Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Ahojte marcofky!
Kým som si Vás opäť prečítala, prešiel pol deň. Nevadí, od zajtra by sme mali mať lepší internet aj doma, budem s Vami teda častejšie 😀
My ešte kočík nemáme, ešte stále zháňam ten pravý, proste potrebujeme naozaj terénny a nový je strašne drahý, takže sliedim na bazároch 🙂
S mojou váhou je to zvláštne, momentálne mám 69-70 kg. Takže pribrala som cca 1-2 kg oproti predchádzajúcej váhe, ale prvé 4 mesiace mi bolo trochu ťažšie, tak som aj pochudla...
Takže výška 174 cm a váha 69-70 kg...
Každopádne sa cítim supersky!!!
CMUK všetkým a krásny Silvester!
@gabuchah mne nohy nastastie nepuchnu zatial ale brusko ma uz trosku obmedzuje 😀
pripájam sa k vám holky, termín 18.3. má niektorá skusenosť s porodnicou v čadci? neviem sa rozhodnut ci cadca alebo zilina
@stanka2612 ti verím 🙂 mňa už tiež, mám ho téma kvalitne veľké 🙂 neviem si predstaviť ešte tie dva mesiace 🙂
@stanka2612 juuuj, ale to máš stalo krásnu váhu podle výšky, tak ako pahu 🙂 a lubka ty tiež 🙂
@stanka2612 tak to.je aj moj problem hehe sladkosti ..som na nich zavisla ja som.pravy opak teba mam 160 a.nohu 34/35 😀 len ta.vaha je rovnaka pri mojej vyske ☹ pri malom som mala 26 kg... teraz mam 13kg baby verte ze mam to najvacsie brucho z.vas 😀 vsetci ze mam tesne pred porodom
Baby aj vás tak dietko kope že občas z ničoho nič vyskocite, vystrelite? Ja som v noci až drahého zobudila,čo ma tak do boku kopla.. Au au 🙂
@stanka2612 omg znie to pre mna strasidelne ze si zacinala na 73kg ale mas o 11cm viac tak to je v poho asi tak ako ja som na 64 zacinala 🙂 to nic tolko navrch verim ze to nieje velmi vidiet, aspon co si pametam podla seba...sa ma spolubyvajuce v porodnici pytali zejaka chuda som musela byt pred otehu ked teraz (po porode) mam +15 a ze furt som chuda 😀 😀 nikdy som si nejaka chuda nepripadala, tak normalne 🙂 uvidime kolko dame teraz do porodu...brucho uz tlaci na kostice v podprde ked sedim...riadne vykukuje 🙂 verim ze sa horibilne nezvacsi...nech len zapnem vetrovku...
@gabuchah ja som tiez minule v noci nemohla spat co mi brucho skakalo 😀 😀 niekedy sa zlaknem 🙂 ale bolestive to nieje 🙂 sa mi paci ked sa niekde "vypuli" a mozem pohladkat 🙂 mam pocit ze uzje hlavou dole...nech len tak ostane 🙂
@mata0312 to verim,lebo na mne vysokej sa to lepsie rozlezi ako na tebe malej 🙂 ale aj ja to uz na sebe badam,ze uz nic nevladzem a dviham sa so sedacky ako parnik 😀 😀

@1234lubka tak aspoň si sa dobre napapala a malá tiež 🙂 a my všetky tak isto 🙂 len tiež dúfam,že sa to týmto zastaví aspoň trocha bo tie opuchy nôh, začína mi byť nevoľno dosť často...
Bude to Selena 🙂 pravdepodobne 🙂
A ako prišiel malý k jozkovi? 😀