icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

1234lubka
8. jan 2016

myslite ze fialovy kocik by bol zly ak by sa nahodou z dievcatka vyklul chlapec?

stanka2612
8. jan 2016

@1234lubka v pohode si myslim...a je to tmava fialova?ci nejaka pastelova?ja mam modro biely namornicky chlapcensky,no ak by to bola baba aj napriek trom ultrazvukom,tak bude baba v modrobielom kociku... A vybavicka samozrejme tiez chlapcenska,takze by nosila modre dupacky

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 aha to som netusila ako to prebieha....dobre ze ta do basy nezavreli 😉 som nechapala ked som citala ten navrh zakona 😀 😀

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 jasi myslim ze je v pohode ked ma dievcatko modre dupky...horsie ked chlapcek ruzovy 😉 😉 idem zavolat na inzerat...ci ho este maju

stanka2612
8. jan 2016

@1234lubka nastastie to nepreslo,ved je to chore v dnesnej dobe,ked ma kazdy druhy par problemy s pocatim...

stanka2612
8. jan 2016

@1234lubka podla mna uplne v pohode aj pre chlapca 😉 daj potom vediet,ci si ho kupila

mata0312
autor
8. jan 2016

@1234lubka krasna farba 😉

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612
@mata0312 zajtra mi ho pride ukazat 🙂 🙂 🙂 mily pan, pise v inzerate ze takmer nepouzivany 🙂 aj matko mal fialovy...golfac 🙂 ja len preistotu, uz mi asi tri vraveli ze malo byt dievcatko a pri porode prekvapko 😉 😉

skarabubu
8. jan 2016

@stanka2612 No já jsem si koupila svetlunko zeleny a asi teda čekáme zase dievčatko,tak taky doufám že to nebude blbé.

pahu
8. jan 2016

@stanka2612 Stanka, aj mňa to stále s bývalým manželom veľa peňazí, 2 x IVF neúspešne a k tomu nejaké inseminácie... A potom rozvod a majetkové vyrovnanie. Nuž, chlapec stratil o mňa záujem, keď nemohol mať pokrvného potomka.
Ale ako ja hovorím, za všetkým zlým príde niečo dobré...
Môj súčasný partner so mnou začal randiť aj napriek tomu, stále tvrdil, že sa nenarodil ako otec, ale ako milujúci partner. Keď som sa ho pýtala, či nechce vyskúšať IVF, povedal, že ma miluje takú aká som a keď bábätko príde, budeme šťastní, keď nie, tak tiež, lebo budeme môcť bez obmedzení cestovať, športovať,... 😀 A prišlo a jeho slová: to je super že budeme môcť cestovať a športovať a turistikovať s miminkom 😀 Hahahaaa.... Najviac ma pobavil vyhlásením, že od narodenia bude mimi nosiť na bruchu a na chrbte ako africké ženy, v šatke... No, máme doma kopec srandy!!!

mata0312
autor
8. jan 2016

@1234lubka ja som.kupila pre.istotu neutralny 😀 ale uz 4 nezavisle od.seba mi potvrdili dievcatko 🙂 lebo vybava je.cisto.dievcenska

mata0312
autor
8. jan 2016

@pahu a nakoniec sa ti to podarilo normalne? 😀 tak.to je uplne super 😉 nam sa s ex alexko podaril na prvy krat a s.drahym sme sa rok snazili az.to prislo ale uz sme uvazovali o inseminacii a podobne ...lebo on straaasne tuzil.po babatku 😉

stanka2612
8. jan 2016

@skarabubu vobec nie,zeleny je podla mna vhodny pre obe pohlavia 🙂 horsie by to bolo z ruzovou a cervenou a pastelovymi farbami 😀

stanka2612
8. jan 2016

@pahu tak to si si tiez prezila...nezavidim,videla som v centre vela zien ktore by za dieta dali aj zivot...nam to nastastie vyslo hned na prvy krat ani som tomu nechcela verit pri mojich diagnozach,ale teraz sme velmi stastni...a vidis,parada,ze sa vam to podarilo prirodzene 😉

1234lubka
8. jan 2016

@mata0312 tak mnelen na morfologickom ze asi pravdepodobne dievcatko...vaja pipik nebolo vidno...joj keby som vedela ze vcera pride vyplata tak idem v utorok na to sono...teraz musim cakat do 19.1...vybavu som nekupila skoro nic...vcera zeleny uteracik z kapucnou, prebalovaci pultik mam, vecicky po matkovy aj tak vacsinou biele zelene... 🙂 dokupim ked sa narodi co budem potrebovat...teraz v soboru este do lidlu na plienky...jedne aspon 🙂 aj LEDky

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 tykoki si neviem predstavit taku zenu v centre co tam nieje prvy krat a nevychadza...zufalost...zial v dnesnej dobe bezne, kedysi len zlomok zien mal tu smolu..super ze vyslo na prvy krat 🙂 potom pojdes hned do dtuheho dietatka? vraj ked sa nedari apotom zadari tak treba druhe tiesit hned ako sa da kym su hormony dobre naladene 😉 😉

stanka2612
8. jan 2016

@1234lubka plan taky je ze rok na to este druhe aby bol maly vekovy odstup tak uvidime 😉

1234lubka
8. jan 2016

@stanka2612 taj budem drzak oalceky nech to vyjde. U vas sa prirodzene akoze vobec neda?

1234lubka
8. jan 2016

tu som v puknutom zrkadle 😉 😉

adulina
8. jan 2016

@pahu jejda moja neverim, teda som strasne stastna ze ti-vam to vyslo, strasne drzim palceky, velmi velmi sa tesim, moj bol tiez marcovy, ale narodil sa uz vo februari. Cmuk a vela stastia a radosti 😍

gabuchah
8. jan 2016

@pahu vyzerá ako moc fajn chlap 🙂
Myslím, že ten predtým nebol ten pravý a iba ste jeden druhého mali niekam posunúť 🙂 a ty si sa posunula úžasne 😉

gabuchah
8. jan 2016

@1234lubka jeej, lubi, krásne ti narástlo 🙂 len tuším tiež len bruško 🙂

stanka2612
8. jan 2016

@1234lubka zial nie,ale nevadi vobec,som rada ze to takto dobre dopadlo 😉 a inak brusko mas krasne,aj ja take chcem 😉

snehulienka82
8. jan 2016

caute maminy,
tak som vcera dopadla u diabetologicky... mierne ma zdzubala, ze kde som bola mesiac... (pricom od oberu na OGTT uplynuli 3 tyzdne) a ze o 8 tyzdnov budem rodit... (ked som v 29.tt, podla USG a podla posl. MS v 28.tt, tak mi to vychadza aspon na 11 tyzdnov...) a ze treba s tym okamzite nieco urobit... z toho testu mi vysli hranicne hodnoty 2 hod. po vypiti 75g glukozy som mala 7,88 mmol/g, ci ako to meraju... tak som si vcera kupila glukomer a meriam si cukor kazde 2 hodiny po jedle, a je pravda, ze vcera som sa uz stravovala dietne (ziadny cukor, min. mnozstvo prilohy a min. chleba) a vecer som mala 5,4 a rano 2 hod. po ranajkach (pohar mlieka s kuskom chleba) som mala 4,6. Som zvedava, aku budem mat hodnotu 2 hod. po desiate... verim, ze to nie je tak strasne, ako mi to vsetko opisala... ze ake mozne nasledky su, ked sa ta cukrovka nelieci... tak drzte palce, aby malinka bola v poriadku, aj placenta fungovala spravne. v pondelok u gynekologa bolo vsetko ok, mala je o tyzden vacsia podla USG, ale to je takto od 18.tt. Dufam, ze uz zacnem viac priberat, doteraz mam + 4,2 kg a zda sa mi, ze to povazuju za malo... predtym som mala ale vela kil, BMI mi vyslo na 26, tak verim, ze este priberiem, a mala bude OK.

stanka2612
8. jan 2016

@snehulienka82 neboj ked budes dodrziavat tie obmedzenia chvilku,tak bude vsetko v poriadku 🙂 suseda tiez mala tehu cukrovku a po porode nic,uz sa stravuje normalne,teda s ohladom na to,ze dojci 🙂

mnamkacik
8. jan 2016

@1234lubka Ja zase naopak celé tehotenstvo vraveli že chlapci a všetky 3 majú baby

mnamkacik
8. jan 2016

@1234lubka Krásne bruško 😘

mata0312
autor
8. jan 2016

Baby aha 😀 http://vas.cas.sk/clanok/12789/lenka-tusila-ze-...

Nechcela.by som 😀

mata0312
autor
8. jan 2016

@1234lubka ja kedze som bola.na PN tak.nonstop na nete a nakupovala tie uzasne dievcenske vecicky jooj.. mam toho aj pre.tri babatka 😀 esteze mam.draheho ktory ma podpori a nenadava 😀 a na sone platis?

stanka2612
8. jan 2016

@mata0312 aj ja platim u gynekologa svojho za sono vzdy 5 eur