Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@snehulienka82 musim pozistovat teda u nas v nemocke......termin mam19.3 zajtra poradna tak uvidim co lekarka povie ze ci mi naplanuju sekciu alebo ci nechaju spontanne spustit porod .....
@katuliena82 ja sa citim dobre, aj malinku citim, aj ked nie v jednom kuse, ale kazdy den sa ozve viackrat za den... ja som sa len pytala, ci to je dobre alebo zle, ze ma este neposlali na CTG v inej skupine a tam vsetky baby, ze to je teda zle!!! tak som sa trosku zlakla... 😖
@patkak drzime palce!!
@snehulienka82 myslim si ze je to v poriadku, nepanikar 🙂 necudujem sa ze panikaris, kazdy sa boji. Ale od buducej poradne ta tam isto poslu a lekar skontroloval tep aj babatku a aj teba skontroloval. Ak nie si chora, nemas vysoky tlak a pod., tak asi usudil ze este je to zbytocne 🙂
@snehulienka82 ja som mala problem aj s vysokym tlakom a aj to mohlo zavazit 😉 tvoje mimi je isto v poriadku ale na buducej poradni sa pytaj 😉
@katuliena82 ano, tlak mam cely cas ukazkovy, tak dufam, ze to tak aj zostane. 🙂 inak dr. vyzera, ze je skusena, tak nemam dovod, aby som jej neverila... ale vies, cely cas mam obavu, lebo uz sme o babatko prisli... aj ked viem, ze su aj horsie veci, ako sa nam stalo... ale predsa...
@mata0312
@katuliena82
diky baby, upokojili ste ma, ste zlate. 😎
@nikussska123 neboj bude dobre aj nam povedali ze maly bude mat cez 4kg no teraz mi ultrazvuk nerobili tak neviem kolko ma a dajak sa tym nechcem zapodievat este viac by som sa vystresovala
@stanka2612 ďalší deň mi robili znova sono a iná dr tam nič nenasla
@jarkajozo no ja sa tiez na to snazim nemysliet 🙂 ale tak ma byt po kom velka :D nechame sa prekvapit ... Len duufam ze pojdeme skor
@patkak aj ja som na tom tak... Primar nechce robit planovane sekcie..tiez sa velmi bojim ze ako to nakoniec dopadne..sice mi moja dr povedala ze prvorodicky takto nenechaju odrodit ale dr v nemocnici povedala ze aj tak zvyknu rodit...ach jaj..
@mnamkacik tak super,to je dobre 👍
@snehulienka82 ja teda chodim od 36 tyzdna tiez na poradne uz do nemocky a vzdy musim absolvovat aj pasy,ale asi to maju vsade inak...ale na dalsej poradni sa skus spytat,ci nepojdes...
@snehulienka82 a kam chodis?na antolsku?
Ahojte baby,zufalo potrebujem rady,alebo povzbudenie....cely den ma nejak poboliva hlava a citim sa ako ,,pozuta a vypluta "🙂 19:40 ma bolilo brusko,aj stvrdlo,ale je to znesitelne.je to moj druhy porod (prvy vyvolany)ale ja mam neskutocny stres :(
Včera mi doktor predpisal lieky na odvodneni a opuchy mi s poloviny zmizeli.Zajtra idem na kontrolu,tak som zvedava co mi povie.Termín za 2 dny,ale isto to nebude.
@michaela2906 no vidíš to sme na tom podobne....:( len čakať a čakať
@patkak ani mi nevrav...
@milacik1206 jeéeej to mame rovnako 12 dni do tp☺ja sa dnes tiez citim cudne velmi neviem sa zmestit do koze
@nikussska123 aj ja som si hovorila ze urcite pojde skor 😃 a stale je v brusku ked to takto pojde dalej porodim prvacika 😊

@snehulienka82 ale je dobre ze ti tep skontroloval dr 😉 ked je ok tak ziaden strach ...ja som dostala teploty a ze z toho asi bol ten tep malej