icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

lenadka
16. nov 2015

Baby každú chvíľu čakám výsledky z amniocentézy, ani som si nemyslela že ma to tak môže vytočiť, myslím si, že sú ok, ale istota bude až keď budem mať papier v ruke, mala by som ich mať najneskôr do stredy 😕

lenadka
16. nov 2015

@beaa jej aký dátum, to by bola rarita ak by sa ozaj tak narodí 😀

1234lubka
16. nov 2015

@gabuchah heh no zatiak..sak este lendva dni som bola 😀 😀 😀 dnes v noci ma tak to dieta kopalo ze som sa azzobudila...potom sa mi snivalo ze ma kope az mam hrbole 😀 😀 strasne

1234lubka
16. nov 2015

@lenadka koli comu mas tu amnio?

lenadka
16. nov 2015

@1234lubka vyšiel mi zle screening, riziko DS, boli sme na genetike, najskôr som amnio odmietla, že až keď mi vyjdú zle aj opakované testy a vyšli mi ešte horšie, tak som išla, medzi tým aj morfo ultrazvuk u Grochala v MT, ten dopadol super, že nemá žiadne znaky DS, ale tiež povedal, že 100% výsledok nám dá až amniocentéza...tak už chcem mať ten výsledok a mať pokoj v duši...

1234lubka
16. nov 2015

@gabuchah a monterky mam tak ze jeden gombik rozopnuty 😀 😀 😀

1234lubka
16. nov 2015

@lenadka aha no ved preto ze som pozeraka ze usg dobry....noo on by uz na tom 4d videl, ved dieta uz teraz ma crty ake bude mat ked sa narodi tak bud v klude 😉 😉

1234lubka
16. nov 2015

@skarabubu mne robil ked som prisla e mi vysiel test....potom potvrdenie srdiecka...tak ten velky 12tt, a teraz morfologicky....dalsi bude prietokovy.teda len tie velke inak len keby som mala taskosti.....a v porodnici mi urcite urobia 🙂

lenadka
16. nov 2015

@1234lubka čítala som tu o jednej mamičke dieťatko aj po pôrode vyzeralo úplne normálne, nemalo žiadne znaky DS, až potom keď sa nevyvýjalo ako sa malo gen, testy všetkých prekvapili, že má DS, ale snád sa nezaradíme medzi rarity aj my

1234lubka
16. nov 2015

@lenadka och no chapem si preletela cely internet 😀 😀 ale urcite je viac tych co maly zle screeningy a deti ok 🙂 ja poznam osobne dve 🙂

lenadka
16. nov 2015

@1234lubka úplne si to vystihla 😀

pahu
16. nov 2015

@lenadka Držím palce! Každopádne myslíme na teba a bábätko pozitívne, takže bude všetko v poriadku 😀 Kedy budú výsledky? Tie prvé sú myslím hneď, len keby boli zlé tak ťa budú znovu kontaktovať, či?

pahu
16. nov 2015

A v piatok som bola na morfologickom UTZ u MUDr.Slezáka - merania Downovho syndrómu aj rázštepov - všetko negatívne. A naše dieťatko je už teraz o viac ako týždeň väčšie, aj keď pupok môj na to zatiaľ nevyzerá. A fotografiu nemáme, lebo sa odmietlo odfotiť 😎 A pohlavie nevieme, lebo nechceme vedieť 😕 Keď prekvapko, tak poriadne!

Amnio som odmietla už dávno, tí čo vedia prečo, tak vedia, tí čo nie, tak: otehotnela som prvý krát v živote a náhodne po 9-tich rokoch, nejakých neúspešných umelých oplodneniach a operácii na Klenovej na onkológii po 3 rokoch bolestí všade dole. Takže pre mňa by bola amnio len zbytočný risk 😀

aber
16. nov 2015

@pahu sa teším stebou aj ja som uňho bola, amnio je blbosť, len vyberajú peniaze, kto chce výsledky do 3 dní aj tak komplet majú do mesiaca... A naukaze všetko len určité ochorenia, ja som mala negatívne morfo a aj tak som mala choré dieťa. Ináč dievcata sa väčšinou hanbia 😊😊😊držím ti moc palce😊

1234lubka
16. nov 2015

@pahu taktosa da pochopit, aj take o si niecim podobnym nepresli odmietli 🙂 chapem ze ti do je "jedno" 🙂 ale pohlavie..to by som nevydrzala 🙂

beaa
16. nov 2015

@lenadka ani by som sa necudovala ja som 1.april 😀

pahu
16. nov 2015

@aber Presne tak, všade si aj tak nechávajú 1%, keby im náhodou ich vyšetrenia nevyšli. Takže my sme sa rozhodli, že riziko potratu je pre nás oveľa oveľa väčšie zlo. 😉

aber
16. nov 2015

@pahu máme zdravé mimi to je dôležité, nám na 3D povedali dievča, ale ja cítim chlapčeka neviem prečo

gabuchah
16. nov 2015

@beaa no ja mala prvý dátum 26 al 27 februára ale nakoľko vedy bola malá o týždeň menšia, moj doktor dal termín podľa sona ale frajerka malá to dorastla a tak mám v papieroch napísané 26.2.ale na tehotenskej karte stále 3.3, ale čaká ma poradňa 🙂
Hehe,ty máš tutový dátum 😀 😀 som zvedavá ktorá z nás vtedy naozaj porodí 🙂

gabuchah
16. nov 2015

@aber prajem ti toho chlapca 🙂 možno tá dušička (kto verí na min.životy) bola v chlapcovi alebo to naozaj chlapec bude 🙂 sefkininej dcére takto na 3d povedali chlapca a po narodeni šok 🙂

gabuchah
16. nov 2015

@beaa nekecaaaaj 😀 aj ja som prvý apríl 😀 83 ročník 😀 Presne toto som aj ja povedala ze pri mojom živote a šťastí by som sa nečudovala :#)

gabuchah
16. nov 2015

@1234lubka a už to začína Ľubi že? Kopance, sny a SJ tie gombíky 🙂 ešte sa pobavime niekedy keď si dáme prvé stránky komunikácii a brusiek 🙂

aber
16. nov 2015

@gabuchah nám je to jedno, zdravie pre nás dôležité... Len aj brucho sa mi do predu tiahne, tak uvidimeeeee 😊😊😊😊😊😊😊,ďakujem 😊

gabuchah
16. nov 2015

@aber veď áno, to máš pravdu... Zdravím je prvoradé 🙂 ja sa ajpreto tých kg bojím, kôli zdraviu... A brucho vpredu je super, tak to má byť predsa 🙂 prispej fotkou 😉

aber
16. nov 2015

@gabuchah to som ja s bratom na oslave 😊

gabuchah
16. nov 2015

@aber Jeeej, aké krásne 🙂 také už ozaj tehulkovske 🙂 ti to pristane a moc 🙂

gabuchah
16. nov 2015

Som našla ešte jednu peknú fotku, tú zasa ručičku dobre vidieť 🙂

aber
16. nov 2015

@gabuchah jejjjj aké je krásné 😊😊😊😊😊😊 a ďakujem

beaa
16. nov 2015

@gabuchah hahaha supeeer ja som 80-tka rocnik no vidis to ..to som si aj ja povedala ze by som sa necudovala kebyze sa drobec narodil 29.02 😀 inak cakame chlapca 😉 ... no ale dnes som mala poradnu a cukor mi zle vysiel.. a dr. povedala ze maly je preto asi vacsi .. dnes bol den blbec este ma aj sestricka na gynde zvozila bez priciny.. najskor mi zakaze chodit v rannych hodinach a ked pridem o 11h tak na mna vyleti kde som.. som si s nou vymenila nazory 😀 no a este mi dr. povedala ze mam aj vyssie leukocity ...ze to vyzera na zapal tak mi brala aj stery .. mala som predtym zapal moc. ciest no sa lepi na mna teraz ..ale hlavne ze je drobec ok..

aber
16. nov 2015

@gabuchah celý otec 😊😊😊😊😊