icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
4. dec 2015

@gabuchah bola si na dve deti uplne sama? dobre som pochopila? Ci len tatino robil niekde mimo?

stanka2612
4. dec 2015

@gabuchah no so stvrtym by si riadne dvihla populacnu krivku 😀 mne budu myslim stacit dve 🙂

stanka2612
4. dec 2015

@1234lubka no len my mame auticko kombi cize miesta je tam dost 😉 cize s tymto problem nebude a fakt sa tento kocik sklada v podstate sam...

1234lubka
4. dec 2015

@stanka2612 no aj ja si myslim ze dve je akurat..este ked sa "prikmoli" tretie tak sa este celkom da podla mna ale 4 to uz je vela

lenadka
4. dec 2015

@1234lubka @stanka2612 tiež čakám tretie, sa nám pritrafilo už sme naplánovali, ale po dvoch babách to bude chlapec, celkom sa teším, že budem mať aj syna 🙂 a najviac sa teší staršia dcéra, tá sa nevie dočkať, stále mi pozerá na bruško, pohladká a zahlási-nech už sa narodíííí, ved už máš mami také veľké bruško, to nie je možné, že sa má narodiť až v marci 🙂

1234lubka
4. dec 2015

@stanka2612 no to ma asi kazdy kocik inac...my mame teraz sedan a kufir je sice velky ale nizky...aj tak taky "prenosny" kocik jeden mam 🙂

1234lubka
4. dec 2015

@lenadka ved jj jasne, oni keby sme zili mozno v inom svete tak kludne aj 4 ved co 😉 😉 my budeme mat co robit aj z dvomi..keby sme neboli zadlzeny tak by to slo...kto dnes nema dlhy? mam kamosku zo 4 detmi, 4te sa pritrafilo 🙂 co uz narobis 🙂 do decaku to nedas 🙂

lenadka
4. dec 2015

@1234lubka no mi hovor :-d prvé dve detičky po pozit. tehu teste reakcia že jupíííí a pri treťom, až sa hanbím napísať...ukázali sa dve čiarky a so mňa vyletelo "no do r-ti!" 😅 🤐

stanka2612
4. dec 2015

@lenadka ak by to nahodou zivot zariadil tak,ze budeme mat aj 3 deti tak si ich vsetky urcite necham to je jasne 🙂 aj moja mama mala tri deti a zvladla to na jednotku....ale moja predstava su dve najlepsie parik chlapec a dievca 🙂

stanka2612
4. dec 2015

@lenadka a za tu vetu sa vobec nemusis hanbit ktovie ako by som zareagovala ja 😀

1234lubka
4. dec 2015

@lenadka 😀 😀 😀 😀 joj moja si viem predstavit ten prvotny sok ktory uz urcite pominul 😀 😀 ale taka je doba, kamoskin brat tiez prve druhe jupi..teraz tretie nazval "problem" 😀 😀 tu co som spominala kamosku co 4 deti ma tak o 4tom tak sa hambila aj rodine povedat...vies blbe narazky....aj mali vsetci blbe reci nanu...jakeby sa to nikomu nemohlo stat..kto vie ako ja dopadnem 🙂

gabuchah
4. dec 2015

@stanka2612 no párik chlapec a dievča je idealka pre rodičov, myslím.. Pre deti v podobnom veku je lepšie rovnaké pohlavie 🙂
Ni a áno, bola som.sama, naši pomáhali, ich.vydarený tatko vo.výkone trestu a nestará sa doteraz, alebo som rada už teraz bo o to lepšiemu nám je teraz 🙂

gabuchah
4. dec 2015

@lenadka no ja reagovala podobne, dokonca ešte v tazsom prevedení a to nenadavam 🙂 7rokov doma pri nich, rok aj niečo v práci a zasa 😀 a.k tomu problémy s kliešťom, ale nakoniec sme to ustáli a.tešili sa 🙂

stanka2612
4. dec 2015

@gabuchah zo srdca ti prajem aby uz len dobre bolo 🙂

gabuchah
4. dec 2015

@stanka2612 ďakujeme 🙂 zo srdca 🙂 no a samozrejme, nech je ti dané čo ty sama prajes 🙂 😘

stanka2612
4. dec 2015

@gabuchah dakujem 😘

lenadka
5. dec 2015

prvotný šok pominul, cez fázu zmierenia, stresy lebo výsledky neboli ok, ale napokon, vtedy som pochopila, že ho chcem, teraz si síce robím starosti, však tri deti uživiť nie je ľahké, ale keď sa narodí viem že ho budem ľúbiť neskutočne, že ni to úplne mozog zatemní 😀 a práve preto je to také ťažké...tá zodpovednosť, ten strach a starosti o dieťa, to že mu chce človek dať všetko...

gabuchah
5. dec 2015

@lenadka ja myslím že 4deti pokiaľ sú súrodenci starší sa ešte dajú, jednoducho človek je zabehnutý, rozbehnutý a pokiaľ sú zdravé...
To je základ 🙂 viem koľko má človek starostí s jedným, ale čo ja pamätám tak jedno bolo náročnejšieho na psychiku, človek všetko veľmi sleduje, prežíva, stále fotí :#)

1234lubka
6. dec 2015

@gabuchah ja som chcela aby boli dvaja chalani no isud to zariadil inak. Citala som niekde neviem ci tu na mk ci kde ze rovnake pohlavia sa casom povazuju za rivalov, u opacnych pohlavi to az tak neplati. Chcela som hlavne z praktickeho hladiska dvoch chalaniskov ved to by som nemusela jednu ponozku kupit....vela veci co mi bolo luto ze matko neponisil by ponosil bracek...ooch boze z jednym keby som mala ostat doma z nasimi tak sa obesim, nie to z dvoma....ale hlavne ze to preslo a vsetko sa verim ze uz len dobrym smerom bude uberat 🙂 nas tatko nieje dokonaly ale to nieje nikto..niekedy ma tak vytoci az do placu svojim blbym neoblomnym nazorom, ale stara sa. 🙂

pahu
6. dec 2015

A to som tu tusim jediná, čo čaká svoje prvé? 🙂 Baby, klobúk dole. Ja som vždy chcela viac detí, ale nedalo sa. Tak som si v lete otvorila mini škôlku a šup, zistila som ze som tehotná 🙂

mnamkacik
6. dec 2015

@pahu Ale nie.....aj moje prve

stanka2612
6. dec 2015

@pahu aj ja cakam prve

1234lubka
6. dec 2015

@pahu no k tomu druhemu sme sa nexopracovali tak rychlo ako k prvemu 😉 😉 nejaky ten rocek a pol to trvalo

gabuchah
7. dec 2015

@1234lubka 🙂 tak ono je asi aj rozdiel koľko sú od seba 🙂 v podstate si myslím, že deti rivaluju tak či tak bez ohľadu na pohlavie, alebo ziarlia 🙂 aspoň čo vídam 🙂 ja mala do roka dvoch, čiže za dva roky boli ako dvojičky 🙂 rivalita bola, ale asi preto, že mladší dobiehal staršieho, a každý úplne iný..
No a naše chvíle boli všelijaké.. Ja hlavne bola hlúpa, že som.vtedy čakala 2,5roka a po roku sa to aj tak zopakovalo... Veď už je to fajn a nový tato, aj keď ho tak.nevolaju, je super...
A tak veru moja, každý má chyby 🙂 my zatiaľ nemáme nejaké trable ani hádky medzi sebou, ale viem ze aj to patrí k životu a hlavne ze sa lubite a tatino sa stará :#)

1234lubka
8. dec 2015

@gabuchah ved co narobime kazdy sa uci na svojich chybach a malokto dobre natrafi na prvy krat. Myslim na chlapa....u nas uz boli vseliake obdobia ale myslim si ze tym musi prejst kazdy vstah aby sa nejako vyvinul, zatial sme to vzdy nejak ustali. Ved to nevadi ze ho tak nevolaju, ani nemusia ved co....mozu ho kludne volat krstnym menom, hlavne aby spolu dobre vychadzali.
Som zvedava na drobca ako bude reagovat, urcite bude ziarlit ved to kazde dieta asi...uvidime 🙂

gabuchah
8. dec 2015

@1234lubka presne, človek sa učí na vlastných chybách..ja mala ešte potom chvíľu jedného, a to bola ešte väčšia tragédia, tak som.sa uzavrela do seba a behala po kopcoch, lúkach a viac ako rok si cistila hlavu a dušu a krásne som.sa zrovnala 🙂 a potom prišla mega láska 🙂
A ako dlho ste s manželom spolu? Keď je láska, človek ustoji veľa a hlavne keď už sú deti 🙂
Noo, žiarliť asi bude 🙂 na chvíľku 🙂 ale myslím že to bude ochranar a pomocník najväčší 🙂

gabuchah
8. dec 2015

Tak baby, sladkú vodu mám aj ja za sebou... Pred šiestou doma vypila, s citrónom, má hodinu si ľahla, na ôsmu na odbery, z prsta aj klasicky a o deviatej bola doma, tak som rada za rýchlosť 🙂 a hlavne domáci priebeh 😀

1234lubka
8. dec 2015

@gabuchah jooo to ano pomocnik on bude kocikovat babetko on mu da dudku ked bude plakat, mu da mliecko 😀 😀 u kamosky ked som bola coma dvojicky, tak hned mi jednu supla ze jej mam datjest 🙂maly s takymi obrovskymi ocami pribehol ze on on 🙂 zlaty bol. Z manzelom sme spolu dokopy 8 rokov. 4 roky chodenia, teraz vseptembri boli 4 roky od svadby. Vsetko moznesme preskakali,bolisme aj rozijdeny ked som mala druheho..na pol roka, potom opat dokopy...a pol roka po opatovnom "zaciatku" prislo tehotenstvo a uz to malo rychly spad...nebolo to jednoduche mm je odomna o 3.5 roka mladsi, zacali sme spolu ked mal17, ja 21, otehotnela som v 24ke on mal 21...zaciatkyboli velmi bujare...teraz smesakonecne nejak pozbierali, mame byvanie-sice mestsky byt ale super lebo je to lepsie ako podnajom, mali sme stastie ze nam pridelili, susedia cakali 10 rokov...my..ani nie rok, teda ja som len dala ziadost...a co bude bude...a bum prisielpapier ze nas zaradili do zoznamu najomnikov a uz od maja 2014 sme tu 🙂 zatial 🙂 kazdy ma svoje chyby ved aj ja samozrejme...ale zatial sme si vzdy k sebe nasli cestu...neviem kde by sme sa pobrali z detmi alebo muz zeby sa niekam pobral bez nas, to si nejak neviem predstavit......

1234lubka
8. dec 2015

@gabuchah mna doki na glukozu neposielal, nic hnusne sladke som nepila ani pri prvom ani teraz zatial, poradnu mam 30.12 a to uz budem 30tt

stanka2612
8. dec 2015

@gabuchah aj ja uz mam sladku mnamku za sebou a nastasie negativne,takze mozem aj dalej papat sladke ktore jamoc lubim 😅 drzim ti palce aby to bolo bez cukrovky...kedy mas vysledky?