Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
No ja tiež mám zmiešané pocity baby, mala som termín už v sobotu a dnes mi v nemocnici povedali že to zatiaľ vôbec nevyzerá, že naša slečna by chcela ísť na svet. To čakanie je hrozné posledné dni. Tak som rada že nie som sama, že to prežívame tak viaceré. Držím vám všetkým palce.
@mt5 a nebudu ti vyvolavat,ked uz prenasas?
@stanka2612 do konca týždňa asi počkáme a potom že sa uvidí. Monitor som mala dobrý aj ultrazvuk tak mi to ešte nechceli vyvolávať. Neviem čo je lepšie...Ale to čakanie je najhoršie 😒
@mt5 to verim,toho sa aj ja bojim,aby som neprenasala...prajem ti,nech sa ti to skoro spusti...
@stanka2612 Ďakujem Ti. A ty kedy máš termín?
@mt5 az 17 ho este mam cas,no uz som nedockava 😀 😀
@stanka2612 To verím, ale strašne rýchlo to už ujde. Tak aj tebe držím palce, nech máme skoro potom a všetko dobre dopadne 😉
Dobre ranko 🙂
Aku ste dnes mali noc? Ja len jedno cikanie a pred spanim mi nase bebe zatlacilo na nejaky nerv az tak, ze som sa nemohla zhlboka nadychnut. 🙂
Uz aj ja by som chcela, aby s nami babatko bolo vonku. Coskoroooo!
no ja hroznu. aj som sa osprskovala v teplej vode a nic bolest krizov podbruska na lavo na pravo som sa otacala kazdu pol hod hore ale nadranom som zaspala na dve hdoky xixixi o 5 rano sa moj drahy hrajuskal s matkom v brusku hladkal skrabkal a mali kopal ked prestal no nasmiali sme sa . tak cakm co sa bude diat lebo ma boli celi clovek. tak snad do patku to dam🙂))a v patek na poradnu do tn tak uvidim co povedia
ahojte... baby zas som sklamana... bola som na poradni, a babatko nepostupuje dole.. myslite ze este je cas? :(( som 37+2..
Ahojte baby,ja som sa dobre vyspala,teraz som vstavala,zaspala som asi o pol noci...na zachod 3 krat za noc a babo sa asi posunulo kus dole,lebo mi uz na nic netlaci 🙂
Dobré ráno kočky,já som se vyspala docela dobre.Bože v sobotu mám termín,ale nic se neděje a som z toho už na nervy.Už chcem jít rodit. ☹
Haha, vidím to tak, že uz chceme rodiť všetky a je nám jedno že este máme čas 🙂 este si tie hybajuce sa bruska vsak budeme chvíľu užívať ;) potom nám to zrejme este bude riadne chýbať!
Baby.. Ja vás čítam... A..
Čo je to spanok? 😀😀
Ani v noci, ani cez deň, v noci plače urputné 😀 až mi hlava kvackala, na 10x som vstavala že už spánok konečne 🙂
@gabuchah Gabi,ja osobne si to este uzivam,ze spim,lebo potom tiez moc nenaspim,tomu verim...uz teraz,ked sa rozospata zobudim v noci na zachod,si vravim,trenuj moja,toto ta o chvilu caka... 😀
@stanka2612 este ze ja som vytrenovana, moj spanok aj predtym aj teraz je taky ze sa minimalne 2-3-4x zobudim 🙂
No zienky: dnes poradna, tlak supis, brali mi krv ci sa polepsilo to zelezo, trochu mi aj ublizila sestricka lebo mam uz palce spuchnute a nemohla som dobre zavriet past aby som napumpovala ale zobrala stastne, stale mame tu pupocnu snuru okolo krku, ale ze to zatial nemusi nic znamenat, takze si myslim ze uz v nemocnici sa rozhodnu ako pohdem a inak bez zmeny- nerodime, vraj ma este cas 😀 hrdlo mam o nieco skratene inak nic, zajtra monitor a ked vydrzim tak o tyzden posledna poradna...

@matvejkovamimushka
@misska22
@skarabubu baby coskoro ich mate pri sebe je to ten najkrajsi pocit na svete :-* oni vedia kedy sa vypytat ...ako ta moja ..uz jej nebolo dobre v brusku ☹ cmuuuk drzim vsetkym palce a krasne a zdrave deturence