icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

skarabubu
9. mar 2016

@jarkajozo A ty už si porodila???Či prenášaš???

stanka2612
9. mar 2016

@skarabubu fu,moja nezavidim ti,no ked trakto opuchas a mas uz tesne pred porodom,nezvazovali nechat si ta uz v nemocke?

skarabubu
9. mar 2016

@stanka2612 No tež som si myslela,že mě tam odporučí,uvidím co mi povie v piatok.

stanka2612
9. mar 2016

@skarabubu keby ti ale bolo horsie a opuchy by neprestavali radsej chod na pohotovost...

katuliena82
9. mar 2016

@skarabubu mas moznost kontrolovat si doma tlak? Nohy opuchaju aj moc, ale ked ti uz fialoveju a neprekrvuju sa, tak si kontroluj pravidelne tlak a keby bol vyssi, radsej chod hned na pohotovost. Pre istotu 🙂

skarabubu
9. mar 2016

@katuliena82 dnes mi ho merali a mám 131/76,no uvidím jak to bude po těch liekoch

katuliena82
9. mar 2016

@skarabubu tak uz len dat na to pozor, drzim palce nech Ti vsetko dobre dopadne :*

skarabubu
9. mar 2016
jarkajozo
9. mar 2016

@stanka2612
@skarabubu ahojte 😊 tak ja stale nic prenasam no zatial je to ok ...dnes somnsi vybavila porodnika hoc som nechcela no chcu ma nechat trapit do 22.3 nikto nechape preco no pan doktorko ktory je na ambulancii tak rozhodol tak sme sa s priatelom rozhodli ze radsej doktorovi zaplatime a vyberieme si skuseneho jak nejakeho mladnaka ktory mi ani krcok nevedel najst😞 takze zajtra poradna a dufam ze v piatok mi porod vyvola ...ja uz nevladzem 😞

stanka2612
9. mar 2016

@jarkajozo verim ti ze uz toho mas dost,veru radsej si zaplat ale dobreho...a drzim ti palce,nech v piatok uz vidime fotky maleho 😀 ja tiez zajtra poradna,uvidime co povedia a dnes som manzelovi navrhla sex a on to nezamietol tak asi som ochotna do toho ist nech tomu skusime pomoct 😀

skarabubu
9. mar 2016

@jarkajozo budu držet palečky,ať ti to vyvolaju.Já v to taky dufam,že když budu prenášat,tak mi to brzo vyvolaju

jarkajozo
9. mar 2016

@stanka2612 😊 my skusame secko tonik pijem, po schodoch chodim, na prechadzky, sexujeme jak romovia , horuca vana kazdy vecer a furt nic ! Nam nic nepomaha..ale drzimnpalce nech ti ten sex pomoze 😊 a ked ne aspin si ho uzite nieje to az take komicke 😊
@skarabubu dakujeme dufam lebo uz mam vazne dost...aj tebe prajem aby ti nemuselu vyvolavat a aby to slo samo na termin

nikussska123
9. mar 2016

Ahojte zienky mam na Vas otazocku... Svrbia niektoru z Vas chodidla? Zacali mi uz nozky puchnut a neskutocne ma svrbia chodidla mate s tym skusenost?

mata0312
autor
9. mar 2016

Baby aby mi nebolo luto ,ze mam toho malo tak dnes od rana mam.hnacku ☹ nevie niekto co by som mohla? Dufam ze malu nemozem nakazit ...kaka riedko cize by som asi na to ani neprisla ..hm

18lula4
9. mar 2016

No baby keby ste zazili to co dnes ja v nemocnici...ani sa neodvazim tu pisat moju prihodu aby si to nahodou ta "mila pani P sestricka" neprecitala!!!!!!

mata0312
autor
9. mar 2016

@18lula4 co sa stalo? Nieco zle

stanka2612
9. mar 2016

@mata0312 Mati a zivocisne uhlie je zle?to by si mozno mohla...

stanka2612
9. mar 2016

@18lula4 co sa stalo?bola mila ako "trojmetrove hovno v trave?"

18lula4
9. mar 2016

@stanka2612 preeesne tak si to vystihla 😀

stanka2612
9. mar 2016

@18lula4 myslela som si...je mi ako z toho zle,naco take baby robia sestricky... Lezis v PB?

18lula4
9. mar 2016

@stanka2612 nieee ja som zilina

katuliena82
9. mar 2016

@mata0312 zivocisne uhlie si daj, aj Smectu. To mozes pri dojceni

katuliena82
9. mar 2016

@18lula4 vsak napis, nech si to hviezda o sebe precita!

stanka2612
9. mar 2016

@18lula4 lebo aj tam mali baby zkle skusenosti...uz sa tesim,ake dobroty vyfasujem ja 😀 nic si z nej nerob a podaj na nu staznost u vrchnej

katuliena82
9. mar 2016

Ja som sestra a budem sa stazovat na vsetkych😂😂😂...ak ja viem byt laskava k psychicky chorym a uhundranym, ony mozu byt mile k rodickam

stanka2612
9. mar 2016

@katuliena82 ked uz nie mile aspon nech nenadavaju,ved nie kazda rodicka vie vsetko...

18lula4
9. mar 2016

@katuliena82
@stanka2612
@mata0312 tak cujte holky moje mile: bola som na monitor. Uz na chodbe mi bolo divno, zavolali ma dnu, po chvili hovorim sestricke ci mi moze dat pohar vody? Ona ze je vam zle? Ja ze ano (podotykam bolo mi na odpadnutie) doniesla pohar vody a zas ze este je vam zle? No to uz mi bolo maximalne zle! Zalarmovala dalsie 3, dokopy 4 stali nadomnou, odpojili mi.monitor, dali ma lahnut, otvorili okno....Tlak mi nezmerali!!!! Uz som myslela ze tam ostavam a v tom ta " drbnuta rajda" ze hlavne ze mate mobil pri sebe: podotykam bola som tam 5ty x a prvykrat som mala mobil pri sebe, lebo mi mal volat kurier. Po chvili gesta ako na psa ze" lahnite si vyssie, vyssie, este vyssie, je to take tazke dat sa vyssie? Lenze neviem: kto pozna pocit odpadnutia vie, ze vam zacne sumit v usiach, tym padom nepocujete lebo sa stracate, takze ani nereagujete. A ona asi nervozna ze som sa nedavala vyssie..potom som sa zacala vracat do zivota a pocula som ako huka po mne, naschval som sa jej pozrela na menovku!!! Zvysne 3 boli uplne mile, to nemozem nic povedat. Takze monitor OK, zas o tyzden dovidenia 🙂

stanka2612
9. mar 2016

@18lula4 hovorim,mila....ale neboj,aj jej sa to raz vrati 😉 este ze si to rozdychala a neodpadla tam...

kajka61192
9. mar 2016

Ten kto ide rodit do Ružinova tak sa nemusí báť. Všetky ani doktorky detské +sestricky na novorodeneckom, gynekologii aj laktacne su výborné. Poradia, pomôžu povzbudia. Odporúčam 🙂

stanka2612
9. mar 2016

@kajka61192 super,ja tam idem 😉