Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 moja.. Ja som baran a chlap kozorožec, chalani obaja býci tak si viem predstaviť 🙂
B druhej časti domu vodnár, tato prelom vodnár /ryba a ayka rybka 😀
@misska22 moja.. Ja tiež čakala skôr a.vďaka Bohu mám krásne dorastenča, dokonca so známkami prenášania... A tiež som to chcela urýchliť a teraz som rada... Ono vietor kedy sa vypýtať a dokedy chce byť v brušku, všetko bude krásne nacasovae, uvidíš 😉 proste má už teraz svoj dátum, má právo si ho vybrať 🙂
@emilia25 si dobrá... A tak.máš dobré spaľovanie, genetiku, si drobná, veď sme sa videli 🙂
Ja pribrala na 84,5...14,5 kila a keď som sa tu vážila 80 ☹ odvtedy som nenahrabala odvahu, uvidím doma..
Tak tebe určite aj to kojenie pomáha 🙂 aj sesterka to tak mala a celá iných 🙂 tuk uložený pekne do.mlieka ide
@stanka2612
@gabuchah veru bsby vzdy mi to počas kojenis slo rýchlo dole a pri chslsnoch som moc nepribrsls počas tehu iba pri prvom to bola guľa 75kil pri druhom som pribrala 7 kil pri 3 len 5kil a cil az 13 kil.
@stanka2612 uz sa coskoro dockas 😉
Kočky jak vám závidím-ale v dobrom,že už to máte za sebou a jste už doma aj s prckama.
@skarabubu neboj aj my ostatne sa dockame 😉 aj ked,chapem ta 😀
@mata0312 krásna bábika, ja už sa neviem dočkať tej našej najväčšej lásky na svete, ale stále sa nič nedeje :(
@matvejkovamimushka ahoj no ani nasa sa dajak neponahla tiez sa jej nevieme dockat
@matvejkovamimushka No aj ten moj prcek,se mu nejako nechce

@stanka2612 ale kdeze ja uz behsls v den porodu ako má doviezli na izbu chvíľu som lezsls a vecer som uz behsls akoby som nerodils.jedine co mi vyšlo bolo hemeroidy a to má bolelo práve vtedy ked som lezsls pri chodeni som ich necítila.