Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@kajka61192 gratulujem velmi ku krasnej slecne 😘😘😘 miery ma uctyhodne
A co sa tych pohybov tyka,asi vycitil,ze maminka panikari,lebo teraz je zivy az moc 😀 a ja sa tomu velmi tesim,nech aj do rebra sa zaprie,len nech o nom viem 😀 cize som sa uz ukludnila...ale ak by trebalo,zajtra zbehnem...
A ako s tym zapalom?je na jiske?ci?
@kajka61192 gratulujem ku slecne 😉 presne takto som to mala aj ja ale nie koli pohybom ale.koli teplote som nakoniec isla a bolo to spravne rozhodnutie, dva zle monitory a mala bola do dvoch hodin na svete 😉
@stanka2612 ďakujeme 🙂 no bola 2dni a dnes uz ju mam konecne pri sebe ale na noc ide este na jisku pre istotu. Berie antibiotiká, ktoré našťastie super zaberajú 🙂 pani doktorka ju pochvalila, že je to bojovníčka 🙂
@mata0312 ďakujeme 🙂 no bol to asi materinský inštinkt 🙂
@kajka61192 super uzivajte si spolocne chvile 😍😘 vela zdravicka malej a tebe rychle zotavenie po porode 😉
@kajka61192 blahoželám, nech ste obe čím skôr zostavené
Ahojte, hlasim sa trošku s odstupom, ale nezabudla som na vás 😘
Konečne príjemná noc,,,
Dnes nás púšťajú domov,včerajšok bol ale narocny
@kajka61192 zapal pluc drobatko male? to som ani netusila ze miminka mozu mat zapal pluc hned po narodeni. malinke prajem vela zdravicka vam obom.
mne strasne brsuko tvrdne hlavne v noci ked vstavam z postele v piatok idem zas do tn na vysetrenie som zvedava co mi povie lebo minuli piatok mi povedal ze mozem rodit kazdu chvilku a malicky dako nic:(( hybe sa aj ked menej uz ako predtym ale tie bolesti v podbrusku a krize au. vcera som porobila celu zahradu s tym ze ma to rapne a nic :(( tak ja uz neviem asi idem celej dedine okna umyvat ixixixixxixixix svoje mam uz dva krat umyte ixixixix
@mnamkacik super,budete mat domace prostredie a pohodu 😉 a preco bolo vcera tazko?
Všetkým msminksm co to uz máte za sebou blahoželám a prajem hlavne veľa veľa zdrsvicks
baby, som tu nebola... blahoželám k novým detičkám..🙂 ja som v pondelok bola na tej poradni teda a nič sa nezmenilo, furt len jeden prst, tak som sa nasrala a šla som s mužom domov do BA, a od pondelku upratujem čo vládzem po tej prerábke..:D trošku som obmedzená, bo mám zakázané na stoličky sa liepať, okná nesmiem umyť, muž by ma prizabil..:DDD tak po večeroch vykladá vrch skrín a utiera poličky a ja pucujem od prachu boty a krabice a tak..:D a furt nic...posličkovia ešte asi nevyštartovali z miesta určenia, ani chýru ani slychu,...sem tam jemná bolesť ako na menzes, sem tam ma pichne v tuneli :D a sem tam mi stvrdne bruško, ale inak nič...dnes ráno muž dohováral malému, že už nech sa umudri a príde za nami.. a dufam, ze dnes budeme mat aj sex, lebo nechcela som ho nutit do toho, ale dnes uz som vyskocila, ze uz by si mohol pomoct..:DDD bojim sa ako cert....ale nech uz je tu s nami a v poriadku..🙂
Tak mňa poslali z príjmu domov, urobili všetky vyšetrenia a vraj v piatok kontrolné ctg a ak nič, tak hospitalizácia až budúcu stredu, ja sa tej našej princeznej hádam nedočkám
@stanka2612 napichali mi injekcie na sťahovanie maternice, lebo vraj mam zrazenu krv v maternici, a dnes ďalšia dr že nič tam nie je,,, malí sme aj 3návštevu,tak má všetko bolelo,malý nevyspata a nervózny,,ja tiež, ale noc už bola super 1,5- 2,5hod prespal
@gabuchah som celkom prekvapena co pises o PB. Aj ja tam idem rodit, kedysi tam laktacnu nechceli ani pustit, tak super, ze sa to zlepsilo. Rooming vitam, ale fakt neviem ci sa na to citim hned po porode. Ak raz podpises, tak uz ti babo ani na chvilku nezoberu prec? A chodia po izbach? Pri mojom prvom roomingu prisli tak raz za den pozriet ci zijeme...
@mnamkacik fuha a co teraz?budes chodit na infuzky?ci uz je to dobre?a ste uz doma?
@dailla107 Ahoj ja mám presne ten istý pocit, akoby si mi z duše prehovorila. Mali sme termín ešte v sobotu a stále nič. Občas stvrdne bruško a bolesť ako pri menzese. Dokonca ani nie som vôbec otvorená. CTG mám OK aj ultrazvuk tak mi to nechcú ešte vyvolávať ale to čakanie je hrozné. Tiež malej dohovárame nech už ide von, ale zjavne sa jej ešte nechce. Tak vám veľmi držím palce nech máme čím skôr potom a všetko dobre dopadne. Mirka
Tak dievcata, dalsia poradna za nami. Stale som LEN ukazkovo tehotna, ziadne otvaranie, kontrakcie, skratka pphodicka v brusku 🙂
Az na to, ze ma preradili do rizikovej poradne... Lebo moja operacia endometriozy hrubeho creva pred rokom mi nechala pamiatku, jazvu od pupku az uplne dole... A pri tom mi vsetci odbornici tvrdia, ze mozem rodit prirodzene. Grrrrhhh.
@kladina toto aj mňa prekvapilo s tým roamimgom.. Vlastne aj keď máš návštevu tak dieťa je ba izbe a chodíš kukať nnja som zqniesla sestre a poprosila na hodinu.. Toto kedysi nebolo 🙂 každé ráno okrem víkendu chodí laktacna pozerať, pomáha,cez víkend nie 🙂
Čo sa stravy týka -neviem kto sa pýtal, ale nám nemocničná neprospievala niektira,aj sestra opvedala že nie moc vhodná, bolelo nás bruško, už teraz doma sa to skludnuje. .
Inak je to tam fajn, ale pokiaľ je troska nasetrene, odporúčam aspoň na dva dni tiež VIP izbu...
🙂 Inak fajn je piť vineu, vybublinkovat a miešať s vodou 😉
@gabuchah jujuj ta je nadherna 😍😍😍😍😍😍 krasna a jaka lickata 😀
@jarkajozo a ty ako moja? Tiez som uz na teba myslela
Ahojte zienky..tak dneska poradňa, malá stale otočena kp ☹ vsetko je ok a vaha zevraj 3400 g 🙂 uz len vydržať do konca lebo uz je toho veľa..
Ahojte kočky dnes som bola na poradni a doktor mi povedal,že som se od minula viac neotvorila,mám velký krček na to,že som druhorodička.Takže do termínu soboty,isto neporodím ☹ .A navíc mi dal lieky na odvodnění,mám nohy jako slon a navíc mi začínaju fialovet,asi mi je dobre nedokrvuje.V piatok idem zasa.Nejsom nadšená,bo mě to strašně vyčerpává než dojdem z busu k doktorovi a pak zas nazpět.Je to dost daleko a já sotva leziem.Však som došla a musela som si lahnut,bych odpadla od unavy.

Ahojte 🙂 tak uz aj my to mame za sebou s mieriami 4550gramov, 53cm v 38tt.ja by som nezanedbavala ten pocit ked necitite pohyby pretoze my sme boli vo štvrtok na poradni doktorovi sme povedali ze nejako necitim pohyby, pozrel ma a povedal ze to je normálne lebo mala je velka. (podotykam ze týždeň predtým mi robil sono a ze mame vahu 3700gramov) na druhy den sme isli na monitor, kt. bol samozrejme zly o 3 hod opakovany kde mi vyskocil aj tlak. Povedal ak do vecera to neprejde mam ist na pohotovosť. Co som samozrejme bez vahania isla, dalsie opakovane monitiry 2 zle. Tak rano hned akutny cisarsky. Mala sa narodila zo zapalom pluc a boli 2 dni v inkubátore takze urcite by som isla minimálne na ten monitor. Nechcem samozrejme strašiť ale istota je istota.