Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@babydesire no ja tiež myslím že sa mal nechať jeden dátum... Mimochodom, marcový dátum nesedí už len z toho dôvodu, že o týždeň neskôr vtedy dom drahého ani doma nemala 🙂 chcela som až mi to zmení koli nástupu na matersku 🙂 takto môžem ísť 7.1 🙂 podľa mňa sa aj tak narodí vo februári 🙂
Kedysi som aj ha takto dietovala, pred prácou chodila do fitka, na spinning, aj na bicykli do práce z práce ale skôr som sa spevňovala než chudla a šlo mi to do svalov 🙂 uvidím teraz po pôrode.. Rozkazala som si na narodky cyklovozik 🙂 ak sa narodí február -marec, prvý apríl som ja a môžme sa vyvážať 🙂
@babydesire som ku lubke pre teba písala a neoznacila 🙂
@1234lubka Tak to s tým jedlom... Waw...🙂 to máš potom super, ja buď polievku alebo trocha druhého nikdy nie aj aj, to nevládzem zjesť 🙂 hranolky sviatočne, klobásu raz za rok a to nie celú 😀 pizze zjem dva kúsky a stačí... Ozaj asi za veľa môže aj genetika 🙂 ale chcela by som občas zažiť že veď zjedz čo chceš a bude to bez následkov 🙂
Baby toto si kuknite, inak pekne to spravili..ach ten život, to neni len tak 😍 http://tvuol.uol.com.br/video/video-resume-gest...
Ňuňu
kočky aj ja idem na glukozový test v piatok..... baby na ako dlho to tam je??? kázali mi prísť na 7:00 a bola som si voľaký cukor kúpiť v lekárni
dnešná noc bola moc krutá... nevedela som si nájsť miesto... mala som kŕče v brušku.... do toho maličký bol akčný..... protivný bol drobec už v práci, neviem či sa mu nepáčilo , ale aj ja som bola mimo po 2 týždňoch PN
@gabuchah voľako dobojujeme tie dve hodiny 😉 ..... práveže som bola oddýchnutá, lebo to bol môj prvý deň po Pn-ke... ja si skôr myslím, že obom nám je dlho 12 hodín 😖 .... ja som bola nervózna zo sedenia..môj drobček tiež...a kopačkoval ma celú dobu a v noci asi odplata...že som nespala cez deň ako bol naučený 😔
pozerám, že ten čas strašne letí.... od pondelka začíname poslednú 100-dňovku do pôrodu 🙂
ja som sa dnes odtrhla v obchode 😉 , a kupila som bodíky,kefku, hračku, čiapočky, cumlíky, flašku , ortopedické nohavičky, ponožky (tie sú úplne na zožratie ....také drobnučké sú fakt chutné) môj drahý to komentuje , že aby som sa ukludnila., že ešte nám chýba to podstatné babätko...on nechápe , že ja vo februári nebudem behať so sloním bruchom po obchodoch.... 😢
No zeny ja to mam dnes za 100 ci pana ako to zletelo 😀

Dnes som sa ráno odvážila a zase mám rovnakú váhu ako pred tehotenstvom. Ale pred týždňom na morfologickom UTZ bolo bábätko väčšie o 8 dní. A aj normálne jem, nediétujem a ani som nikdy nediétovala, lebo ma to psychicky ničilo keď som bola mladšia. Myslíte že nevadí, že som zase trochu schudla?
66-67 kg pred otehotnením
64 kg cca do konca 4.mesiaca (stále mi bolo ťažko od žalúdka, jedla som v malých množstvách...)
68,5 kg do 21 tt
67 kg dnes, 23 tt
O týždeň v piatok mám poradňu, ale myslela som si, že by som mala mať o ďalšie kilečko dva viac...