Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@snehulienka82 ja mám 12 plus nevadí, hlavne nech je zdravá. Som začala na 74 a to som pred tehotenstvom dala dole za pol roka 10 kg, dá sa všetko 😊😊😊😊
baby, hlavne prvorodicky, uz mate nejake veci pripravene?
ja som dostala hlavne rozne veci na oblecenie, ale kocik, postielku, vajicko a tieto veci?? uz mate pokupovane vsetko?? je toho straaaaaasne vela, co budeme potrebovat... od odsavacky soplikov po monitor dychu... trosku mam obavu, ale hadam to vsetko zvladneme este dokupit.... najskorsi termin mama 29.3. aj ked viem, ze vzdy to moze prist aj skorej...
@snehulienka82 ja mám len veci pre malú ako oblečenie... Kočík ani postielku ešte nemáme... Musíme počkať na nejaké financie 😢😢
@snehulienka82 aale monitor dychu zbytocne vyhodene peniaze. Union aj dovera ti ho pozicaju zadarmo, aj tak to vraj pipa aj ked nemusi. Kocik este nemam, mam vybraty len financie niesu 🙂
@aber hej, nie je to vobec lacne... my sa tiez snazime nejake peniazky usetrit, aby bolo z coho potom nakupovat... ja som na PN od 6. tt, takze aj vyplaty je menej... ale nelutujem, ze som ostala doma, je mi takto lepsie... nemusim sa v robote furt rozculovat... moj milovany ma skor problem s tym, ze je este skoro kupovat, lebo co ked... ale ja si myslim, ze aj tak bude, ako ma byt, len musime verit, ze vsetko bude v poriadku, a ze to najkritickejsie obdobie uz mame za sebou...
@1234lubka monitor dychu aj toho babystrazcu mi pozicia kamoska, vraj to nie je az taka zbytocnost... ale asi by sme si mali urobit nejaky kurz prvej pomoci, keby zapipal odovodnene... ci nie??
no, snad to nejak vsetko zvladneme, este nejake 3 a pol mesiaca mame... ale strasne rychlo ten cas leti... 😎
@snehulienka82 vyzdimaj si do toho celý citrón, mne to pomohlo a hodne.. Spýtaj sa sestričky či si to nemôžeš dať doma a za dve hodiny prísť 🙂
@gabuchah o tom citrone mi hovorila, tak si zoberiem so sebou. musim tam byt, lebo nemam spoj domov, tak budem tam cakat, no co uz... hadam neumriem od hladu :D
Čo sa týka vecí, okrem oblečenia nemáme nič 😀 nechávam to na január 🙂
Monitor dychu, v týmto mám tie otázniky, lebo neviem ci existuje kurz prvej pomoci aj pre šok matky a hlavne po pipani bez dôvodu... Ja ho nemala pri prvých a asi to nebude inak ani teraz... Matka má dobrý inštinkt a ľahký spánok tak či tak 🙂
@snehulienka82 ja to myslela tak,že doma sa zobudis, namiesas si to a potom pôjdeš... 🙂 ja to mala takto a lepšie než čakať niekde dva hodiny ako musí skóre každá z nás 🙂
@1234lubka dakujem za recept,urcite vyskusam 🙂
@gabuchah to by tak bolo uplne super, ale zial sa tuto tak neda, najprv zoberu krv, potom vypit, a potom cakat a zase krv... az potom jest a pit... ale co uz... vydrzime...
a s tymi vecami, ja tiez pockam na januar asi.... ani nestiham uz dovtedy nic, takze este je cas. 🙂
Baby ja tiez nemam Este vsetko ale mame uz vela oblecenia len to som nekupovala,kamoska mi doniesla po malej plne auto veci od odsavacky,ohradky,hraciek,periniek,baby fonov cez oblecenie,fusak atd...cize vela toho uz mam...jedine co som kupovala bol kocik od manzelovho kolegu a kojenecke podprde a nocne kosele...ale postielku,komodu,pult a tak este nemam...ale vyriesili sme to salamunsky,od rodicov a surodencov nedostaneme darceky pod stromcek ale peniazky za ktore si vo vypredajoch po vianociach pokupime,co sa bude dat...ale veru je to riadne vela penazi tienase babatka 🙂 😉
@snehulienka82 ja uz som bola aleneboj zvladnes to,nie je to take hrozne,len ta voda je nechutne sladka 😉
@snehulienka82 ty brdo tak to ano potom... Mne predtým krv nebrali 🙂 sranda ze je to tá samá vec a všade inak robia 🙂 no tak hlavne nezabudni mobil až mozespismenkovat 😉
@stanka2612 tak to máš super 🙂 toľko vecí🙂 presnejšie takto by to malo byť, aby si ľudia posúvali alebo tak, až sa trocha tá konzumnost obmedzí a obchody sú neni tak vychechtane 🙂
Pultik ani komodu som nemala ani máte nebudem, nemám to už kde dať, budem rada keď postieľku niekdy napcham 😀

@stanka2612
@katariso
@lenadka
baby, podla mna to vobec nie je dolezite, ktora kolko priberie, hlavne aby malinke bolo v poriadku. ja som cakala tiez, ze priberiem viac, ale este to kludne moze prist, lebo len teraz zacne babatko viac rast... a pred tehu som pribrala uz nejake 3 kila len tak, takze tiez uz taham na 80-ku, aj ked som aj vysoka, ale kaslem na kila, ked bude malinka na svete, tak to nejako dame dolu a hotovo. 🙂
v piatok idem na ten glukozovy test... bueeeeeee... neviem, ako to vydrzim... vy ste uz boli??