Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte mamicky tak dnes po poradni vsetko v poriadku 23.03 uz ideme lezat a naplanuju nam sekciu tak sa tesim ze to uz je blizko chceli sme s manzelom datum 31 ale lekar povedal ze to uz by vela riskovali ze musi byt sekcia 14 dni pred terminom minimalne tak uvidime tak vam zavidim tie co uz to mate za sebou fajne vam : )
@mata0312 boze Mati,mala je jak babika,nadherna 😍😍😍
@jarkajozo moja,ja ti to uz tak prajem,uz nech ides na to...mna to asi tiez caka,ze budem prenasat...
@jarkajozo ja mám ísť zajtra na kontrolný monitor a ak bude všetko v poriadku, tak ak neporodím spontánne, tak v utorok už naozaj hospitalizácia. Každý deň dlhá prechádzka a aj tak nič
Baby,tak akurat som dosla z poradne...tyzden pred terminom a ja som zavreta,krcok zavrety,otvorena nula bodov ☹ ten moj syn je strasne lenivy po tatkovi 😀 ja dufam,ze nebudem prenasat...ale pri mojom stasti...
@sonka14 nemas sa coho :-* mimi je to najkrajsie na a vsetka bolest stala za to 😉
@stanka2612 dakujem
Kocky uz vam prisla materska???
@stanka2612 tak.hadam bude taky aj ked sa narodi 😀 ale aj tak drzim palce nech to pride cim skor :-*
@stanka2612
@matvejkovamimushka dakujem vam 😊 tak druhy monitor dopadol dobre napchala som sa sladkym a uz bol dobry ...dalsia poradna v pondelok...idem ja spat celu noc sme bdeli 😞 tak pekny den zienky 😊
@katariso ja som este vcera nemala na ucte, ale vacsinou Socialka posiela aspon mne okolo 15. v mesiaci, aj neskor.
@katariso mne este nie,vraj chodi az 15 teho...
@stanka2612 ano mojej sa nechce, mam taky pocitze este nas nechaju oddychovat, narodia sa na termin prip.po termine, aby potom mohli vyvadzat 😀 a zas len bude zle a my budeme len nadavat stale 😀 a tie deturence co sa vypytali skor su ako za odmenu 😀
@jarkajozo
@ jarkajozo mozem sa spytat ked ti robili ten druhy monitor tak sestricky ti aj stuchali do bruska? Ja som mala dva monitori nie dobre a treti ked mi robili tak mi stuchali do bruska aby malu prebudili... Ten treti bol uz lepsi ...
@nikussska123 nie teraz uz nie zvykla to robit minule poradne ked maly pocas toho zaspal...dnes ma poslala si osladit zivot 😊 ale zvyknu aj skakat sestricky po bruchu zazila som to 😊
@jarkajozo lebo mna po prvom poslali tiez zjest nieco sladke 🙂 tak som si dala banan keksiky :D no nepomohlo tak potom sestricka pomohla... Len teraz neviem ci urobili dobre lebo zevraj ked su tri monitori zle tak potom nechavaju v nemocnici... Sice mam termin az 27. Ale mala ma uz teraz 4 kg som z toho trosku nervozna
Baby, chcem sa poradit aj s vami. Chodim uz do porodnice na poradne, som v 37.tt, takze som tam bola uz dvakrat, a este ma neposlali na CTG. V jednej skupine baby pisu, ze to je dost zle, ze ma este neposlali... aj vy si to myslite?? Pri prvej navsteve mi pozrela takym pristrojom, ci bije srdiecko, a bolo to 140/min. a pri druhej navsteve sa pozrela cez brusko USG a povedala, ze je vsetko v poriadku. Netreba sa obavat, vsak?
@snehulienka82 lekar tam videl frekvenciu srdiecka, tak usudil ze je dobre... tak to asi staci. A ak ti netvrdne brusko, tak asi usudil ze ctg este netreba. Ale ja idem chodit uz od 36.tt, na minulej poradni ma na to upozornil. Kazdy lekar ma trosku iny postup. Ale myslim ze nabuduce ta uz poslu, resp.zapnu na ctg pasy 🙂
@katuliena82 diky za povzbudenie... tak mavam take menstruacne bolesti niekedy, ale nie su pravidelne, a povedala som to aj dr. a do papierov napisala, ze kontrakcie nemam. tak asi vie co robi, nie??
@snehulienka82 no keby mne nedali ctg neviem ako by mala dopadla ☹ takze radsej sa skus opytat ....ja som ho v utorok mala ok v piatok uz bolo velmi zle
@mata0312 idem tam o tyzden, tak sa spytam, ze kedy ma poslu.
@snehulienka82 urcite by mala vediet co robi...ale ako pise mata, ak sa citis neisto a mas obavy tak sa opytaj.

@katuliena82 vies co ani nehovor, chlap mi na to povedal ze som jej mala povedat ze mi je zle tak na to mam ten mobil, aby som si privolala pomoc ked ona uz bola neschopna! A zboznujem, ked niekto zneuziva bolest a slabost toho druheho a potom zjape a tvari sa najmudrejsie na svete. Sak co, hlavne ze si poctivo platime odvody, dane atd. A este aj robime na nich aby sa k nam potom takto spravali 😀