Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Zienky p. Doktor mi vysvetlil ze to mam od Adamka, kedze ma sopliky a nema este imunitu tak on cez nosohltan chytil infekciu a pusinkou ju preniesol mne na cicku, ze to je normalne a celkom bezne
@mata0312 matka mi nosime 62-68 zalezi ci je body na cvocky alebo nie.... lebo cez hlavku problem a hned sa spoti.nervozny je ked ma obtiahnute na sebe
@stanka2612 ja som mala ist na kontrolnu prehliadku vcera a sobotu som dostala tak som sla do zadku,, a to som sa tesila ze tri dni nespinim ani nic
@gabuchah ja uz som zufala mne sa uz aj sniva s mliekom... v noci sa priatel zobudil na to ze sedim na posteli a ruky ako keby kojim.... a Adam nikde 😀
@stanka2612 tak.chvalabohu 😉 mkja toez spala od 23 do 6,30 a o 8 sme zalahli znova do 10,30 obe 😀
@mata0312 no pekne 😍 my sme tak spali vcera do pol desiatej a potom nestihacka k doktorke na poradnu 😀
@stanka2612 ja.nestiham.nikdy nikde 😀 dokial.ich oboch obriadim a seba katastrofa 😀 hadam sa to naucim casom , lebo furt chodim vsade neskoro
@mata0312 @stanka2612 toto nechápem ako môžu také pidi deti takto v noci spať a už vôbec nie dojčené 😕 🙂
Mati malá musí byť zlatá taká malinká stále,užiješ si dlho pidi bábo rozkošné malé 😵
@mata0312 urcite ano,ja tiez vcera isla s neucesanymi vlasmi,lebo som proste nestihala...uz sme boli krasni nachystani a Lukas sa mi cely precikal,tak vsetko obliekat nanovo...tym padom na vlasy cas neostal...
@lenadka no to niekedy ani ja,cez den bez mlieka max tri hodky a dnes v noci dal pat v kuse a ani nepipol 😀
@gabuchah ja som tiez este nechty nestrihala,bojim sa toho trosku...co ked mu ublizim?nosime zatial rukavicky 🙂 ale viem,ze uz asi musim...
@mnamkacik joj moja, viem čo to je, ja som to mala na oboch, ale nie cele prsia ale len zboku..jeden den zacal jeden prsnik a druhy den druhy...pomohli mi horuce sprchy a po sprche studene kapustove listy som si dala ako podprdu, studene to bolo jak svina ale potom sa to ohrialo telom a v pohode...a stiahlo mi to zapal.. drz sa...

@mnamkacik ručne to je bolestivé, poznám... Mám tri odsávacky..
A skúšala si tú elektrickú? Ja mám mini elektric od medely, stojí veľa ale našla som ju aj za 19-20e tu na konikovi, ja si idem teraz tú dvojfazovu kúpiť... Kamarátka chválila na povolenie mlieka aj infračervené svetlo, dajú sa aj také klibuciky kúpiť keď uniká mlieko a tým pádom ho nestratis do tamponov a plienky