icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

aber
6. mar 2016

@gabuchah skús si nájsť polohu, čo vyhovuje tebe, napr mi kojime nie v perinke, ale v dupačkach, mám anatomicky vankúš ako z dormeo a na nej ju kojim, skús bradavky vykrucat pod teplou sprchou a potom ist kojit.

mata0312
autor
6. mar 2016

@stanka2612 ale tak vstavala som a snazila sa do.nej nieco po spiacky natlacit 😀 a rano sa napapala a zasa spinka

dailla107
6. mar 2016

@mata0312 jeeeej, je fakt krásny, tak dvojitá gratulácia!!!! 🙂

mata0312
autor
6. mar 2016

@dailla107 dakujem 😉

dailla107
6. mar 2016

@stanka2612 no pekne.. 🙂 ja som si zakazala kabelky bo ich mam plnu skrinu..:D no uvidime co mne moj mužík teda vyberie, ale uz som kukala nejake pekne nausnicky.🙂 nu dam potom linky ze kukni ake krasne som nasla....a teda hadam si spoji...ale bavili sme sa aj o tom, ze by sme tu svadobnu cestu mohli poriesit...tak uviidme ze co nakoniec..🙂

misska22
6. mar 2016

Ahojte mamicky zacalo mi strasne tiect s nosa a hrdlo si ani necitim poradte mi daco nechcem sa s tabletkami napchavat dakujem za kazdu radu

dailla107
6. mar 2016

@mnamkacik GRATULUJEM!!!!! 🙂 kráasny je!!!

stanka2612
6. mar 2016

@mata0312 mama mi vravela ze aj ja som bola taka do jedneho roka,len spat papat a spinkat 🙂 ale...ked som zacala chodit,som jej to vynahradila,vraj som bola strasny cert 😀 tak verim,ze tvoja bude stale anjelik 😘

stanka2612
6. mar 2016

@dailla107 kedze ja nie som na sperky moc,isla by som na tu cestu 😀

pahu
6. mar 2016

Gabi, ja som vyrastala len na umelom, mamina stratila mlieko do tyzdna po porode 🙂
Stanka, jasne ze bude chodit do skoly v Záhorskej, bez debaty.
Mati, pracujem na personalnom, vybery, vzdelavanie, benefity,IK,....

Mnamkacik, tesim sa z Adamka, tak vidis, najskor si bola nastvana a nakoniec to bolo rychle 🙂

mnamkacik
6. mar 2016

@gabuchah pocit super ale hlúpo má nastrihla, a tá čo ma sila čisty mäsiar, čo sa týka pôrodu, pošlem ti ip

gabuchah
6. mar 2016

@aber lenže moja sa ani neznášajú,iba raz sa a papala, odvtedy ma rucickami mlati 😀

gabuchah
6. mar 2016

@aber no ved to sa doma teším, že dom dupačky a bude... Len sa bojím, tú kosť klucnu má zlomenú, dneska doktorka hovorila..

@pahu si ma trocha skludnila..
Ja sa bojím hlavne že chorá bude keď nebude kojena... Malí mali z očkovaní katastrofálnu imunitu a som si povedala ze teraz to bude inak.. Ale tak, keď to nepôjde tak to nepôjde

mirka96
6. mar 2016

Mamky je tu niektora ktora rodi 17 marca v KE v starej nemocnici???

mata0312
autor
6. mar 2016

@gabuchah gabi ja som kojila maleho a jeho imunita hroza ☹ takze az tak.od toho to.nezavisi a segrine ani jedno kojene a furt to beha po vonku a nic im neni ...neboj bude tak ako ma byt 😉 ako je na vipke? 😉

18lula4
6. mar 2016

@mata0312 mati a prsteky uz odpuchli??? 😀

mata0312
autor
6. mar 2016

@18lula4 ale.kde moja stale opuchnute a strpnute , pri malom tak do dvoch mesiacov az 😉 baby dostala som prvu migrenu po porode ☹ idem spat lebo zomriem

lenadka
6. mar 2016

@gabuchah tak s tou kľúčnou kosťou, no neviem aj staršia mala zlomenú, fakt sa až tak báť nemusíš, len vyslovene ju za tú ručičku neťahač, keď prejdeš po tej kostičke tak by tam mala mať hrčku maličkú a v tom mieste je to zlomené, najlepšie je, že mne povedali pri odchode s pôrodnice, že malá ju má zlomenú, že díky broňa a dovtedy som vôbec nedávala pozor, lebo som o tom nevedela a to som bola neskúsená prvorodička a na druhej strane mala natrhnutý krčný sval-tak som si "mohla vybrať", do mesiaca je to zhojené...snáď sa aj s tým dojčením skamoší bábika malá 🙂

lenadka
6. mar 2016

@mnamkacik gratulujem, že to máte obaja úspešne za sebou, závidím v dobrom zlatý chrústik je malý-také akurát bábo, nech všetko ide aj po pôrode hladko 🙂 😵

jarkajozo
6. mar 2016

Tak vam zavidim 😞 ze to uz mate za sebou 😞..dnes termin a u nas sa nic nedeje 😞 beham jak forest gump nic mi neni vcera na volbach sa smiali a neverili ze dnes mam termin ahh kedy to uz pride? Uz nevladzem nie fyzicky ale psychicky 😭 ahh mamky zavidim vam ale v dobrom

skarabubu
6. mar 2016

@mnamkacik gratuluju moc ke krásnému chlapčekovi!!!

skarabubu
6. mar 2016

@lenadka Aj moja dcerka mala zlomenou,přišli sme na to už v porodnici.Dávala som si pozor na tu stranu a pekně jej to srostlo,bez následkou.

mata0312
autor
6. mar 2016

@skarabubu aj moja mala na.jednej hematomi a na druhej zlomenu klucnu kost

skarabubu
6. mar 2016

@mata0312 A už to má dobré,hojí se to,že?

gabuchah
6. mar 2016

@mata0312 no požičala som si odsavacku a ide to bez bolesti a pomerne rýchlo, 80-90 vytiahnem po 3-4 hodinách.. Ale stále cez fľašu a začala akosi moc kakat :-/ aj tvoja to tak tuším mala,že? Hlavne ze ti spinká, babulka... Ja mam moju skoro stave na.rukách, inak na vipke super, kľud, mala som tu chlapov mojich 🙂
Inak za telku sa platí zvlášť?

skarabubu
6. mar 2016

@gabuchah Ta elektrická odsávačka je super.Je to rychlé a bezbolestné.Díky něj som si rychlo odsála.

mata0312
autor
6. mar 2016

@gabuchah ani neviem som ju ani nezapinala 😀 ja a telka eee 😀 tak super to mliecko vidis aj mala bola prvych pat dni z flase krmena a krasne sa prisava , uvidis ked bude vacsia a budete mat doma klud 😉 hlavne ze mas mliecko to je dolezite 😉 drzte sa baby
@skarabubu jasne hoji , j a mam manualnu tomme tippe odsavacku a super 😉 zachvilu budem mat aj plny mrazak

skarabubu
6. mar 2016

@mata0312 co si pamatám ,aj já som mala plný mraziak,skleniček s mliekom a manžel když něco hledal,tak frflal,že všude samé mlieko.Teraz se nad tím smeje,že v mraziaku bude zase mlieko.

usmiata25
6. mar 2016

@jarkajozo no ja mám dnes tiež termín a vôbec nič :( ani náznak, že by sa malo niečo diať. Hádam to na nás príde čoskoro. A ako sa cítiš?

skarabubu
6. mar 2016

@usmiata25 Jakosi sa těm dětom nechce na svet,já mám sice termín za 6 dní,ale som v poho.A co tak čítam tak tu rodily kočky až po termíně vesmes.