Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@matya.b este sa mi paci aj Tobias a Marko 🙂
@1234lubka ja som sa tiez vazila a uz mam zas o kilo viac 🙂 a to este nie je koniec vianoc 😕 😕 ale nevadi,hlavne nech je babo zdrave a pri mojej vyske 185 cm sa to rovnomerne rozlozi 😀
Dievcata,prajem vam vsetkym krasne Vianoce,plne pohody,lasky a prijemnej atmosfery 🙂 uzivajte,spomalte,oddychujte 🙂 stastne a vesele 🎄🎁🎉
Krásne Vianoce vám všetkým žienky mojej milé 🙂 hlavne lásky a pohody nech je prevelice v každej jednej domácnosti 🙂
@stanka2612 ooo ty kokos ty si ako moj muz vysoka 😀 😀 ja mam 173 co je tiez celkom fajn 🙂 len mi je vsetko bud kratke alebo velke...to ma strasne zerie...Ska su mi dobre len rukavy kratke nohy kratke..Mko zase dlzka ok len take povolnejsie...niekedy musim hladat 🙂
Aj ja prajem hlavne pohodicku 🙂 a najviac sa tesim na maleho ako sa bude tesit ked najde pod stromcekom to svoje vysnivane smetiarske blikajuce auto 🙂 🙂 🙂 uz pol roka o nom rozprava 🙂 este peciem kolacik..jednoduchy..piskota, na to slahacka z tvarohom, na vrch kiwi a zelatina...alebo mam konzervu jahod tak uvidim ako sa rozhodnem 🙂 🙂 🙂
Šťastné a veselé, tehuľky.
Krásne sviatky všetkým!!! 😵
@1234lubka to poznam,tieto problemy s oblecenim mam aj ja a este bonus nohu cislo 42-43 😀 😀
@stanka2612 oooch prepanajana to musi byt sakra problem...ja nadavam lebo vzdy tie co chcem maju najvacsiu 37-38...a to mam 39nohu co je normalka...to kupis na seba nieco z opatkom?????
Krásne vianoce mamicky
@1234lubka nie opatky nenosim ale nastastie deichmann a humanic maju damske velkosti aj 42 deichmann dokonca niektore az do 44 😀 takze tito dvaja ma zachranuju...
@stanka2612 sice tebe na prd opatky 😀 😀 tak u cinana by si teda nenakupila 😀 😀 drahy kolko potom meria?
@stanka2612
@1234lubka
Pri výške 185cm ešte kupovať opätky? 🙂 to by bolo teda silné 🙂
@stanka2612 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ajeto tu...predpar dnami sa tesim ze nic som nepribrala od poradne a uz...76tka svietila navahe...takze +12 zatial 😉
Ja som sa radsej nevazila lebo sak vianoce... 🙂 ale nestresujem sa,kolko priberiem,tolko priberiem,nech je babo zdrave,po porode to dame vsetky dole 😉
@stanka2612 jasne ze dame dole 😉 😉 ja uz mam 76tku istu 🙂 nevadi, za dva a pol mesiaca uz 10 kil nenaberiem 🙂 22 to uzsnad nebude 🙂
@stanka2612
@1234lubka
To si pribrala akože iba pol kila? 🙂 si dobrá lubka tak či tak 🙂 Ja som si dopriala pár vecí a hneď mam za pár dní skoro kilo naviac, krásnych 82...tak sa idem snažiť aby som tiež nepribrala do tých predchádzajúcich hmotnosti, to by som musela ešte 11...
Začínajú mu puchnut nohy, vám nie baby? ☹
Inak, ul máme meno asi 🙂 bude to malá Seli, Selinka 🙂
Grécke meno Selena 🙂 a Selene bola Grécko bohyňa mesiaca, čiže je ako Luna -luneta, ktorá sa tu moc nepáči 🙂
@gabuchah Pol kila cez vianoce myslis? na stedry den rano som mala 74.9 a teraz 76 😉 ta kilo...ale za tri dni to je dost nie 😀 😀 nohy nepuchnu chvalabohu, ani pri matkovy nepuchli 🙂 Seli chutne meno 😉 😉 ja som skor za obycajne kalendarove 🙂 das Seli ci Selena?? U nas zatial Simonka...ale to len ja hovorim, vcera sa maly pytal ako sa bude volat babetko ci bude Jozko ci dievcatko 😀 😀 😀 zlaty 😀 😀 keby ze sa vyklul chlapcek tak Jozko sa volat urcite nebude 😀 😀 😀
Ja mam vysku 179.zacinala som na 78 teraz mam 90.....zle sa to cita uvidime do konca este☺

@stanka2612 😀 😀 ja sa stym tiez velmi nestotoznujem ale andrea lea sa mi paci 🙂 aj my sme prveho chlapceka cakali 🙂 pokracovatel rodu 🙂 moj maly zlatusik nezbedny 🙂 inak dnes som sa vazila a som velmi spokojna, pred tromi tyzdnami na poradni 74.5, dnes 74.9 🙂 naposledy som nabrala +3kila tak teraz potesi ze zatial len tolko,, mozno to uz nepojde tak rychlo 🙂 zatial +11