Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
@mata0312 tu vyhratu? 😀
@stanka2612 kukala som tvoje bruseno,.naozaj som.mala take ani som.tehu nebola 😀 hehe
@stanka2612 eee 😉 ta este neprisla, od.jeziska 😀 mam na stoliku este asi 6 neprecitanych 😉
@mnamkacik ja som isla podla tabulky, obvod okolo.prs a obdvod pod prsami dufam.ze mi.budu, uzsa tesim ked pridu
@stanka2612 tiez vela pouzivam veci z dm, su super 😉
@stanka2612 ja ten pás ešte nemala, teraz prvý krát.. Ale vraj pomôže so sťahovaním maternice a vrátením ako tak bruška do pôvodného stavu 🙂
@mata0312 no a kolko stoji? ja som ceky.cas cakala ze v lidli daju tehu akciu na tehu veci, tam mali taku skvelu podprdu za 7-8e...no ale vtedy som neplanovala a dopredu kupovat tehu veci mi prislo divne 😉 😉 tak teraz mi ostava len pozetat nejake vypredaje alebo bazos...20e za podprdu nedam
@gabuchah paris ma tak pekne ocalunenu vanicku ze? Inak to je to iste 🙂 konecne jeden poriadny kocik, pri matkovy taky trapny som mala..sme sa splasili...mala som vtedy jednu bexu tiez vyhliadnutu ale sa nam zdalo vela 160 ta sme kupili blby za 130...traktor tazky...potom ked som videla bexu som lutovala tak teraz som si urobila radost 😉 mama mi dala 60e takze super 🙂 dnes mi typek doniesol prebalovaciu tasku aj adapter na sedacku co zabudol 🙂 rovno domov 🙂 i kocik mi tak doviezol..este ma odviezol ku bankomatu aj priviezol domov 😉
@1234lubka áno, presne je to to iste 🙂 iba má popresivane "čalúnenie " a vnútro červené 🙂 našla som tu so všetkým na MK za 100e,buď.týždeň nám ho dovezú, sú z Trnavy a idú niekde do Ciech na návštevu 🙂
Ja práve tiež kedysi mala len také... No traktory ako si napísala, na tento sa teším 🙂
@1234lubka inak vysvetlil ti to s tou strieskou?
@stanka2612 jj ochotny, no to len tak sa dava ako som to robila ja...sa mi to zdalo ze to malepsie drzat, ale bol ochotny 🙂
@1234lubka takze uz je to v poriadku a drzi ti to hej?
@stanka2612 ta drzi 😀 😀 😀 lepsie to nebude 😀 😀 😀
@1234lubka 😀 hlavne,ze si spokojna
Baby co som sa.docitala 😀 http://mdiva.aktuality.sk/clanok/47162/rusi-pri...
@mata0312 pekny,jednoduchy 🙂 paci sa mi
@1234lubka krémová je super aj fialová 🙂 My moc farebné nechceli, bo si neviem drahého predstaviť s takým a on sám chcel najradšej čierny, šedý 🙂 ale tak v tých farbách sa my zhodujeme 🙂
Ty máš krásny 🙂 a tiež si nedala veľa, určite ešte potom predas za dobrú cenu...
Tento presne je môj, aj fotiek viac tam je, kolieska budú určite ale aj tak, za tú cenu 🙂 ešte aj dovezú 🙂 https://www.modrykonik.sk/market/kociky/2szi4w/...
@gabuchah aj tvoj je pekny,tiez taky jednoduchy 🙂 lahko kombinovatelny s dekami,fusakmi a tak 🙂

Dnes relax som precitala knihu a ste mi zasa nejak.usli 😀 fuu neviem ci to docitam 😉