icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

stanka2612
16. dec 2015

Baby aj ja si urcite poziciam alebo kupim monitor dychu,budem urcite pokojnejsia,ved radsej nech to pipa bez priciny ako by sa malo nieco stat...viem,ze sa da za nejaky poplatok poziciat na pol roka,lebo ja nechcem ani doveru ani union 🙂

stanka2612
16. dec 2015

@mata0312 ja cakam chlapceka 🙂 bude sa volat Lukáš

1234lubka
16. dec 2015

@lenadka no doveru by som ani ja nedavala...moj maly ma union lebo ked manzel vybavoval papiere tak to mal po ceste..do vseobecnej by musel zist AZ o ulicu nizsie...40e no nezabije nemam prehlad kolko stoja. Pre tvoj dobry pocit 🙂 ja inak okrem oblecenia nemam este nic..plienky do porodnice a koniec...este ani pre seba nemam nic do porodnice...podprdu na kojenie musim kupit aj pyzamo..dufam ze stihneme kupit kocik kym sa narodi 🙂 🙂

snehulienka82
16. dec 2015

@1234lubka ved ja som ti nepisala, ze to treba, alebo netreba... len ze ja ho budem mat pozicany. to je vsetko. 🙂 a dufam, ze nikdy nezapipa...

1234lubka
16. dec 2015

@snehulienka82 ved aj ja len svoj skromny nazor 🙂 ja neviem niekomu treba ohrievacku na flasky, parny sterilizator, specialny umyvaci prostriedokna cumle a neviem co niekto sa zaobide. Rovnako monitor dychu...zozaciatku som uvazovala ze si zapoziciam z poistovne ze sa prepoistime..ale nakoniec som si to rozmyslela 🙂

jul11
16. dec 2015

@stanka2612 @gabuchah ja pouzivam na oznacenie veciciek textilnu fiksku-dostat v papiernictve.maju vela farieb. bud dam len farebnu ciarocku alebo pismenko farebne,meno kamosky od ktorej to je a je vybavene.aj veci do skolky tak oznacujem.

stanka2612
16. dec 2015

@jul11 asi to tak aj ja spravim bude to jednoduchsie 🙂

gabuchah
16. dec 2015

@1234lubka lubi, no vidíš, zo zadu ani nepoznat 🙂 ja sa vytesovala že tento mesiac pol kila oba a behom pár dní mi skoro kilo vyletelo a to som včera od obeda ktorý bol malý,zjedla banán a pomaranč,večer pol jogurtu, úzko Kašlem 😀
Na medovníčky idem teraz, teda sa chystám, malý chcel pomáhať 😀

gabuchah
16. dec 2015

A mata, pekné meno 🙂
My stále nemáme 🙂 ale pravdepodobne bude Deborah, Zaira, Loreta sa mi paci, noéma alebo zvažujeme ešte Sandra, Tamara, Kornélia 🙂 uvidíme keď sa narodí 🙂

katariso
16. dec 2015

Chcem sa vas zienky opytat ci aj niektora z vas to mate tak ako ja ze uplne som stratila apetit.....doteraz som sa prepchavala a odrazu ledva obed zjem😯

mata0312
autor
16. dec 2015

@gabuchah alexko sa mal volat sandra nadherne meno 😉 ja nemozem na L lebo drahy ho.horsie.vyslovuje hehe 😀 nepocut to ale radsej sa takemu vyvarujeme

mata0312
autor
16. dec 2015

@katariso ja ani nie ze vela zjem alebo sa.objedam ale napr dnes som.jedla este len raz ale ja nemozem odolat sladkemu fnuk 😀 a potom.ze preco mam 13 kg naviac uz 😀 a nechuti ti.vobec nic?

mata0312
autor
16. dec 2015

A baby cosi som.zachytila o monitore.dychu..vsetko som necitala tak neviem presne ale ja som ho mala aj pri prvom a mam ho uz aj teraz kupeny pre malu...bez.neho by som asi ani nezaspala ...podla mna uzasna vec a nikdy nam nepipal len tak

gabuchah
16. dec 2015

@katariso aj ja to občas mávam... Jediné čo musím zobnut je čosi sladké a pomaranče -mandarínky aj keby chuť nebola... Vitamíny aspoň aké také do seba pcham, bo umelé zatiaľ nevyužívam...A nechuti mi mäso, ale to aj predtým, len teraz ešteže viacero, kedysi som ho nejedla vôbec a malá bude možno vegetarianka -bodaj by 😀

katariso
16. dec 2015

@mata0312 chuti ale 25% zjem z toho co predtym😯ja mam tiez uz plus 11

gabuchah
16. dec 2015

@mata0312 mata, no tebe to ide do bruška, asi moc zadrzujes vodu 🙂 Veď ja u mam tiež o 11kg naviac.. Ktovie kde sa vzali 😀

gabuchah
16. dec 2015

@katariso ja to mám tak, že mám stále pocit plnosti, malá tlači na žalúdok, celkovo akoby som bola stále prejedema.. A keď ti občas prezeniem, tak to ide von... Ono myslím že ten apetít sa ti vráti, tuším v 8mesiaci sa tomu vyvíjajú chuťové bunky, babo si samé budevyberat 🙂

katariso
16. dec 2015

@gabuchah to posledny tyzden teraz mam taku nechut do slova ako na zaciatku ked mi bolo vkuse zle

mata0312
autor
16. dec 2015

@katariso tak bud rada 😀 keby tak prestalo mne chutit 😀

katariso
16. dec 2015

@mata0312 😂

gabuchah
16. dec 2015

@mata0312 inak, to l chápem, aj môj malý má s tým problém koli skrátenej uzdicke :#) len on nevie ešte ani r 😀

mata0312
autor
16. dec 2015

@gabuchah moj maly v pohode ten chcel strasne.rebeku 😀 ale to.nepreslo cez draheho 😉

gabuchah
16. dec 2015

@mata0312 rebeka je super, mne sa aj Rachel veľmi páči 🙂 ale to sa nedá vysklonovat 😀

gabuchah
16. dec 2015

@1234lubka lubi, dobre som to dúfam prečítala -750g múky, že? 🙂

stanka2612
16. dec 2015

@gabuchah Rachel je pekne meno 😉 a ze sa neda vysklonovat,to nevadi...ja som strasne chcela babu a volala by sa Lea...no skoda,bude Lukáš...

aber
16. dec 2015

@gabuchah skús sa u dr informovať, či by mu ju nemohli prestrihnut... Skús sním cvičiť pred zrkadlom tak, že vloz prst pod jeho jazyk a tak skúšať, neboj pôjde to 🌼🌼🍀🍀🍀🍀

mata0312
autor
16. dec 2015

@aber segrinmu malemu to veru strihali som si teraz spomenula...neprijemne ale pomohlo 😉

gabuchah
16. dec 2015

@aber no nejde to.. Ako inak ja alebo moje deti, vždy musia mať nejakú zvláštnosť.. Chodíme na logopédiu už dva roky, doktorka už staršia, ale zavolala si na konzultáciu kolegyňu, vraj taký jazyk za celé svoje pôsobenie nevidela.. On ju má akoby skrátenu a hodne a ide mu hneď spoza dolných zúbkov, čiže mal problém dvíhať hore jazyk a rozprávať sa naučil tak ako sa mu najľahšie, mali mu robiť plastiku jazyka, proste boky vzadu nejako narezat na každej strane a natiahnuť a zasit či čo, ale zhodli sme sa č tom, že sa to bude proste trénovať a pri r masírovať jazyk... Aké nestíhame popri škole to trénovať tak ako by sme mali..
Pri oboch mam proste nejaké podivnosti, aj ten vysyp naposledy bol nie častý jav nejaká podivná choroba posobena streptokokom...
Starší Gabriel nemá ani 9rokov a uzpisana hypertenzia, hyperaktivita 🙂 No veselé to máme, aj preto mám občas obavy zo má čaká do tohto tretie dieťa.. Snáď to bude stále lepšiemu 🙂

mata0312
autor
16. dec 2015

@gabuchah rachel je krasne a nezvycajne 😉

aber
16. dec 2015

@gabuchah neboj naučí sa brat chodil pár rokov, kým mi raz zavolal a zakrical do mobilu ame rrrrrrrrrrrika 🌼🌼🌼🌼