Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@skarabubu aj ja uz na to cakam,bo som tiez na pn...ale nie vzdy dodrzujem vychadzky 😀 😀
@mnamkacik krasne mas brusenko 🙂
@stanka2612 ver mi nechci 😀 ledva sa clovek hybe
@stanka2612 moze..mame domavlhko a plesen...nezaizolovane preklady na bytovke...zle osadene okna....strasne sa rosia..rano ked vstanem od spodu po vrch mokre, musim mat uterak na parapete...býdu to toho roku riesit, ved koli tomu mame znizeny najom, polovica bytovky...skusim zodac kvapky na vecer a v pondelok alergologia...prip utorok
@mata0312 ale je to krasne 🙂
@1234lubka neviem ako u vas ale u nas su kalergologovi objednavky aj mesiace dopredu,cize davaju terminy o tri,styri mesiace a tak...ja som na termin cakala pol roka skoro...drzim paklce aby ti ho zobrali hned,mozno deti su na tom inak,neviem...
@stanka2612 mne sa ani.nezda a tie.sproste reci ludi ☹
@mata0312 tie by som mala v pazi a hrdo brusko ukazovala 🙂 ja sa furt obliekam do obtiahnuteho,len aby ho bolo co najviac vidno,som pysna na to,ze tam mam babatko 😉 nakolko mi dr najprv povedal,ze ja nikdy neotehotniem,az ked som zmenila gynekologa ten mi pomohol a poslal ma do centra asistovanej reprodukcie
@stanka2612 sila...
Ešteže si sa nedala... A čo ty vieš,možno toto ti to rozbehne a bude za čas aj druhé 🙂
Ja nikdy naplánovala,musí to byť ozaj šťastie keď dlho dlho nič a nakoniec...
@gabuchah aj druhe bude mozno (podla toho,aky bude porod 😀 ) ale tiez umele oplodnenie,prirodzene to u mna nejde...ale v centre mame odlozenych este vela mrazacikov (embryjka) takze s tym nebude problem...
@stanka2612 moja ver mi ze je.ine mat tvoje a moje 😉 hrda som.aj ja ...len ledva chodim a dycham ...a tiez.som stastna ze mam malu v brusku ..rok sme sa o nu snazili 😉 ja.len ze by mohlo byt mensie a.bolo.by to.jednoduchsie ...ale uz si nevyberiem a musim to dobojovat 😉
@mata0312 uz to urcite dobojujes ved uz len dva mesiace 🙂 drvivu vacsinu uz mame za sebou 😉 a viem,ze je to coraz narocnejsie,ponozky uz obliekam len po sediacky na posteli,boty na stolicke 😀 😀
@stanka2612 😀 😀 😀
@stanka2612 ku nasmu nemusis mat termin len na prvykrat som sa objednala, potom mi povedal ze ukazte sa o mesiac..naposledy povedal ze ukazte sa v septembri 😉 aleasi tam zavolam...
Joooj dnes u doktorky chodili babetka do poradne.... 🙂 🙂 🙂 🙂 a moj maly do toho ze joj ma bolia usi z toho babetka 😀 😀 😀 dost nahlas 😀 😀 😀 male babiky 🙂
@1234lubka joj zlaty 😀 a to o chvilu dostane surodenca 😉
žienky ja som dnes pozerala zostrih/video z pôrodu..... uf dosť silná káva ☹
Diky baby, tak bábätko tam ma snáď dostatok miesta 🙂
ja sa na MD nechystám skôr, sedim cely den v peknej kancelárii ;)
Fuu, a ani porody nepozerám, ved uvidíme aký bude ten moj...
A aj nám povedali ze babo nebude a po 9 rokoch prirodzene stvorené prekvapilo nielen nas dvoch ;)
@stanka2612 potesi takygynekolog 😉 😉 ja sim malacykly hala bala 54, 44, 38, 29...vseliak...vzdy som mala vysetrenie ok...zobral krv na hormony ok, sono-ok ziadne cysty zapaly nic, vajecniky ciste...raz trosku zvyseny prolaktin...zaujimave ze na 50dc vsetky horminy v poriadku...inofolic berte...si myslim ta diki 16e 20sackov a 2x denne?? potom som sa nasr...nasla som-s pomocou kamosky na pl stranke. Jeden okolo 10e ma vysiel aj z postovnym ked som 3 objednala.su tam aj ine zaujimave ceny...trebars femibion 2 za 8 🙂 no a tak som si objednala prve tri balenia, a potom este som si povedala ze naposledy este raz objednam...a po 5baleniach to prislo 🙂 brala som 2x denne prvych 14dni... 🙂
@pahu to je super,tesim sa s vami 😉 my sme tiez s muzom stastni,ze nam to vyslo 😀 uz nam bolo dvom trosku smutno...
@1234lubka super,to je to hlavne,ze to vyslo a sme tehulky 😉 nas to sice stalo vela penazi,ale babo sme chceli za akukolvek cenu 😀
@stanka2612 preco vela oenazi? Nepreplaca to poistovna? Unas keby nevyslo tak koniec...moj muz povedal ze ked ma byt tak bude ked nie tak nie...
@1234lubka velmi malu cast a aj to len lieky asi tretinu.vsetko ostatne si zial platis sama ☹

@pahu krasna si,tusim mas este mensie brusko nez ja 🙂 ja uz tiez chcem take pekne velke tehulkovske 😀