icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

jarkajozo
10. mar 2016

@skarabubu nie este stale sme 2v1 asi sa nam paci v brusku 😊

dailla107
10. mar 2016

@jarkajozo veru ja som prave dala horucu vanu a vydrzala som v nej desat minut, tazko mi bolo z toho tepla a nevladala som sa uz umyt..:D musel prist muz...kokos presne chapem ako sa citis, ani ja uz nevladzem ohnut ani nohu niekedy dvihnut..:D tiez som sa vcera smiala, ze je lenivec a ze dufam, ze sa tam v brusinku nebude nosit de septembra.:DDD
@skarabubu no to nevieš, možno to pride nečakane, to by sme asi prijali 🙂
@stanka2612 fuuuuha, skuste sex, spermie mozno pohnu krckom..🙂

stanka2612
10. mar 2016

@dailla107 sex uz bol vcera po dlhej dobe 😀 aj malinikovy caj pijem...masaz bradaviek mi je vazne neprijemna momentalne,cize to odmietam a tonic mi nechuti...cize hlavne ten sex...naordinujem ho drahemu pravidelne 👍

nikussska123
10. mar 2016

@jarkajozo mne sa objavil ruzovkasty vytok predpokladam ze asi z krcka sa otvaram.. Na ctg som mala tvrdnutie bruska kazdych 10 min a teraz mam pocit ze mam kazdu chvilocku tvrde brusko a sem tam nejaky krc v podbrusku zajtra idem ku doktorke som zvedava co povie ci som sa viac otvorila ... Ty sa neotvaras este vobec?

jarkajozo
10. mar 2016

@nikussska123 ka som otvorena na prst 😊 uz asi 4tyzdne 😃 pravdepodobne ti odisla zatka mohlo by sa ti to uz rozbehnut 😊 dufajme...

@dailla107 ja si zvyknem do vane zobrat flasu s vodou a tiez ma musi drahy tahat s vane 😃 aj chrbat umyva holit som aa mu nedala bojim sa 😊 az tak mu nedoverujem ...teraz ma dvihal z gauca sme sa nasmiali skoro ma zlomil v pase ...musel mi spustit nohy dolu tak ma boli podvozok dnes ..

@stanka2612 tonik nechuti ani mne ale dajak som si zvykla 😊 mne nic nepomaha 😊 ja uz nesilim 😊

lucretia7
10. mar 2016

Baby, mate aj vy maleho/malu stale vysoko? Za 12 dni mam termin, ale nejako sa krpec neposuva. 😝
Akoze zatvoreny krcok, to je asi normalne, to som mala aj pri prvom (vyvolavany), ale vsetkym babam vzdy klesa brusko a ja ho mam stale vysoko. :-/

pahu
10. mar 2016

Ja som tiez uplne zatvorena, podvozok zabezpeceny proti otvoreniu. A myslim, ze mi ani brusko nezacalo klesat. Ale vsak mam este vlastne cas, aj ked by som uz taky vonavy uzlicek prijala aj hned ;)

Som zvedava co mi povedia v stredu na novej rizikovej poradni. ;)

stanka2612
10. mar 2016

Ani ja neviem posudit,ci mi brusko kleslo alebo nie...neviem,ale pokial je babo v poriadku na kazdej porade tak to je najdolezitejsie pre mna...a brusko vraj moze klesnut aj tesne pred porodom 🙂

nikussska123
10. mar 2016

@jarkajozo no uz lezim v nemocnici uz... Len som stale rovnako otvorena uvidime ci z toho nieco bude... Ale kontrakcie mam pravidelne... Duufam ze sa to rozhybe

jarkajozo
11. mar 2016

@nikussska123 no ahoj ako si natom ? Drzim palce a dufam ze to uz mas zasebou 😊

nikussska123
11. mar 2016

@jarkajozo este nie ... Epiduralku mi uz tecie len pomalicky sa otvaram ;( tak lezim a cakame

milacik1206
11. mar 2016

Tak ja som zasa prebdela dalsiu noc a nic.do terminu sice este cas,ale ja uz chcem a chcem 🙂 🙂to priserne palenie zahy mi uz lezie na nervy a o brusku ani nehovorim 🙂

milacik1206
11. mar 2016

@katariso tak co nic ?boli to len nase pocity,ze by to uz mohlo prist ???

katariso
11. mar 2016

@milacik1206 nie nic....😯uz by som isla najradsej som ako slon uz nevladzem nic

mata0312
autor
11. mar 2016

Baby sup sup uz nech tu vidime fotky babetiek 😉

stanka2612
11. mar 2016

@nikussska123 tak to ti drzim palce,nech mas mimi skoro pri sebe 🙂

domi_nika13
Autor odpoveď zmazal
18lula4
11. mar 2016

@stanka2612 opytaj sa niekoho ci ti spadlo brusko, lebo ja to tiez napr.na sebe nevidim, ale hovoria mi uz asi 3 tyzdne ze ano, ale stale sa ni nedeje 😀

pahu
11. mar 2016

@nikussska123 Hmm, takže teoreticky to dnes zvladnes! Myslíme má teba, posielame vela síl ;)

snehulienka82
11. mar 2016

@stanka2612 ano, chodim na Antolsku. ked som tam bola naposledy, tak na pasy posielali baby, co uz mali mat termin. ale opytam sa nabuduce pre pokoj duse. 😉 inak posledne dve noci mam strasne krce v lytkach... mala som to okolo 20. tt, ale preslo to... teraz sa to opat objavilo, a pritom magnezko este beriem... a dnes som si musela dat az 250-ku, aj tak to este trosku citim...

stanka2612
11. mar 2016

@snehulienka82 lebo ja chodim do ruzinova a tam musime na pasy pri kazdej poradni,ale asi to ma kazda nemocka inak...a co sa tych krcov tyka,s tym som ja teda nemala nastastie problemy,ani magnezko som nemusela brat.ale baby tu pisali ze magnezko by sa nemalo brat od urciteho tyzdna,tusim 36?tak sa na to radsej spytaj dokiho 😉

pahu
11. mar 2016

Na Kramároch som mala zase zatiaľ 2 poradne a len jeden krát pásy. A na prvu ta bez pásov napríklad ani nezoberu. Iná budova nemocnice, iné moresy 🙂

stanka2612
11. mar 2016

@pahu sranda nie?jedno mesto,nemocnice v podstate patria po jednu a vsade je to inak...

snehulienka82
11. mar 2016

@stanka2612
@pahu
ano, asi to vsade robia inak... ale skontrolovala dr. tep, a bol v poriadku, tak si myslim, ze to je ok.
co sa tyka magnezka, tak mi moj gynekolog povedal, ze tak 2 tyzdne pred porodom uz urcite treba vysadit. tak este nejaky tyzden sa mozem napchavat. ale to je kvoli maternici, aby zacala pracovat a moja pracuje trosku aj s magnezkom... a ked by bol cisarsky rez, tak nepotrebujem, aby pracovala, ci hej? 😀
ale nie, robim si srandu, vysadim to, ako mi kazal dr.

jarkajozo
11. mar 2016

@nikussska123 si si davala epi?...no urcite ta nenechaju trapit sa. A mozno to uz mame aj za sebou a tesite sa s miminka 😊 drzte sa

katuliena82
11. mar 2016

@snehulienka82 mne dokino kazal uz od 37.tt prestat magnezko uzivat, takze ho vysadim k ukoncenemu 36.tt. Len mne brucho tvrdne aj tak, vcera doobeda kazdych 15-20 minut....v noci stale a to uzivam 4x2 tbl denne. Som zvedava ked ho vysadim 😂

snehulienka82
11. mar 2016

@katuliena82 no zaujimave... a beries 50-ky?? ja mam 3x denne 50-ku, ale dnes som si dala na tie krce v lytkach 250-ku. Tam pisu, ze sa moze max. 2 denne, tak uz si dnes viac nedam.

katuliena82
11. mar 2016

@snehulienka82 beriem magnesium lactici od Galvex, to mi kazali v nemocke. A to ma v jednej tabletke 50g magnezia. Mam dovolene uzit az 5x2, ale drzim sa na 4x2 tbl. Na baleni je napisane nieco ine, ale tie terapeuticke davky co odporucaju v nemocke su ovela vyssie. Doktor mi povedal, ze by som musela lezat stale v nemocke a aj tak by ma dopovali takou davkou. Ze si ju mam dat radsej doma..vzdy som mala taku drazdivu maternicu, aj v predoslych teho

katuliena82
11. mar 2016

@snehulienka82 ta 250 nemusi mat obsah lieciva 250, ale menej. To si pozri na baleni, kolko magnezia vlastne jedna 250g tabletka obsahuje 🙂 je to zmatocne casto

snehulienka82
11. mar 2016

@katuliena82 jasne, radsej doma, ako v nemocnici. ta max. davka vlastne zodpoveda, ci je to 10 x 50, alebo 2x250, asi je lepsie to rozdelit pocas dna. inak aj ja mam predpisane tie Galvexove. tak skus oddychovat co najviac, nech sa ta tvoja maternica nenastartuje skor ako ma. 🙂