icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
16. dec 2015

@aber no bodaj by... Bo je to o nervy a to nehovorím o jeho sebavedomí... Nemá kamarátov a toto mu nepridáva ešteže má staršieho brata.. To je zasa úplný opak 🙂

aber
16. dec 2015

@gabuchah držím palce aby sa to tvojmu syncekovi podarilo 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

mnamkacik
16. dec 2015

@gabuchah Ja som sa dnes urazila na váhu ona za mesiac ukázal +4kg bojovník 😰

gabuchah
16. dec 2015

@aber ďakujem moc 🙂 😘

gabuchah
16. dec 2015

@mnamkacik no to ja tak mávam tiež, síce 4kg ma ešte nepockali ale ešte dlho mesiace pred nami a pohyb je čím ďalej tým náročnejši....
Možno zadrziavas veľa vody a tento mesiac priberies minimum, veď 0,5kg ide samo za týždeň
A ešte Vianoce do toho 😀 buaaaa 🙂 🙂 máme to my ženy ťažké čo?
A koľko si celkovo doteraz pribrala? Možno telo iba dobieha alebo ak trpis zacpou...

mnamkacik
16. dec 2015

@gabuchah 7,2kg aspoň podľa váhy u svokry, dúfam že. V pondelok u dr to bude menej lebo tejto svokrinej starej váhe neverim

gabuchah
16. dec 2015

@mnamkacik tak to máš hodne v pohode.. To sa na váhu neurazaj a tiež myslím že to bude menej 🙂

skalka173
17. dec 2015

No dievky moje, my sme to mali s rečou takto. Malá sa nám nevedela naučiť hovoriť r a tak sme sa prihlásili k logopédke. Bola zo súkromného centra a mala som pocit, že sa tam iba hrajú, nejako ten jazyk netrénovali. Na druhý rok ju vzala do parády stará pani logopédka (síce komunistický prístup) ale za jedno sedenie dievča hovorilo R ako vyšité. Nezabudnúť treba aj na silnú motiváciu. My sme sľúbili malej, že ak sa naučí to r, kúpime jej akvariovú rybičku. Logopedička hovorila, že ešte takú spoluprácu nevidela. 🙂 Iné skúsenosti mala moja suseda. Chlapček jej do 5 rokov ani nehovoril, viac menej bľabotal a pritom bol rozumovo veľmi šikovný. Počítal príklady ako školák. Až v piatich rokoch prišli nato, že mu je treba prestrihnúť uzdičku pod jazykom, že ju mal zrastenú. Chúďa dieťa. Teraz je tretiak a rozpráva síce slabšie ale už oveľa lepšie. Stále chodia k logopidičke. Určite s tým treba niečo robiť, aby dieťa nemalo vo vyššom veku z toho travmu. Budem Vám držať palce.... 😉

gabuchah
17. dec 2015

@skalka173 tak to bola dobrá motivácia 🙂 ono keď sa chce, hehe 🙂 No keby to je iba o prestrihnuti už sme tam dávno 🙂 musí len makať, akurát mi ho je občas ľúto, bo keď sa učí čítať, musí sa aj rozprávať 😀 a r povie iba s prstom pod jazykom.. Moc si prajem až sa tohto neduhuea komplexu zbaví

1234lubka
17. dec 2015

@gabuchah jj 750 🙂 🙂

gabuchah
17. dec 2015

@1234lubka lubi, a koľko to cesto vydrží v chladničke? Včera večer som ho spravila, dneska smerom boli v meste a spala som 3,5 h a nevládzem užívateľov dnes piecť

gabuchah
17. dec 2015

@gabuchah už, nie užívateľov :_D

1234lubka
18. dec 2015

@gabuchah to tija neviem povedat 😀 😀 podla mna vydrzi 2-3dni...zavisi asi o vajec kolko vydrzia 🙂 ale 3 dni by mu podla mna neuskodili ja mam este kusok od nedele...taku gulicku 🙂 vcera este bolo dobre 😉 😉 som z neho zobla 😉 😉 😉

1234lubka
18. dec 2015

@gabuchah tak snad nas neupecies 😀 😀

gabuchah
18. dec 2015

@1234lubka trdlo 😀 🙂 😀

stanka2612
18. dec 2015

@gabuchah vydarili sa ti?posli foto 🙂

gabuchah
19. dec 2015

@stanka2612 naspodu sú aj anjeli 🙂 pernickov zo shreka som.musela malým 😀 už iba ozdobiť 🙂 s bleskom a bez, neviem ktoré sú viac podobné reálnym 😀

gabuchah
19. dec 2015

Baby.. Mám otázku a potrebujem radu, nakoľko sa mi to ešte nestalo.. Po sexe v noci mi išlo trocha ruzovkasteho, som sa trocha vyplasila alé čítala som ze to je časté... Potom ešte trocha, ráno nič a terasa zasa trocha ruzovkasteho vo výtoku.. A dneska idem do roboty, posledné dva dni, neviem ci to riešiť Alexom nie

gabuchah
19. dec 2015

@gabuchah alebo nie Alexom 😀

mnamkacik
19. dec 2015

@gabuchah Ja som mala minule také stavy ako pri prvom sexe riadne má všetko bolelo

stanka2612
19. dec 2015

@gabuchah ja ti neviem poradit,kedze mam rizikove a doktor nam sex zakazal,ale myslim,ze to je absolutne v pohode,citala som,ze je to vraj normalne... 🙂

stanka2612
19. dec 2015

@gabuchah medovnicky mas krasne 🙂 si aj s detmi robila?

lenadka
19. dec 2015

Ten sex - to čo je???!!??? 😀 😎 😝

1234lubka
19. dec 2015

@gabuchah to som mala len raz...v 24 tt..to som sa inak prelakla...idvtedy nic...kym krv nesilneje a nemas bolesti/kontrakcie tak no stress.. 😉 😉

1234lubka
19. dec 2015

dnes som malanachystat cesto na medovniky...tak sa mi chce...ako upratovat...bleeee

lenadka
19. dec 2015

@gabuchah mňa gynekológ upozorňoval, že takéto ružové špinenie môže byť aj po vyšetrení na poradni, že ak to trvá len krátko nič sa nedeje, ak by to trvalo aj zajtra, určite by som išla na pohotovosť, ak máš acsorutin, alebo vitamín K doma daj si.

lenadka
19. dec 2015

Baby často sa mi púšťa krv z nosa-aj vy to tak máte? Všetky tehotenstvá ma to trápilo, pri druhom úplný des, po pôrode ako prišlo tak odišlo---doteraz.... 😝

stanka2612
19. dec 2015

@lenadka ani ja to uz neviem 😀 😀 😀

stanka2612
19. dec 2015

@lenadka mne krv netecie ale stale mam sople...v kuse smrkam...

gabuchah
19. dec 2015

@stanka2612 no pôvodne mali pomáhať 😀 a pomáhali tým že ujedali 😀 a navrhli si pernicek 🙂