Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
A kolko krat spia vase deti cez den a ako dlho?Ja uz rozmyslam zacat davat spat malu len 2x,no spi len taku pol hodku okolo 10tej-to sa mi zda malo.Na obed potiahne max. hodinu a pol. (aj to vynimocne)a este okolo 16_17stej pol hodka.Preto davam este 3x.
@alllexis13 spal 4x za den..ale posledny tyzden uz len 3x..doma spi max hodinu a vonku len polhodinu
@alllexis13 moj spi doobeda cca hodinu okolo tej desiatej do jedenastej,poobede od cca pol druhej do tretej a potom este taku pol hodinku okolo pol siestej...a v noci od cca 21:30 do 7:00-8:00 no dva krat je minimalne hore na mlieko
@alllexis13 my spavame uz len 2x, okolo tej 10 do pol 1 a okolo pol 4 do pol 5. Ale je to individualne. Nie vzdy to tak je. Zalezi ci je vonku, od pocasia atd. Ale uz asi 2 tyzden to je tak ze 2x a potom na noc ukladame o 20.30
Baby poradna za nami. 7495g, 71cm. Ako po posledne razy tak aj dnes. Zbadala dr uz krivila ustami. Inak vsetko ok, pytala sa ci sa gula a ci stvorkuje alebo sa plazi. Ja ze plazi. Ale uz pomaly zapaja nozicka do stvorky a dviha ritku 🙂Dalsia poradna 27.12. A zhodnotili sme ze idu zubky, nechcela ani ukazat 🙂
@1234lubka my tiez bola som rada ze som ho naucila ma postielku potom prisla choroba tak sup kumne a teraz posledne dve noci v kociku ☹..primne som ho nevedela utisit a v kociku do dvoh minut spi zas spime na gauci a len vytiahnem ruku pokocikujem a spi...dufam ze ho naucim zas na postielku
@18lula4
@stanka2612
@1234lubka
@alllexis13
@denca2d
@jarkajozo my zase v kociku spime cez den,v postielke nehrozi cez den a v noci uspim v postielke,no po chvili sa zobudi a ide do postele kde spi az do rana 😂
@mnamkacik peti skusim no teraz som bola kupit nurofen ...take ma napuchnute dasielka ze az mna to boli zanho...inak mame tie cizmicky dnes sme kupili ☺
@18lula4
@stanka2612 dakujeme baby normalme mam depku ze ide noc 😐
@18lula4 uz nie Luci,dokonca uz po dome ani podprdu nenosim 😀 mlieko uz netecie,len ked maly saje 😀
@denca2d to vazne? Och. Ale aspon mas mliecka dost. Tiez nosim stale a v noci ked mi mala prespi aj vyse 10 hod. Sa bojim aby netieklo a inak sranda pri tom kojeni ze ked z laveho kojim, v pravom taky tlak a naopak😊joooj, to je proces😅
@stanka2612
Dnes som si bola dať zaviesť mirenu, kulinček som sa bála, ale nie je to nič hrozné, len nepríjemné, tak dúfam, že na 5 rokov budem mať ozaj pokoj 🙂
@denca2d
@lenadka aj my spime tri krat vstava okolo 8 o 10-10.30 da 20min spanok o 13-14 da 2,5 hod spanok a vecer okolo 17.30-18.00 da 20min spanok no dakedy vynechame ranny spanok a dskedy vecerny kedy ako zda sa mi ze uz si to skracuje len na dva spanky...
ps..drzte palce idem ho skusit prelozit do postele a spat s nim
Baby pomoc! Dnes sme dali na veceru 150ml kase a pptom uz nechcel moje mliecko. Ani si len necucol... Asi sa prejedol. Kolko kase davate vecer vy? Som zvedava ako budem spat s takymi plnymi prsiami 🙂
ahojte mamičky ako pozerám spätne ako sme to všetko spolu prežívali všetky bolesti aj radosti ked už bolo po tom strašne ako ten čas letí už máme doma 8 mesačných drobcov 🙂

@1234lubka hej spim s nim..nejak som si to nevedela predstavit ked som bola tehotna..ale v nemocnici som ho mala stale pri sebe v postely aj v noci..bol kludny pri mne..tak som aj doma tak s nim zacala no ostalo nam to..aj mi to vyhovuje, nemusim ho vyberat hore dole z postielky..on by sa aj tak hned prebral keby s nin zacnem hybat..takto sa vyspime obaja..aj ked je castejsie hore..prso ma vonku tak si cucne aj bez mojej asistencie velakrat😂