Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@gabuchah ved si 27tt tak primerane mas brusko, tiez mas chude nohy tak co 🙂 🙂 skoda ze tmava fotka 🙂 dnes som bola u babky popreberat veci co mam po matkovy...no do pol roka mi asi nic netreba 😀 😀 😀 mozno nejaku ciapocku ...drobnosti...skoro vsetko mam biele...zlte... 🙂 ani nevoslo vsetko do 8kilovej pracky....fusacik mam, kombinezku zavinovacku spaci vak 🙂 este kamoska mi nanosila 🙂
@1234lubka no to z boku sa zdá, ja idem viac do šírky 😀 keď sa občas vidím v zrkadle keď sedím tak neverím 😀 skúsim potom doma foto za svetla 🙂
Tak to je super, kopec ušetrenych peňazí 🙂 ja to vtedy popredala a rozdala, málo mi zostalo, ale sesterská a kamarátka mi doniesli každá pi obrovskej taške oblečenia a periniek, obe majú pár mesačné dievčatá, tak ja už len zopár kúskov som si neodpustila 🙂 kočík mam už vyhliadnuty, teraz pozerám podložku... Pomaly to musím už dávať dokopy 🙂
Aj ja mávam občas pichnutie ci tlaky v brusku, podbrusku. Najmä keď sa v noci rýchlo obratim na druhú stranu, alebo keď dlho sedim ci chodím. Vtedy nohy hore, aj v robote si uz kolegyňa zvykla na moje nohy na stole 🙂 a skusim pridať konečne moju foto bruska...
Fotka sa mi nedarí nahrať, tak snáď sa raz podarí ;) kazdopadne keďže nechceme vedieť pohlavie, všetci sú v panike, čo nám maju kúpiť, v akej farbe... 🙂 ale máme okolo kopec detí do 1 roku a tiež také čo sa ma narodiť každú sekundu, tak podedime vela veciciek, vsak to stojí toľké peniazeeee!!!@
dnesne vazenie...74kg....povodne 64...no co uz..pri prvom to slo asi rovnako..asi s tym nic neurobim....pri matkovy 22, mozno to teraz dopadne rovnako....ta co uz
@1234lubka
@aber
Tak to máme baby úplne rovnaké... Dneska som sa vážila a zo 69 -79, ešte x dní dozadu to bolo 77,9 🙂 ja myslím že oni si nás tie kilá nájdu aj keď chvíľku sa zdá že pohoda 🙂 veru, nespravime s tým nič ☹
A tí podotýkam ešte v auguste som mala 70 🙂
A mne to nejde len do nôh, ale všade, ruky -moja problémová partia, tvár, jednoducho sumerne rozkladanie 😀
Ahojte kočky chci se zeptat jestli má jako já slabé pohyby a to jsem v 24tt.Hýbe se,ale nekope jen se tam tak tetelí.
@1234lubka jaaaj, moja, keď si porovnas tie kilá, myslím že tie 2týždne sú nič 🙂 ty si stále bližšie k 70 🙂 hej, presne máš pravdu... Veľa báb by bralo aj mať 100kg len aby otehotneli.. Keby sa nebojím tak tej pleeklampsie tak to toľko asi ani ja neriešim, aj keď mať 90kg po pôrode je proste veľký brut
@1234lubka pri prvom som mala, pri druhom už nie... A kávu som nepila,bo mi nechutila alebo iba slabšiu al 3v1 raz za deň... Teraz pijem jednu -dve slabšie....
A s tlakom mávam občas aj bez tehu problém a hlavne tep v kľude som mávala 100,teraz aj 110...A z tej pleeklampsie som posledný mesiac a pol tuším 10kg pribrala a to bez prejedania,samo to išlo... No a ten pôrod ani nekomentujem... Preto sa tých kg bojím ☹ ono takéto kg ani dolu nechcú potom ísť
@gabuchah sak ja sa tiez neprejedam...proste ja som tak hladna...vzdy mi chutilo..nikdy som na obede nenechala plny tanier lebo...toto nemusim hento nezjem...za malym treba dojest... 😉 😉 uvudim no ako to pojde dalej...ked pri prvom z 22kil zislo dole 18 tak preco aj pri druhom nezojde... 🙂 a kavu..pijem nescu jednu lyzicku....ale chcem si kupitbezkofeinovu...ked mame 200g balenie spolu z muzom na.mesiac aj nieco..tak sama budem mat 200ku bezkofeinovej na dost dlho 🙂
@1234lubka Tak to si potom kľudne priberaj :#) keď ti to tak ide dole pekne 🙂 to by mi bolo šuma fuk 😀 ja hladovala rok a aj to som sa nedostala na pôvodnú váhu ale na 75kg vtedy... Tak si hovorím za teraz to už bude iné 🙂
Bezkofeinova je vraj nedobra, neviem presnejšie prečo ale škodí, skús radšej caro alebo ricore, tá je 60%čakanky a zbytok káva, aj ja ju zvyknem piť 🙂 je dobrá 🙂
@gabuchah hmm to som nepocula ze v niecom skodi...este mi chutila zo zdravej vyzivy ajurvedska kava...bez kofeinu z nejakej bilinky, no velmi dobra. Mozu aj tehotne...caro sa mi zda.take....no...viac mi chutilo granko 😉 😉 ta pri prvom neslo dolu hned....po porode 7kil to kazda a tak po dvoch mesiacoch som sa zastavila.na 67 a.tak som stala dlho, asi dva roky kym som nezacala robit 🙂 potom zislo na 62-64....skir 64 😉 😉 ja neviem hladovat 🙂 nemozem 🙂 uvidim tohto roku chcem skusit pocvicit 🙂 uvidime 🙂
Tak sa mi to podarilo nahraaať! Každopádne baby, mám predispozíciu na väčšiu veľkosť, nechápem, že mám zatiaľ len plus 3 kilá. Ale to asi preto, že mi bolo prvé 4 mesiace stále ťažko od žalúdka, všetko mi smrdelo a nič nechutilo 😀 Ale kilá si ma nájdu, toho sa nebojím, hlavne že je bábätko v poriadku 😎
Čaute rušný víkend za nami, čo sa nám stalo zo soboty na nedeľu sme si vyúdili byt, ale že totálne a ja teraz s tým tehu čuchom hyniem, periem, a nepomáha. Upchal sa nám komín a manžel v noci priložil dobre otvoril klapky nech chytí ťah, zobudím sa na smrad, posadím, že čo zas ten môj vyvádza s tou pecou, chytím radiátor, teplota normálna, postavím sa, zaregistrujem že ten smrad je kúsok iný, otvorím dvere a cez dym nedovidím z chodby do kuchyne. Až som zjojkla, pulz vyskočil na dvojnásobok, rýchlo pobehať pootvárať okná a šup do kotolne za manželom, že čo stvára a on úsmev od ucha k uchu, spokojný pri peci ako dobre kúri 😀 hodinu sme vetrali najväčší dym a do rána pootvárané okná. Hlavne že som okná umyla a záclony oprala, nuž včera večer som ich prala a vešala zas, ale obývačka smrdí na totálku-tadiaľ cez krbový komín sa ten dym vracal do domu-pekne cez krb a potom tie tepelné prieduchy do ostatných izieb 😝
Caute zeny takze ja najnovsie meriam cukor.. vyfasovala som glukomer a dietujem... a ze v tehotenstve si dopraj 😀 no co asi aj schudnem bez toho cukru 😀 😎

@janikajanka všetko bude v poriadku, mne sa v noci stalo, že som sa len sprchovala a pichlo ma do boku a potom prešlo