Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 no to verim,to asi nikomu...drzim palce daj potom vediet ako si dopadla 🙂
@gabuchato tak skus sa spytat dr preco ti neda lieky a ohrozuje teba aj babatko...ten tep to je podla mna dost...ked normalny by mal byt okolo 60-70 za minutu...
Ja už hodinu a pol čakám na sono
@stanka2612 ja som pred tehu mala vyšší ten tep, ale toto mi príde dosť.. Takto to znasam ešte OK,len do neviem predstaviť keby mi to vyskočí pri pôrode
Baby inak dnes sme si naplanovali s drahym vylet na Devin,ze dame prechadzku...skoro som do toho kopceka umrela 😀 😀 uz to zacina,brusko je coraz tazsie... 😝
Alebo že je to našou výškou.
@stanka2612 ja dam max uz.tak obchod hehe 😀 a koli tomu tlaku sa musim setrit ☹
@mnamkacik kolko meriate?
@mata0312 tak to urcite,keby ja mam problemy s tlakom tiez nikam nejdem...ale bolo pekne cez den,citila som sa fajn tak sme isli...vsetko super az na ten kopcek 😀
Baby mňa tak chrbát bolí, už neviem čo by som a ako by som...
Inak aký máte vy fundus -spona v cm?
@gabuchah nepomohlo by ti nieco teple na krize?mne to pomaha 🙂 a drahy nech pomasiruje 😉
@stanka2612 drahý je na nočnej 🙂 skúsim vaňu alebo neviem už čo 🙂
@gabuchah inak mozno to bude zniet tapne ale ja ani neviem co je to ten fundus 😢 😕 😨 Dr mi nikdy nic take nepovedal a ja som sa nezaujimala...
@gabuchah daj ju ale nie moc horucu,my tehulky vraj nemame sa kupat v prilis teplej vode,vraj to moze vyvolat kontrakcie
@stanka2612 prechadzky su fajn 😉 dokial sa da treba vyuzit :-*
Baby aj moj tep je stale 105.sem tam 95...je to problem???

@mata0312 ja teraz sedím a tlak ok, 125/77, ale tep zasa 110 a to sedím už pol hodinu
len ja ked dlho sedím alebo ležím, tak ešte horšie, bo ma zasa bolí chrbát
Ja som lieky nemala ani pri preeklampsii pri Gabrielovi v tehotenstve..nechápem