icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
23. nov 2015

čaute kočky,,, dnes sme boli na 3D...drobček si zakrýval polku tváričky rúčkou 😉

eroska88
23. nov 2015

@mnamkacik my sa chystáme až 20.12. nech sa môžem cez vianoce vytešovať 🙂

mnamkacik
23. nov 2015

@eroska88 ja som sa dohodla, že ešte 9.12 môžem prísť,,,, že možno sa umúdri a bude sa chcieť fotiť...

beaa
23. nov 2015

@mnamkacik tak nemas ziadnu foto ze?

mnamkacik
23. nov 2015

@beaa mám,,,, len mi nechce načítať koník ten typ súboru

pahu
23. nov 2015

@mata0312 Ďakujem! Veď uvidíme, neriešim to, teším sa že som tehuuuu!!!! 😀

mnamkacik
23. nov 2015

Tak odfotila som to mobilom 😉

skarabubu
23. nov 2015

Dnes som bola zase na glukozový test-fuj!!Ale hurá mala som ho dobrý,chválabohu.Od 1.12. jdu na PN-ku sice je to 6 týdnu pred materskou,ale som ráda.Užiju si po 6 letech sviatky doma.A né v práci jako predavačka.

beaa
23. nov 2015

@mnamkacik jeej krasna foto to sa usmieva na prvej ze 🙂 a co inak ako sa mas? 🙂

gabuchah
23. nov 2015

@pahu tyyy yo...tebe to tak pristane 🙂 aké chutné malé bruško, ty teda zatiaľ nemáš problém sa zohynat 🙂 tvojim preddispoziciam celkom závidím, veď si jak laňka 🙂 krásna mamca... Myslím ze keby doktori nevideli zdrav.záznam s dátumom narodenia tak by si netrufali poslať ťa na rôzne vyšetrenia koli veku, bi by som ti tak 30tipla 🙂

beaa
23. nov 2015

@skarabubu a ty si bola 2x?

gabuchah
23. nov 2015

@mnamkacik veď s tou ručičkou to muselo byt chutné 🙂

gabuchah
23. nov 2015

@beaa fuuu, no som zvedavá ako ja dopadnem 🙂 a ako to zvládaš? 🙂 inak mne by to tiež bodlo a ešte viac bez lepku -pečiva a podobne...
Dneska som zažila peklo u doktorov s malým, má skoro 9 a vysoký tlak a tep,nedávala som mu lieky a poslal nás na hospitalizáciu zasa na šťastie sme doma, tak som robila poriadok že veľa pohybu teraz začne, Mikulášovi som zakázala sladkosti a celkovo žiadne rožky s maslom biele...
Ja sa snažím stravovať zdravo, aj keď mám aj s chalanmi silný nábeh na nárast hmoty tak musím asi tvrdšie na seba...
Ale je fakt ze sladkej mi chuti ☹
A čo ti dali? Akú diétu?

gabuchah
23. nov 2015

@1234lubka lubi, ako hľadám tak hľadám, neviem niekde o tej káve nič nájsť skôr čítam že sa môže aj v tehotenstve, ale tá ayurvedska museli by mňam 🙂
67 mať po pôrode skáčem po povalu 😀

beaa
23. nov 2015

@gabuchah hm ani vysoky tlak nie je nic moc .. to mala segra .. no ja si musim davat pozor na cukor ziadne sladkosti../ako obcas si mozem dat dve tri kocky coko.. maly kolacik/ a inak aj na skryty cukor menej priloh zemiaky, ryza a tak.. maso skor na prirodno +zelenina a aj na ovocie si musim davat pozor.. a snazim sa aj viac hybat no a merala som si cukor 2hod. po jedle 4 dni ze ako mi stupa po jedle a teraz obcas si meriam ci je to ok a zatial je .. uvidim co mi povie doktorka po kontrole..

gabuchah
23. nov 2015

@beaa ti inak je fajn keď si človek zvykne, málo príloh, viac zeleniny...
Verím že potom človek ani toľko "nerastie " len čo kedysi ja mäso moc nepapam, musím niečo vymyslieť
Minule som si urobila pohanku, obsahuje rutin ale musím sa naučiť ju ochucovat 🙂
Som rada že sa držíš a máš to v pohode 🙂 idem aj ja do toho, predsa len bábo čo čakáme si teraz berie aj návyky v bunkách 🙂 vraj 🙂

beaa
23. nov 2015

@gabuchah dik🙂 skus si to dochutit javorovym sirupom alebo su aj ine.. + daj si tam nej ovocie,,

mnamkacik
23. nov 2015

@beaa áno prosím,, on mal neskutočne srandu z nas sa škeril aj na videu.... ruka na tvaričke a úsmev alebo vyplazený jazýček.... šinter
@gabuchah no to sme nevedeli s doktorkou identifikovať či sa hrozí,,,,alebo iba počíta....

9.12 máme 2.pokus...lebo som dostala iba pár foto a 3kratke videá ,,a platila som iba 10€ nie plnú sumu....strašne zlatá doktorka

mata0312
autor
23. nov 2015

@beaa jasne co.ti ine ostava 😉 a uz to nie je tak dlho nejakych 100 dni zacneme meter strihat 😀

mata0312
autor
23. nov 2015

@mnamkacik ja sombola minuly tyzden na sono a mala stale zadkom otocena ani sa.nam neukazala ...vo stvrtok idem na 4D tak.dufam ze sa predvedie v plnej.krase 😀

mata0312
autor
23. nov 2015

@pahu to.je jasne ani ja to neriesim ale.opak 😀

gabuchah
23. nov 2015

@mata0312 potom fotecku supni 🙂

mata0312
autor
23. nov 2015

@gabuchah jasne ak sa slecna ukaze 😀 je nejaka hanbliva 😀

mnamkacik
23. nov 2015

@mata0312 neboj ukáže. ... nás drobec si zakrýva tvár- podobne ako ja zvyknem spať 😄

babydesire
23. nov 2015

@skarabubu aj ja citim len take slabw hmyrenie,,ziadne kopance,vypukliny,pohyby brucha,vlny....nic,,navonok nieje nic citit,,len asi dvakrat denne vnutri to hmyrenie,,niekedy slabsie,obcas aj silnejsie

mata0312
autor
23. nov 2015

@mnamkacik uz teraz je po maminke 😉 ta nasa nam len zadok.ukazovala a zatial ho nema velky po.maminke 😀 😀 😀

mnamkacik
23. nov 2015

@mata0312 vidíš aká je maličká slušná vie, že sa nemá len tak ukazovať...
😉

babydesire
23. nov 2015

Ja som chcela v stvrtok minuly tyzden na poradni 3Dfotku tvaricky,,ze porovname ci zistime na koho sa podoba ale spinkalo a tvaricku si zakrivalo obomi rucickami..tak nic,skusime o tri tyzdne

mata0312
autor
23. nov 2015

@babydesire
@mnamkacik ja mam z maleho.take krasne fotky z 3D ze sa.podobal ked sa.narodil 😉 potom porovnam s malou

1234lubka
24. nov 2015

@gabuchah fajna ta ajurverdska fakt fajnotka taku zvkastnu vonu ma. 50g stoji 3.50...no ved az.tak sa nestazujem 🙂 zapla som stare ryfle, viac mi netrebalo 🙂