icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mata0312
autor
2. jan 2016

@stanka2612 ked som cakala tie.dva tyzdna co sa udeje tak sme boli na izbe dve a sme si sadli tak to bolo uplne super 😉 horsie bolo po.porode ked sme boli styri a aj s babatkami ☹ to.bolo na.nervy ...moj.drahy bude mat dovolenku koli nam 😉

stanka2612
2. jan 2016

@mata0312 to je super,ked si ju moze vziat,moj nema tu moznost,oni maju dva tyzdne v lete dva v zime celozavodnu a mimo toho uz nic...a na 5 dni ho ani neuvolnia z prace...A v konecnom dosledku mozno bude na nasdstandarde plno,cize ho ani nedostanem 😒

mata0312
autor
2. jan 2016

@stanka2612 mozno bude aj u nas ...ako.ked nebude tak..nebude tych par.dni vydrzime ked tak 😉 ja tam budem 7 noci

mnamkacik
2. jan 2016

@mata0312 Aj u nás sú po jednej

1234lubka
2. jan 2016

@stanka2612 😀 😀 tam fak u babci straasne vela roboty...to radsej nanovo...

1234lubka
2. jan 2016

@mata0312 sak dajak sa poskintame... 🙂 teraz nieco vyplatim...zvladneme len nech sme vsetci zdravy

mata0312
autor
2. jan 2016

@1234lubka presne tak zdravie je najdolezitejsie 😉

@mnamkacik to.je super 😉

katariso
2. jan 2016

Ahojte prave som prisla z pohotovosti...angina😢dala mi zinat ste to brali uz??tie sa mozu hned vravela doktorka

mnamkacik
2. jan 2016

@katariso Ja som brala niekedy v polke 4.mesiaca

mnamkacik
2. jan 2016

Super voda na zahu a kyselinu

gabuchah
2. jan 2016

@katariso máš aj teplotu? ☹
Zinnat je dosť silný, tak snáď pomôže... Pokiaľ teplotujes asi posluchnut.. Inak by som skúšala asi prírodné alternatívy, podľa stavu

patkak
2. jan 2016

@18lula4 ahoj robi mi tam sesternica mozem sa opytat ak by si chcela napis spravu ...ja pochadzam z ca ale zijem uz roky v nz

patkak
2. jan 2016

Aj ja som chcela nadstandard ale bolo obsadene treba aj dopredu zavolat ci bude volna ale to sa neda ani predpovedat poriadne......mne sa neusla a som rada pretoze som spoznala jednu velmi prijemnu babenku a doteraz sa navštevujeme...dufam aj teraz budem mat to stastie na spolocnost na izbe...🙂

mata0312
autor
2. jan 2016

@katariso aj ja som.nejaka chora , kaslem.ako tuberak a mam stale sople ale teploty zatial nie ... prajem.skore.uzdravenie ...pri malom som aj ja brala antibiotika a vsetko ok

mata0312
autor
2. jan 2016

@patkak dokial ste len dve je to super 😉 u.nas v pb sme boli az styri..

katariso
2. jan 2016

@gabuchah tak zvysenu uz 37,5 ale je mi hrozne mam zapalene hrdlo tie biele flaky na mandliach ani pit nemozem

patkak
2. jan 2016

@mata0312 uha no to uz je skor neprijemne ako prijemne....to je isto pravda

stanka2612
2. jan 2016

@mnamkacik ja pijem na zahu fatru a tiez je super,velmi pomaha

gabuchah
2. jan 2016

@katariso viem, že prírodné antibiotikum je kurkuma, ale aby sa uvoľnila jej zložka je potrebné ju skombinovať s čiernym korením, je aj proti bolesti a teplote 🙂 ale vo vyššom štádiu tehu by nemal ani Zinnat ublížiť 🙂 hlavne aby ti bolo dobre

mnamkacik
2. jan 2016

Sa pochvalim čo sa mi podarilo 😄
Vymyslela som ísť do Zvolena na film a včera som kukala na nete co budu dávať a o koľkej? Vybrala som film 50-tka a že dávajú o 18:45 a 20:30
Tak sme sa vybrali na ten skorej cca o 18:00 z domu prídeme do Európy a pri príchode k pokladni mi hovorí priateľ že nik tu nie je a ani nevidím žeby dávali nejaký film v čase ako si povedala. ....😱to ma už smiech presiel lebo som vedela že to bude komentovať a múdre reci nejaké budú atď 😉
Skonštatoval že tehotenstvo je ťažké hlavne pre chlapov aby neprišli o nervy 😄😃😃

stanka2612
2. jan 2016

@mnamkacik 😀 😀 a co si zle pozrela program?stava sa,je to v pohode a myslim ze aj priatel to prezil 😉

margarita
2. jan 2016

@katariso
bud pokojna, Zinnat som brala v minulom aj tomto tehu, aj pocas dojcenia moze sa.
ja som akurat dobrala 3 tyzdnove atb, Penicilin, kedze som mala streptokoka, chlamydie a CMV k tomu, zaberu sice len na toho streptokoka, ale kedze uz ma boleli klby a potahovala som za sebou lavu nohu, usudili, ze prospech toho penicilinu je rozhodne vacsi ako minimalne statisticke riziko brania ho v tehu.
niekedy choroba samotna je fakt nebezpecnejsia nez lieky na nu urcene v tehotenstve.
jasne, ze super, ak stacia caje alebo cibula 😀 ale ked sa neda inak, treba posluchat aj doktorov
😉
drzim palce, skore uzdravenie

mnamkacik
2. jan 2016

@stanka2612 na zlej stránke. 😃

stanka2612
2. jan 2016

@mnamkacik inak s tym kinom dobry napad asi aj ja nieco pozriem cez tyzden 🙂

katariso
2. jan 2016

@margarita dakujem velmi pekne

gloria13
2. jan 2016

Ahojte tehule..prepacte ze narusam vasu komunitku,ale chcem sa opytat je tu nejaka mamina co ide na planovanu sekciu?

18lula4
2. jan 2016

@patkak ahoooj to by som bola velmi rada keby si sa jej spytala ci sa tam nejak treba dopredu nahlasit ze tam ides rodit, a ci tam treba chodit na monitor 🙂)) a nech ti povie pravdu o lekaroch 🙂

brckava36
2. jan 2016

@18lula4 myslim,ze nie. Len tam jednoducho prides v den porodu 🙂 ale pre istotu by som tam zavolala a opytala sa. No vacsinou tam teraz rodia vsetky len zo ZA,takze asi sa netreba nijako hlasit 😉

mnamkacik
2. jan 2016

@stanka2612 nápad dobrý,aj film, ale som skoro skolabovala .....brutálne teplo tam bolo a navyše naše dieťa bolo minimálne spoločenské. ...myslela som že mi vyskočí z brucha von 😢

stanka2612
3. jan 2016

@mnamkacik hej aj nase uz vymysla 🙂 najlepsie je ked da supu do mojho poloplneho mocoveho mechura...vtedy vidim aj hviezdicky 😀 😀