icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
8. mar 2016

@anka173 taka poloha nie je...fakt 😀 ako on sa hybe,aj pred chvilou sa pucil,len nie tak casto ako som bola zvyknuta,preto mam take paniky,to vies ptvorodicka...

anka173
8. mar 2016

@mata0312 ale podľa fotiek jej nič nechýba, je rozkošná.... 🙂

anka173
8. mar 2016

@anka173 len nech pekne papká a všetko bude o.k. Mliečka máš dosť, tak bude deň odo dňa väčšia, neboj...

misska22
8. mar 2016

@mata0312 ako dlho ste boli v nemocnici? Tak drzim palce aby vsetko bolo dobre a aby ste boli zdravy

anka173
8. mar 2016

@stanka2612 ja som treťorodička, ale určite by som tiež stresovala. Každé tehotenstvo je iné. Ja som dnes zistila, že mám nejaké opuchnuté bradavky, ani nie tak bradavka samotná, ako dvorec. Neviete, čo to znamená. Možno to súvisí s tvorením mliečka.

stanka2612
8. mar 2016

@anka173 myslim,ze to je v poriadku aj ja mam taky lavy prsnik od polovice tehu a doki mi na to nepovedal nic...

anka173
8. mar 2016

Inak, ako ste si odniesli bábatko z pôrodnice. Ja som asi nejaká zastaralá, ale kedysi som mala deti normálne v perinke a vo vaničke. Vy ste mali vajíčko?

snehulienka82
8. mar 2016

@stanka2612 ja si myslim, ze ked stuchanim vyvolas pohyby, tak je vsetko OK. my to mame na striedacku, jeden den akcny, dalsi lenivsi. ale ked citis pohyby kazdy den, tak je to v poriadku. skus babatko akoby hojdat s celym bruskom, mne to zvykne pomoct.

stanka2612
8. mar 2016

@anka173 dnes uz musis mat vajicko...vraj bez vajicka ta nepustia z porodnice som pocula...pokial ides autom

stanka2612
8. mar 2016

@snehulienka82 dakujem,ano pohyby citim,len nie tak casto ako inokedy...a ako prvorodicka vies,mam strach aby som nieco nezanedbala,nakolko v mojom pripade to ze som tehu je jemny zazrak 🙂 ale asi vydrzim do stvrtka,este uvidim,aka bude noc...

beaa
8. mar 2016

@matvejkovamimushka ahoj tak ty uz ides zajtra na prijem? ja som bola dnes na poradni a poslali ma este domov ale ze uz v piatok mam prist s taskou rano /inak tasku mam stale 😀/ ale je to uz moc .. sice len 3den po termine ale predsa...

beaa
8. mar 2016

inak baby ja som mala vcera prvy krat tych poslickov... zas sme skusili sex dala som si aj tonic a rozboleli ma krize.. a potom to preslo 😒 dnes ma tiez tak pobolieva ako kebyze mam menz. dostat .. a som prekvapena za 4 dni maly pribral zevraj 300g ?? och uz ma 3800g

snehulienka82
8. mar 2016

@stanka2612 ja ta uplne chapem, mam totiz uplne podobne obavy, ako mas ty. a presne ako pises, nase tehotenstvo je zazrak, aj ja to tak vnimam. keby daco, tak pekne pojdes na pohotovost, ale verim, ze nebude treba. 😉

matvejkovamimushka
8. mar 2016

@beaa ja som aj rada,aspoň budú malú monitorovať, ak hneď aj nevyvolajú pôrod, budem mať srdiečko na mieste, že som nič nezanedbala, no na druhú stranu sa určite omnoho viac bojím, než keby to na mňa prišlo napríklad pred týždňom

stanka2612
8. mar 2016

@snehulienka82 aj ja verim,uz sa pekne pravidelne ozyva,tak verim,ze dnes len nemal svoj den 😀

gabuchah
8. mar 2016

@skarabubu no to úplne chápem, bola som rovnaká 🙂 veď ubehol iba týždeň a presne pred ním som ešte tehulkovala 🙂
Stále odstrekujem, snažím sa až chytí ale max raz-2x za deň a potiahne tak 4x a plače, má zadnú nádchu a stále tú kosť, tak je to zložité
No s

skarabubu
8. mar 2016

@gabuchah držkajte se babulky,prajem Vám ať se brzo chytnete aj bez odstrekováni.A my uvidíme co nám zajtra povie doktor,či už se to blíží a nebo budeme prenášat.

anka173
8. mar 2016

@beaa jej malý valibuk. Zmienky,čo si mám myslieť pod tým pojmom poslickovia?Poucte staršiu tetu. 🙂

anka173
8. mar 2016

@gabuchah drzim palce, aby sa to upravilo s tym mlieckom.

matvejkovamimushka
8. mar 2016

Kočky, ešte som sa chcela spýtať - okrem nemocničnej stravy ste si niečo brali do zásoby, alebo Vám mužíčkovia niečo doniesli? Čo môžem jesť, aby som neovplyvnila mliečko, lebo sa bojím, aby som nebola hladná, ak mi nebude chutiť

anka173
8. mar 2016

Mne osobne stacila ta nemocnicna strava. Hlavne som vela pila, davali nam caj,bol v pohode.Samozrejme nejake maskrty mi nosili pribuzni.

18lula4
8. mar 2016

@stanka2612 stanka to preto, lebo maly uz ma malo miesta, tak sa ti zda ze su slabe pohyby- neboj nic 🙂

mata0312
autor
8. mar 2016

@matvejkovamimushka ja som jedla len to co nam davali, mali zakaz mi nieco nosit maminka doniesla len hovadziu polievku 😉 a kila isli dole

lemurko
8. mar 2016

Ahojte dievcata, chcela by som oslovit najma maminky z Bratislavy a okolia. Dufam, ze sa nenahnevate, ze to sem pisem. Hladam na fotenie novorodeniatko - fotenie je zadarmo (blizsie info do spravy). Idealne na buduci tyzden a dievcatko. Babatko by malo byt tak 7 - 14 dni stare. Robim ako fotografka workshop pre menej skusenu kolegynu, takze fotenie by zaplatila ona, len teda nemam zatial stastiena babatkovskeho modela, resp. modelku. Ak by ste niektora chceli newborn fotografie, ozvite sa mi do spravy. Mam spravu aj v skupine TFP, ale buduci tyzden sa blizi a ja som zatial babatko nenasla, tak skusam aj tu, ci tu nie je nejaka cerstva maminka, ktora by chcela taketo fotky a teda pre nu zadarmo. Vdaka

mata0312
autor
8. mar 2016

@lemurko skoda ze tak daleko , lebo mam presne babatko podla opisu 😀 taku malu babiku 😀

skarabubu
8. mar 2016

@mata0312 Mati je krásňoučká!!!

mata0312
autor
8. mar 2016

@skarabubu dakujem , ja ju len stale fotim 😀 neviem sa jej nabazit

skarabubu
8. mar 2016

@mata0312 Ti verím,aj já budem nemysli si.To asi každá mamina.

stanka2612
8. mar 2016

@18lula4 dakujem 😉

mata0312
autor
8. mar 2016

@skarabubu tesim sa na foto 😉