Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 dakujeme Stanka. Zda sa mi ze od vcera vecera uz teplotu nema. Uvidime ked budu teraz merat. Aj pospala viac. Vcera vnoci kazde 2 hod.hore a teraz o polnoci bola a o pol 6 som ju ja zobudila co som jej nostek vytrela a sa napapala a spi🙏
Adamko robi obrovske pokroky, 5.januara urobil svoje prve kroky uplne sam ,,,vcera a dnes uz aj cez 3/4 miestnosti ,skusa sa otacat,,zastane a dalej pokračuje....no radost s nim obrovska 😉
Prerezali sa nam 2zubky horne, teda uz mame 4 a dalsiee uz sa ukazuju ze idu von tiez....chodi s otvorenou pusou a krici "auuu auuu"
@denca2d este nie🙄vcera vecer zas mala zvysenu teplotu, 37,4. Dnes je zatial bez. Ale vyzerala omnoho lepsie, farba, nalada...sopliky uz sa odsat nedaju, len vytieram, ale ma okolo cervene a suche a dycha ustami aj nosom, pokasliava. No uz 4 diagnozu za 4 dni mame. Po novom mykoza. Ake ma susurku dost skaredu, dostali sme roztok-vytierame. Som prekvapena lebo s ATB som davala aj probiotika a aj tak dostala mykozu. Teda zajtra z mocu sa to ma definitivne potvrdit alebo vyvratit, ale vyzera to ze to bude vončo lebo fakt to nevyzera pekne 😕 a to sme sem prisli bez toho!
@pahu dakujeme🙂ved zajtra sme mali ist na neurologiu, no musela som ju preobjednat, lebo nas isto nepustia. Na vizite ze sopliky uz su vzadu a chrapci z toho tak antibiotika dostane take antimykoticke co budu liecit aj spodok aj sopliky. Inak na neurologii mi sestra cez telefon povedala ze teraz je toho veeela. Kazde druhe dieta chore
@mnamkacik vau,sikovnicek jeden 😘 tak uz beha ☺ ja budem rada,ked bude Lukas behat co najneskor,uz teraz mam dosta to len stvornozkuje a vylieza vsade kde sa da 😂😂
@18lula4 boze Luci,uz nech vas pustia,stale sa vas tie pliagy drzia 😑 drzim palce,nech uzzajtra liecis malu doma,ved domace prostredie je najviac...drzte sa a daj vediet,ako ste na tom 😘
@ofinna85 @jarkajozo @18lula4
Baby,nas Lukas uz tolko krat spadol...vela krat sa mu podarilo aj na hlavku trochu( zo sedu,alebo aj zo stoja,kedeste v zaciatkoch nemal taku stabilitu...)...sa cudujem,ze este nemal otras mozgu...a to som nonstop pri nom,no to je sekunda... Normalne zvazujem kupu helmy ☺
Baby inak my dnes poradna ( pred ptazdninami sme nestihli,bo dr. Nam vravela nech nechodime,ze je vysoka chorobnost)
Lukas ma 78cm a 9290g ( schudol,odkedy stvornozkuje 😂 ) pat zubov (hore tri a dole dva) a dalsie sa tlacia 😨😨 a ja ze preco je taky mrzuty,hlavne v noci...no uz viem 😉

@dankaferenc nemusí to dostať, v lete mali obe staršie črevnú virózu vracali 6 hodím v kuse, ale malý to nedostal ani dospelý.