Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@pahu @denca2d ja mam este jeden...klaknete si. Dieta date chrbtom k vam tiez klaci na kolienkach. Vasimi nohami mu fixujete jeho nozky. Ruky mu date dole vedla seba a spolu idete na zem az kym hlavami nie ste na zemi a ked ste rychlo ho chytite za ramena aby rucky vybralo a tym zaujme polohu. Odfotim...
Tiez oooom bola z toho nestastna prvy 2 alani vsetko v pohode a maly 3 takto .a ked mi doktorka pivedala tak tak som bola v pohode ze do 2 rokov to je nic.a ako vravim prvy krok mi urobil llvecer o 10co uz mal spat si zmyslel ze mamicku konecne riadne prekvapi.no a mala ta sa momentalne uci drzat rovnovahu tak uvidim kedy sa rozbehne ale to tiez bude kolo roka a mama za ptca nepovienepovie.sorry za preklepy ale strasne mi blbne tab
Tiez oooom btablet.ola z toho nestastna prvy 2 alani vsetko v pohode a maly 3 takto .a ked mi doktorka pivedala tak tak som bola v pohode ze do 2 rokov to je nic.a ako vravim prvy krok mi urobil llvecer o 10co uz mal spat si zmyslel ze mamicku konecne riadne prekvapi.no a mala ta sa momentalne uci drzat rovnovahu tak uvidim kedy sa rozbehne ale to tiez bude kolo roka a mama za ptca nepovienepovie.sorry za preklepy ale strasne mi blbne tablet
Aj ja vacsinou polihujem s kavickou v ruke na gauci. A vecer sa cudujem aky bordel 🙂
@jarkajozo uau 😉 u nas je uz zo snehu len clapkanica,vsetko je prec 😐 uzite si nadielku
Baby,snad to nezakriknem,no tato noc bola uzasna 😍 panko sice zaspal az o pol desiatej,ale zobudil sa iba raz o tristvrte na tri na mlieko a potom spal az do pol deviatej...ja som sa tak dobre uz davno nevyspala 😁 snad mu to tak ostane
Dalsi cvik na posilnenie sikmych brusnych svalov:
Babatko polozit na chrbat na podlozku a hrackou ist v zornom uhle od stredu az do prava na zem, tak aby sa babatko snazilo chytit hracku na zemi. Ked uz sa snazi pretocit na bok, chvilu ho podrzat v tej pozicii.
A este na fit lopte:
Polozit na fit loptu na brusko, chytit ppd zadockom za stehna prillacenim o loptu a hybat dopredu aj dozadu, aj do oboch stran. Ked toto zvladne, kruzit. Je to kvoli tomu, aby sa zapieralo rucickami...neskor prejdete uz len na fixovanie pod kolienkami..
Porozmyslam co este...
@denca2d tak skus naklonit az na taku uroven aby rucky museli byt oprete 🙂 a pomaha ak niekto cupi oproti a na fit loptu bucha a spieva... my sme mali pesnicku "na cesticke rohac, chrobacisko ruuuci..."
Babatko musi ppsilnit okrem bruska tie bocne svaly. Aj mne Osky brusakoval a nechcel nic ine..az tymito cvikmi zacala behat po styroch a teraz uz skusa stat...
Ale kazde dieta je ine. Jeho bratranec zacal chodit az v 18ticj mesiacoch... takze optimizmus!!

@stanka2612 Stanka na to rizikove musime chodit do 1r.. kazde 3 mes.takze uz len raz a skrt💃 ake primar malu posadil a povedal"dobre" a ja ze dobre? A on, ano dobre. A ja ze lebo si sama este nesadne. Vobec neriesil! Nema ziadnu hypotoniu ani nic.