Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@stanka2612 sranda..ani obvodna ani krcny nic nenasiel...jooj este na alergo skocit...otras po doktoroch behat
@gabuchah ta normalne si zvyknes 😉 😉 😉 😉 mas dvoch velkych, jedno mrna zvladnes 😉 😉 som bola u kamosky co ma 10mesacne dvojcata...no ty koki...4 deti v obyvacke..moj (4) emka (3) a tie dvojicky..ty.starsi v pohode si kreslili skladali kocky ale tote mrnata...jedno plakalo potom druhe tomu ta to nepaci temu to.....aaaaa no nema to lahke s nimi 🙂
Ahojte zienky vlasy ste farbili pocas tehulkovania???
naše bruško
Caute kocky,no ja mam termin 4.3.no uvidime ci. Nebudeme prvsi 😃😃
@1234lubka ale moze tobyt kludne aj alergicky kasel,ja som silna alergicka a casto mam aj dusivy kasel... ☹
Ahojte kočky od 16.1 jsem oficiálně na mateřské a to 8 tt před porodom.Budu se moct pohybovat všude bez omezení.
@katariso ja ano a myslim,ze v poho,ale bola som u kadernicky

@mata0312 Jsou to krásné fotky.Obdivuju tvoje bruško, že nemáš žádné strie. Já je mám dost od prvého porodu a to jsem se mazala skoro od začátku a i tak.A teraz se taky mažu a začíná mi opět praskat.