icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
9. mar 2016

@18lula4 kokos nechapem ako sa niektore tie sestry minuli povolania ☹ moja jej sa to vrati ....niektore su fakt kravy....a uz ti je dobre?

patkak
9. mar 2016

Ahojte, tak dnes dalsie ctg a uz sa asi ani neotoci babo nase :( ale hlavne nech je v poriadku len by som chcela vediet ze ci po cisarskom nemoze byt babo s oteckom ked budeme mat tu special izbu?? Myslite ze sa to da??? hmmm.....alebo by som chcela vela ??🙂 ktovie.....

mata0312
autor
9. mar 2016

@patkak my sme taky moznost nemali, nebola ani volna izba cakala som 5 noci kym sa uvolnila a mala bola aj tak na infuziach na jiske, takze by ju neboli dali ani mne ... a v pb ty musis byt na jiske a vsetky sme.tam boli 2 noci , ja teda o 12 hodin menej kedze som rodila vecer ale.chcel ma tam nechat este den ale som mu povedala.ze to tam neprezijem ze chcem ist na izbu ..ze vsak chodim, plyny mam a podobne tak ma dal ....

18lula4
9. mar 2016

@mata0312 ano uz je to v poriadku, dnes den blbec ☹

sonka14
9. mar 2016

Ahojte maminky,prosim chcela by som sa spytat ste tu niekto maminka po cisarskom?Mam planovany cisarsky na 14.3.Toto je sice druhy cisarsky,mame 3 rocneho chlapceka a teraz cakame dievcatko.Len nejak pri vsetkych povinnostiach si neviem predstavit co ma caka.Mohli by ste mi prosim opisat priebeh na cisarsky,pripravu.A Vase pocity po operacii?Viem,ze ked Vam donesu to malinke miminko na vsetku bolest sa zabuda.No najviac sa bojim cievkovania.Dakujem Vam za kazdu odpoved.

mata0312
autor
9. mar 2016

@18lula4 uz chvalabohu konci a zajtra zasa bude slnko 😉 cmuk

mata0312
autor
9. mar 2016

@sonka14 ahoj ja som tiez po druhom cisarskom, mala som ho mat dnes planovany ale mala sa vypytala 26.2. Lebo mala zly tep na ctg takze.to bola rychla akutna sekcia... napichli kanilu, dali infuziu, oholena som bola po hodinke a pol ma odviezli na salu, pichli do chrbta spinal a zacievkovali...necitila som vobec nic pri tom cievkovani, dali mi naladovku cize som sem tam aj nevnimala bola som trosku mimo ...aj ked som mala pocit ze som stale pri vedomi , necitila som ziadnu bolest a ani nic neprijemne ....potom ma.odviezli na jisku po.hodine som zacala.citit nohy a brucho tak mi dali injekciu proti bolesti , mala sa narodila poatok o 22:48 a na druhy den o piatej som.uz vstala z postele a.isla za.nou lebo bola na.infuziach...prve vstavanie nic moc ale s kazdym sa to zlepsovalo...na stvrty den som.uz behala v pohode a po cely cas som mala kasel ako som bola na izbe a to bolo asi to najhorsie 😉 takze asi take zhrnutie ak ta este nieco zaujma kludne sa pytaj ...ked som prisla dom som.ani nevedela ze som rezana

sonka14
9. mar 2016

@mata0312 ahoj,dakujem za rychlu odpoved.Preco si mala malinku na infuzkach?Co sa stalo?Uz je vsetko vporiadku?Mna musia len uspat,som po tazkej operacii chrbtice ,tak mna napichnut nemozu.Planovany cisarsky som mala aj pri syncekovi.Ako sa citis?

lucretia7
9. mar 2016

@sonka14 Ja som mala zatial iba jednu sekciu, ale presne si pamatam, ze brucho ma uz pocas nej nebolelo, ale citila som tu cievku. Stale som im vravela (ked sa pytali, ci nic necitim), ze tam dole ma to boli. 😀

lucretia7
9. mar 2016

Inak ja obdivujem, ze na stvrty den v pohode. Ja som sa spamatavala este asi mesiac, vystriet som sa nemohla velmi dlho a zle sa mi chodilo. Nebola to moja prva brusna operacia, ale zotavenie mi trvalo akosi najdlhsie. :-/

sonka14
9. mar 2016

@lucretia7 Dakujem🙂Cievku Ti vybrali na druhy den rano?

sonka14
9. mar 2016

@lucretia7 ja som po operacii chrbtice.Rez mam cez brucho.Mala som 18 rokov.No ta rana na bruchu je dost obmedzujuca.Viem len,ze bez pomoci by som to asi len tazko zvladla.No pamatam si ,ked ma hospitalizovali pri syncekovi o 4 dni skor kvoli tlaku.Tak jedna mamina bola po sekcii v ten den si vybrala cievku a isla si zapalit .Skoro som odpadla,ked som to videla.

mata0312
autor
9. mar 2016

@sonka14 pri prvom som mala uplnu narkozu a chcela som aj teraz ale kedze bola akutna a hodku predtym som sa najedla tak ma presvedcili na spinal 😀 ze je to rychlejsie , co aa tyka jazvy super uz na 6 den ako vytahovali svorky som.ju mala krasne zahojenu .... kedze sa narodila predcasne museli jej davat cukor lebo si.ho nevedela.udrzat a do toho sme dostali velmi silnu zltacku

mata0312
autor
9. mar 2016

@sonka14 mne cievku vybrali az v nedelu som si este chcela pospat vtedy v noci aby som nebehala 😀 aj tak som nespala ale ja som ani nevedela ze tu cievku mam a ze mi ju davali 😉 ja som 12 dni po ... a ani neviem vazne ...

sonka14
9. mar 2016

@mata0312 a malinka je uz v poriadku?Uz ste doma?

mata0312
autor
10. mar 2016

@sonka14 ano pustili nas v sobotu 😉 este nas caka vela vysetrni a son ale verim ze je vsetko ok

katuliena82
10. mar 2016

@18lula4 akoze co ma mobil s tym ze ti bolo na odpadnutie? A kde si ho ako mala mat. Je to mobil, takze sa prenasa z miesta na miesta spolu s clovekom, ktory ho vlastni. Pizda sprosta. Ako fakt, nemam slov. A ze sa neda dat vyssie? No nie, nedaaaaaaa. Och, neznasam hnusne sestry. Mali by robit pri kravach v kravine, nie pri zenach

sonka14
10. mar 2016

@mata0312 tak dufam,ze Vam obom uz bude len lepsie a lepsie.Uvidime teda co nas bude cakat v pondelok a celkovo to priprava okolo.A dufam,ze nas v piatok aj pustia domov

mata0312
autor
10. mar 2016

@sonka14 u nas po sekcii 6 noci, ja som bola 9 dni kedze mala mala tu zltacku 😉 drzim vam palce , neboj zvladnes to ...neni to taka hroza..ja uz som na tu bolest aj zabudla 😀

sonka14
10. mar 2016

@mata0312 a malinkanuz so zltackou dobre?Dufam,ze bude vsetko v poriadku.Velmi sa tesim,ze malinku konecne uvidime.Lebo sa nam nechcela ukazat na 4D sone.A uz sa citim tak tazko.Pri syncekovi som taketo stavy nemala ako mam teraz.Tak ma uz napadne momentalne cokolvek.Ze ked mi byva tak tazko ci je hlavne malinka v poriadku.Ked uz budeme mat aj my po cisarskom ,tak uz bude dobre.Len nech uz mame po😊

snehulienka82
10. mar 2016

@patkak ja som citala, ze da sa aj dat oteckovi na hrud babatko, kym sa mamina da do poriadku, ale to sa asi musis spytat priamo v nemocnici, kde budes rodit, ci to povolia. my sme tiez sa neotocili zatial, tak este mame max. 2 tyzdne na to... vybavujem si predoperacne vysetrenia pre istotu, a asi nam naplanuju sekciu. kedy mas termin?

mata0312
autor
10. mar 2016

@sonka14 verim ti citila som sa tak isto, pri synovi to take nebolo tiez 😀 toto tehu bolo omnoho narocnejsie asi to bud uz aj vekom hehe 😀 tak nech uz je princezna s vami a uz bude dobre :-* ano aj dnes sa vyhrievala na slniecku tak zltacka odchadza chvalabohu 😀

zuzu1983
10. mar 2016

@mata0312 zlatá je bábika. 🙂 držím palce až vyšetrenia dopadnú dobre a až máš mliečka na rozdávanie. 🙂

snehulienka82
10. mar 2016

@mata0312 a v tej malej perinke je este mensie krasnunke babatko. 🙂 ozaj je prenadherna. 🙂 len ked si pomyslim, ze aj ta perinka je aka malinka... boze, co s takymito malymi rukavickami budeme robit. 🙂

mata0312
autor
10. mar 2016

@zuzu1983
@snehulienka82 dakujem baby , je taka mini 😀 na foto vyzera trosku vacsia :-*

dailla107
10. mar 2016

@mt5 Mirka, joooj, ja ešte nemám termín, ale tak nejako som bola presvedčená, že to bude skôr... dnes v noci sa mi zle aj prehadzovalo, bo som mala brusko ako kamen, a aj taka menzes bolest bola, ale rano som vyskocila jak veverička z postele.:D prave som si aj odcvicila s Anibalom, tak som spokojna, že na 4te cvicenie som natrenovala 21cm... a som zvedava co bude v pondelok na poradni, ci som sa aspon o kustik viac otvorila... ale inak ništaaaaaa, bolesti nikde..🙂 a to si tu doma makam a upratujem..a maly sa mi pučí v brušku a tlačí sa..miesta ma menej a menej, čo znamená, že je aj väčší a väščí :D joj, nech už to máme za sebou 🙂 Daniela

snehulienka82
10. mar 2016

@mata0312 ved vyrastie! ale tak ma to dojalo, ze ako mozu byt tie babatka take malinkate.... nasa sa ma narodit o nejake 3 a pol tyznda... a... aj tak mi to pride az take neuveritelne, ze sme sa dopracovali az sem. 🙂 velmi sa na nu tesime, verim, ze to zvladneme aj s tatinkom.

dailla107
10. mar 2016

@gabuchah krááááásna je princezná 🙂
@skarabubu fu tebe teda tie presuny busom nezavidim..:(( ako sa dnes cítiš? a s tými opuchmi to fakt nie je sranda, ako baby písali kontrola tlaku a keby vyskocil vyssie ako 140/100 tak hned do nemocky....aspon mne tak kazali ked mi vyskocil tlak jednu poradnu, ale mne sa ukludnil potom...
@jarkajozo drťím palčeky, nech to príde samo, to by bolo lepšie ako vyvolávať, a ja som síce len v 39. tt, ale verím, že nevládzeš...🙂 dúfam, že všetko dopadne v najlepšom poraaadečku 🙂
@18lula4 čo prosím ta? ja už začínam byť alergická na tie panie čo tak "radi" robia svoju robotu...chvalabohu ja som sa zatial v PE nestretla s negatívnym prístupom, a dufam, že to tak ostane...
@mata0312 božinku, dalšia kráááásna princeznička...🙂 tfuj tfuj, hlavne nech je už v poriadku uplne..🙂

skarabubu
10. mar 2016

@dailla107 No po těch tabletkách mi dnes ty opuchy klesli,konečně po dlhé době vidím kotníky.Sice chodím viac na záchod,čiže som na ňom stále.Ale už se modlím ,kedy to na mě prídě.Za 2dny mám termín,ale nehrozí,že bych rodila na čas.

18lula4
10. mar 2016

@mata0312 moje, to je ina salamistka, ako si kempuje ze rucicka za hlavicku a spokojne si odfukuje 😀