Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@1234lubka vyšiel mi zle screening, riziko DS, boli sme na genetike, najskôr som amnio odmietla, že až keď mi vyjdú zle aj opakované testy a vyšli mi ešte horšie, tak som išla, medzi tým aj morfo ultrazvuk u Grochala v MT, ten dopadol super, že nemá žiadne znaky DS, ale tiež povedal, že 100% výsledok nám dá až amniocentéza...tak už chcem mať ten výsledok a mať pokoj v duši...
A v piatok som bola na morfologickom UTZ u MUDr.Slezáka - merania Downovho syndrómu aj rázštepov - všetko negatívne. A naše dieťatko je už teraz o viac ako týždeň väčšie, aj keď pupok môj na to zatiaľ nevyzerá. A fotografiu nemáme, lebo sa odmietlo odfotiť 😎 A pohlavie nevieme, lebo nechceme vedieť 😕 Keď prekvapko, tak poriadne!
Amnio som odmietla už dávno, tí čo vedia prečo, tak vedia, tí čo nie, tak: otehotnela som prvý krát v živote a náhodne po 9-tich rokoch, nejakých neúspešných umelých oplodneniach a operácii na Klenovej na onkológii po 3 rokoch bolestí všade dole. Takže pre mňa by bola amnio len zbytočný risk 😀
@pahu sa teším stebou aj ja som uňho bola, amnio je blbosť, len vyberajú peniaze, kto chce výsledky do 3 dní aj tak komplet majú do mesiaca... A naukaze všetko len určité ochorenia, ja som mala negatívne morfo a aj tak som mala choré dieťa. Ináč dievcata sa väčšinou hanbia 😊😊😊držím ti moc palce😊
@beaa no ja mala prvý dátum 26 al 27 februára ale nakoľko vedy bola malá o týždeň menšia, moj doktor dal termín podľa sona ale frajerka malá to dorastla a tak mám v papieroch napísané 26.2.ale na tehotenskej karte stále 3.3, ale čaká ma poradňa 🙂
Hehe,ty máš tutový dátum 😀 😀 som zvedavá ktorá z nás vtedy naozaj porodí 🙂
@gabuchah hahaha supeeer ja som 80-tka rocnik no vidis to ..to som si aj ja povedala ze by som sa necudovala kebyze sa drobec narodil 29.02 😀 inak cakame chlapca 😉 ... no ale dnes som mala poradnu a cukor mi zle vysiel.. a dr. povedala ze maly je preto asi vacsi .. dnes bol den blbec este ma aj sestricka na gynde zvozila bez priciny.. najskor mi zakaze chodit v rannych hodinach a ked pridem o 11h tak na mna vyleti kde som.. som si s nou vymenila nazory 😀 no a este mi dr. povedala ze mam aj vyssie leukocity ...ze to vyzera na zapal tak mi brala aj stery .. mala som predtym zapal moc. ciest no sa lepi na mna teraz ..ale hlavne ze je drobec ok..

Baby každú chvíľu čakám výsledky z amniocentézy, ani som si nemyslela že ma to tak môže vytočiť, myslím si, že sú ok, ale istota bude až keď budem mať papier v ruke, mala by som ich mať najneskôr do stredy 😕