icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
7. mar 2016

@matvejkovamimushka
@misska22
@skarabubu baby coskoro ich mate pri sebe je to ten najkrajsi pocit na svete :-* oni vedia kedy sa vypytat ...ako ta moja ..uz jej nebolo dobre v brusku ☹ cmuuuk drzim vsetkym palce a krasne a zdrave deturence

skarabubu
7. mar 2016

@mata0312 Si zlatá Mati,teraz na konci se tahaju ty dny.Termín mám v sobotu,tak doufám,že nebudu prenášat.

mt5
7. mar 2016

No ja tiež mám zmiešané pocity baby, mala som termín už v sobotu a dnes mi v nemocnici povedali že to zatiaľ vôbec nevyzerá, že naša slečna by chcela ísť na svet. To čakanie je hrozné posledné dni. Tak som rada že nie som sama, že to prežívame tak viaceré. Držím vám všetkým palce.

stanka2612
7. mar 2016

@mt5 a nebudu ti vyvolavat,ked uz prenasas?

mt5
7. mar 2016

@stanka2612 do konca týždňa asi počkáme a potom že sa uvidí. Monitor som mala dobrý aj ultrazvuk tak mi to ešte nechceli vyvolávať. Neviem čo je lepšie...Ale to čakanie je najhoršie 😒

stanka2612
7. mar 2016

@mt5 to verim,toho sa aj ja bojim,aby som neprenasala...prajem ti,nech sa ti to skoro spusti...

mt5
7. mar 2016

@stanka2612 Ďakujem Ti. A ty kedy máš termín?

stanka2612
7. mar 2016

@mt5 az 17 ho este mam cas,no uz som nedockava 😀 😀

mt5
7. mar 2016

@stanka2612 To verím, ale strašne rýchlo to už ujde. Tak aj tebe držím palce, nech máme skoro potom a všetko dobre dopadne 😉

pahu
8. mar 2016

Dobre ranko 🙂
Aku ste dnes mali noc? Ja len jedno cikanie a pred spanim mi nase bebe zatlacilo na nejaky nerv az tak, ze som sa nemohla zhlboka nadychnut. 🙂

Uz aj ja by som chcela, aby s nami babatko bolo vonku. Coskoroooo!

vierkal
8. mar 2016

no ja hroznu. aj som sa osprskovala v teplej vode a nic bolest krizov podbruska na lavo na pravo som sa otacala kazdu pol hod hore ale nadranom som zaspala na dve hdoky xixixi o 5 rano sa moj drahy hrajuskal s matkom v brusku hladkal skrabkal a mali kopal ked prestal no nasmiali sme sa . tak cakm co sa bude diat lebo ma boli celi clovek. tak snad do patku to dam🙂))a v patek na poradnu do tn tak uvidim co povedia

orsi_h
8. mar 2016

ahojte... baby zas som sklamana... bola som na poradni, a babatko nepostupuje dole.. myslite ze este je cas? :(( som 37+2..

katariso
8. mar 2016

@pahu ja som isla lahnut 1.15 no nemohla som spat vobec.Rano ked drahy odchadzal tak vravi pospinkajte si a o 15 min na to co som zaspala taky krcisko do nohy ze ma postavilo na rovne😢a citim sa tak divne ...zeby nieco sa islo diat?????

vierkal
8. mar 2016

@katariso zeby sme obe sa stretli v porodnici? xiixixxix

vierkal
8. mar 2016

@orsi_h ja uz mam dole a na poradni mi povedal ze mozem kazdu chvilku cakat tak cakam

stanka2612
8. mar 2016

Ahojte baby,ja som sa dobre vyspala,teraz som vstavala,zaspala som asi o pol noci...na zachod 3 krat za noc a babo sa asi posunulo kus dole,lebo mi uz na nic netlaci 🙂

skarabubu
8. mar 2016

Dobré ráno kočky,já som se vyspala docela dobre.Bože v sobotu mám termín,ale nic se neděje a som z toho už na nervy.Už chcem jít rodit. ☹

pahu
8. mar 2016

Haha, vidím to tak, že uz chceme rodiť všetky a je nám jedno že este máme čas 🙂 este si tie hybajuce sa bruska vsak budeme chvíľu užívať ;) potom nám to zrejme este bude riadne chýbať!

gabuchah
8. mar 2016

Baby.. Ja vás čítam... A..
Čo je to spanok? 😀😀
Ani v noci, ani cez deň, v noci plače urputné 😀 až mi hlava kvackala, na 10x som vstavala že už spánok konečne 🙂

stanka2612
8. mar 2016

@gabuchah Gabi,ja osobne si to este uzivam,ze spim,lebo potom tiez moc nenaspim,tomu verim...uz teraz,ked sa rozospata zobudim v noci na zachod,si vravim,trenuj moja,toto ta o chvilu caka... 😀

skarabubu
8. mar 2016

@gabuchah No ono nás to čaká všechny,mali by sme si ještě užívat noci bez plaču,ale všechny sme nedočkávé ať už ty prcky máme vonku.Gabi a co to kojení už se chytáte?

18lula4
8. mar 2016

@stanka2612 este ze ja som vytrenovana, moj spanok aj predtym aj teraz je taky ze sa minimalne 2-3-4x zobudim 🙂

aber
8. mar 2016

@gabuchah to mi je ľúto 😢

18lula4
8. mar 2016

@pahu u nas dnes v noci ani jedno cikanie chichichi

18lula4
8. mar 2016

@orsi_h prosiiim ta ja som dnes bola na poradni a ze zatial neni sanca 😀 ze ma este cas hehe, takze sa zas nic nedeje o tyzden ak vydrzi poradna zas

18lula4
8. mar 2016

No zienky: dnes poradna, tlak supis, brali mi krv ci sa polepsilo to zelezo, trochu mi aj ublizila sestricka lebo mam uz palce spuchnute a nemohla som dobre zavriet past aby som napumpovala ale zobrala stastne, stale mame tu pupocnu snuru okolo krku, ale ze to zatial nemusi nic znamenat, takze si myslim ze uz v nemocnici sa rozhodnu ako pohdem a inak bez zmeny- nerodime, vraj ma este cas 😀 hrdlo mam o nieco skratene inak nic, zajtra monitor a ked vydrzim tak o tyzden posledna poradna...

orsi_h
8. mar 2016

@18lula4 tak aspon niesom sama :D jaaaj.. uz to vyzeralo minule slubne a malinky si to rozmyslel...
no uvidime.. mozno ma kratky pupocnik ktory ho nepusti :/
tak si drzime palce..

skarabubu
8. mar 2016

@18lula4 A opuchaju ti aj nohy,bo mě strašně,mám jej jak balony.Prsty na rukách též.Já jdu zajtra na poradnu a taky som zvedavá co mi povie,dufam,že to bude už posledná!!!!!Že mi povie že budu rodit do termínu,čiže za pár dní.

18lula4
8. mar 2016

@skarabubu nie, nohy praveze nie, iba ruky a hlavne prava, inak jedna pani tiez tehotna sa somnou dala do reci ci este pracujem, ja ze uz nie a kedy mam termib- tak som ze tyzden a nechcela verit, ze som " malinka" lebo ze jej kolegyna rodila pred 2 tyz.a bola obrovskaaa 😀

mata0312
autor
8. mar 2016

@orsi_h neboj je cas, moja sa sice narodila 36+6 ale mame vela komplikacii a cakaju nas rozne vysetrenia koli tomu , sono mozgu, obliciek, neurolog , zasa brat vela.krvi na rozne vysetrenia ☹ takze klud dokial je babatku v brusku dobre tak treba vydrzat 😉