nevedela a to som bola neskúsená prvorodička a na druhej strane mala natrhnutý krčný sval-tak som si "mohla vybrať", do mesiaca je to zhojené...snáď sa aj s tým dojčením skamoší bábika malá 🙂
Tak vam zavidim 😞 ze to uz mate za sebou 😞..dnes termin a u nas sa nic nedeje 😞 beham jak forest gump nic mi neni vcera na volbach sa smiali a neverili ze dnes mam termin ahh kedy to uz pride? Uz nevladzem nie fyzicky ale psychicky 😭 ahh mamky zavidim vam ale v dobrom
@mata0312 no požičala som si odsavacku a ide to bez bolesti a pomerne rýchlo, 80-90 vytiahnem po 3-4 hodinách.. Ale stále cez fľašu a začala akosi moc kakat :-/ aj tvoja to tak tuším mala,že? Hlavne ze ti spinká, babulka... Ja mam moju skoro stave na.rukách, inak na vipke super, kľud, mala som tu chlapov mojich 🙂
Inak za telku sa platí zvlášť?
@gabuchah ani neviem som ju ani nezapinala 😀 ja a telka eee 😀 tak super to mliecko vidis aj mala bola prvych pat dni z flase krmena a krasne sa prisava , uvidis ked bude vacsia a budete mat doma klud 😉 hlavne ze mas mliecko to je dolezite 😉 drzte sa baby
@skarabubu jasne hoji , j a mam manualnu tomme tippe odsavacku a super 😉 zachvilu budem mat aj plny mrazak

@gabuchah skús si nájsť polohu, čo vyhovuje tebe, napr mi kojime nie v perinke, ale v dupačkach, mám anatomicky vankúš ako z dormeo a na nej ju kojim, skús bradavky vykrucat pod teplou sprchou a potom ist kojit.