icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

gabuchah
2. jan 2016

@stanka2612 tak to je sakra rozdiel, toľko, možno aj menej vyjde celý pobyt na VIP izbe

1234lubka
2. jan 2016

@stanka2612 to neviem to nam nikto nepovedal ale myslim si ze urcite ano...za zostatkovu hodnotu...ved to som vdacna strasne ze mame taky svoj domov... 🙂 ze deti budu mat izbicku 🙂 mozno raz sa mi splni sen o domku..ono pozemok by.aky taky bol ale na dedine...alebo dom co sme v nom byvali je napisany na mamu....ale stary 70rocny opravovat....ono to v nom je cele zle...uvidime co nam zivot prinesie. Hlavne ze mame ako vravis strechu nad hlavou 🙂

1234lubka
2. jan 2016

@mata0312 ved to je najhlavnejsie nech je detusko ok...ja som sa.strasne bala ci je v poriadku...chvalabohu bolo, len ma vystrasila doktorka v porodnici, nieco na mozgu sa jej nepozdavalo, ale o mesiac na neurologii to bolo ok 🙂 dala ze kontrola keby neprospieval, ale klop klop vsetko ok 🙂

1234lubka
2. jan 2016

@gabuchah aj tak dost..to si radsej zaplat nadstandartnu izbu...

stanka2612
2. jan 2016

@gabuchah vazne?ja si este budem musiet priplatit za izbu nadstandard ak budem chciet 18 eur na noc...a vip to som ani nepozerala,ci take volaco existuje,lebo to uz asi by stalo majland...

1234lubka
2. jan 2016

@stanka2612 ta celkovo vies blavavychod priepastne rozdiely 🙂 mam znamu co tu prisla z dolneho kubina...no ona je zhrozena zo vsetkeho....ja to tu uz poznam od mala tu vyrastam tak sa.skor poobraciam...este presov je relativne ok, ale take humenne snina medzilaborce..to su ciste hladove doliny

stanka2612
2. jan 2016

@1234lubka tak my byvame tiez na dedine sice pri blave ale na dedine,kde je krcma,kostol,potraviny a hotovo 😀 a domcek sme si prerobili zo sedemdesiatych rokov cize tiez uz okolo 40 rocny...ale hlavne ze byvame,mame svoje aj ked zatial len kuchynu obyvacku a spalnu ale mame 🙂 vstupnu halu a dalsiu izbu dokoncime az budu nejake peniazky navyse...co bude neviem kedy 🙂

stanka2612
2. jan 2016

@1234lubka to mi je jasne ze je to na vychode urcite tazsie ako v blave,preto vela vychodniarov dochazda do blavy za pracou.ale aj tu pri blave su urcite tiez rozdiely,hlavne smerom na zahorie k ceskym hraniciam...tam na tych kopaniciach to tiez je bieda...

gabuchah
2. jan 2016

@stanka2612 no tu tak volajú nadštandard, môže tam spať aj muž.. Stojí 30e/noc 🙂 a to vraj býva poradovnik a to sú 4 🙂

1234lubka
2. jan 2016

@stanka2612 jooj ved 40rocny je ine..si predstav taky 70rocnykde v zime mas plesen do polovice stehien, pod cely dom bije spodna voda, kupelna je na druhom konci domu, vsetky izby priechodne...staval ho pradedo "zeby bolo" ....jedine ze ho zburam a postavim novy...tam je len kostol nic viac...150obv...ale do presova neni daleko 15km, do sabinova 10...vravim uvidim co nam osud pripravi....

1234lubka
2. jan 2016

@stanka2612 ved hej...z muzom ked sme mali rec ze keby bolo zle tak ziadne zahranicie...tu na.slovensku...blava trnava...rozdiely su vsade..aj tu chodia na mercedesoch aj na favoritoch 😉

stanka2612
2. jan 2016

@gabuchah u nas je nadstandard len pre rodicku za 18 eur na noc,su dve na izbe a iba v pripade,ze je to kapacitne mozne,moze tam byt s tebou aj partner na izbe za 40 eur,ale myslim,ze tie izby su permanentne obsadene rodickami iba bez partnerov,lebo nie je kapacita...dokonca viem,ze zena mala zaujem o nadstandard a nemohla ho dostat.lebo bolo plno...

stanka2612
2. jan 2016

@1234lubka no toked je vlhke to naozaj len zburat...nas bol suchy aj zaklady mal dobre,tak moj zhodnotil,ze podme do toho...ale teda poviem ti,vyseral ten dom strasne ked sme ho prvy krat videli 😀 az som sa zlakla 😀 😀 😀

stanka2612
2. jan 2016

@1234lubka tak isto je to aj tu

mata0312
autor
2. jan 2016

@1234lubka neboj vsetko bude.ok 😉 a budeme mat zdrave.deturence coskoro v naruci 😉

mata0312
autor
2. jan 2016

@stanka2612
@gabuchah aj ja chcem ist.do.nadstandartu ak.bude volny ...kedze mam.termin dopredu chcem.si ist rezervovat ...pri malom som nebola ale teraz chcem.koli drahemu 😉 aby bol s nami a ked sa mi neujde tak to nejako prezijem 😀

mnamkacik
2. jan 2016

V čom vidíte plusy nadštandardnej izby a klasickej? ??

Kto mi postrazi baby keď pôjdem na wc/do sprchy?

18lula4
2. jan 2016

@brckava36 dakujem za info 🙂 ja som zo ZA a tiez som nepocula moc dobre na zilinu, preto sa pytam na CA kedze je vraj druha naj. Chcela som si zaplatit tu samostatnu izbu aj ked viem ze sa tym nezmeni pristup lekarov a sestriciek...neviem no som stale na vazkach nevies ako to funguje ked som zo ziliny a chcela by som ist do ca? Nejak sa tam treba objednat? Alebo chodit na monitory?

mata0312
autor
2. jan 2016

@mnamkacik ja budem.dve noci na pooperacke a tie.dalsie styri chcem.nadstandart koli drahemu ...chce byt stale s.nami, WCko.a sprchu mas priamo na.izbe takze neni problem 😉 , a ja osobne mam radsej klud a chcem byt sama 😉

mata0312
autor
2. jan 2016

@mnamkacik pri malom sme boli styri.na.izbe a posledne dve noci aj s.drobcami ...a stale sa rusili jedno babo zaspalo a dalsie zacalo.plakat a budili sa navzajom ani riadne som.si nemohla zavolat lebo pocujem len psstt maly zaspal a podobne ...

mnamkacik
2. jan 2016

@mata0312 Ja som sa zapísala na nadštandard len stále počúvam od kamosiek mamičiek že budem sama a že ani dieťa nemá kto postrazit ani porozprávať sa s inou mamickou

mnamkacik
2. jan 2016

@mata0312 Tak nadtymto som neuvažovala

mata0312
autor
2. jan 2016

@18lula4 sestra je zo ziliny a tiez.rodila.v martine 😉 prisli na nu bolesti a isla tam a hotovo a tam boli len dve na izbe

mata0312
autor
2. jan 2016

@mnamkacik tak kazdy je iny mne to vyhovuje byt sama .... ked uz bude drobcek.na svete ... a moze tam.byt s tebou hoc kto manzel, mama, sestra, brat ja.viem ze.tam sama nebudem 😀 a v klude si.pospim a odychnem ..drahy sa postara o malu

stanka2612
2. jan 2016

@mnamkacik si na izbe iba s jednou,nie viacerymi a mas v izbe sprchu len pre vas dve,na normalnom oddeleni je vas na izbe viac a sprchy su spolocne pre vsetky izby niekde na chodbre mimo izieb

stanka2612
2. jan 2016

@mata0312 asi aj ja chcem nadstandard 🙂

mata0312
autor
2. jan 2016

@stanka2612 u nas nie.su po dve 😉 len po jednej

mata0312
autor
2. jan 2016

@stanka2612 pri malom.som neriesila lezala.som v nemocke necely mesiac pred porodom a.nevedela som.kedy to bude ... ale teraz kedze mam draheho ako mam tak chcem 😉 a po tom cisarskom.budem rada ze mi pomoze

stanka2612
2. jan 2016

@mata0312 moj tam so mnou kvoli praci byt nemoze a ja nechcem byt sama,mam rada spolocnost a mozno mi ta spoluleziaca mamicka aj co to poradi 🙂 popripade sa budeme ucit navzajom 🙂 dve na izbe mi nevadia 😉 viac uz asi ano...

stanka2612
2. jan 2016

@mata0312 u nas po dvoch,jednolozkova izba je len jedna a predpokladam,ze ta je permanentne obsadena 🙂