icon

Termín pôrodu marec 2016

mata0312
16. júl 2015

Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂

mnamkacik
10. jan 2016

@skarabubu mne teraz pomáhajú sušené marhule...

lenadka
10. jan 2016

@skarabubu ále čo by si si nič nemohla dať, mne gynekológ poradil prírodné "preháňadlo" a fakt to bolo len treba zas črevá naučiť na pravidelnosť a po týždni mi zápcha ustúpila, idem kuk ako sa to vola, je to v takých kockách ako bujony do polievky a sú to sušené ovocie-figy, sivky, senovka....Regulax sa to volá, en si dáš večer a ráno dva poháre teplej vody a pôjdeš 😉

lenadka
10. jan 2016

@gabuchah skoré uzdravenie prajem 😉

lenadka
10. jan 2016

Baby mám popraté vecičky, dnes som v rukách prala háklivé ručne štrikované vecičky, už len zavinovačky... 🙂

stanka2612
10. jan 2016

@lenadka aj ja uz na 90% mam 🙂 teraz tasku do porodnice pre seba a babatko nachystat 🙂

mnamkacik
10. jan 2016

@lenadka prosím tá obliecky aj mantinely mám z jednéj strany biele z druhej zelene, ,,ako prat??

skarabubu
11. jan 2016

@lenadka Fiha já ještě nezačala. Připadá mi to ještě brzo,ale jak čtu, tak bych mala začat.

mnamkacik
11. jan 2016

Pekne si ja čakám na vyšetrenie v poradni, troška sa to tu vyludnuje...

patkak
11. jan 2016

@mnamkacik ja sa prave obliekam caka ma ti tiez dnes 🙂

mnamkacik
11. jan 2016

@patkak ozvi sa potom ako si dopadla

mata0312
autor
11. jan 2016

@mnamkacik
@patkak drzim palce.nech je vsetko.ako ma 😉 ja.idem zajtra sa tesim na.malu 😀

mata0312
autor
11. jan 2016

Baby som sa docitala ze na tu zapchu je.dobra aj slivkova stava ...okrem toho co ste pisali, aj.hrusky, jablka, cerealne pecivo, lan a viac vody 😉

1234lubka
11. jan 2016

@mnamkacik z praskom na farebne..ono by to pustat nemalo..ja pouzivam z dm prasky su lacne a perfektne peru, vtestoch uspeli velmi vysoko. Porovnatelne z arielom len su setrnejsie ku farbam...

1234lubka
11. jan 2016

na zapchu predavaju taku hnusnu vodu..v niektorych potravinach kupis pri liecivych vodach...vola sa šaratica. Pije sa len asi stamprlik alebo deco..uz neviem pise to na obale...mne to nikdy netrebalo ale vraj to velmi pomaha

1234lubka
11. jan 2016

uz zacnem aj ja pomaly balit do porodnice...ked len zupan pol tasky zaberie...asi ho dam do igelitky zvlast...

18lula4
11. jan 2016

@skarabubu urcite ti teraz odporucim zo svojej skusenosti, pretoze som dostala zlatu zilu este pred tehotenstvom a bola som aj na gastro na kolonoskopii atd.s vysledkom drobne vnutorne hemoroidy; preto sa neskutocne bojim ako bude po porode pretoze sa to isto zhorsi ☹ jednoznacne si vecer daj do pohara odstat vodu a rano to vypi nalacno...striedaj si to raz cistu raz s citronom, dalej ovsene vlocky do jogurtu ja si davam brusnicove acidko mnaaaam, susene slivky a kazdy den zjest jablko + pocas celeho dna pit cistu vodu.do 12 hod.naobed musis mat v sebe 1liter vody, do vecera 2 az 2,5litra.Za vodu sa rata aj polievocka. A v ziadnom pripade nepit colu a ine sladke napoje, nejest vyprazane ani mcdonaldy a take blbosti. Zarucene pomaha 🙂 drzim palce

18lula4
11. jan 2016

@mata0312 aj ja aj ja idem zajtra 🙂posledne velke sono a vazenie...

mnamkacik
11. jan 2016

@mata0312 poradňa ok,od 27.1 som na materskej, dnes s dr nebolo reči, ,,,pýtam si niečo na hemeroidy tak, že to tehotenstvom,,,, pýtam sa či môžem bez obáv používať aniball- tak najprv nevedel o čom hovorím čo mi bolo divne potom zase že to je len reklamný ťah že tomu nemám veriť, ,, maličký ma necelé 2kilá 😍 a mamička
+10Kg 😰

akdalv333
11. jan 2016

Ahojte... je tu niektora ktora ma uz traz poslickov? som 33tt a prvorodicka, tak netusim ci su to poslickovia... Len ma zvyknu boliet krize a trochu podbrusko.. Taka ozaj slaba menstruacia, ale mavala som dost silnu menstruaciu, tak toto sa mi zda nic, len ma to znervoznuje... Mate s tym skusenosti? Brusko mi nejak netvrdne... 🙂 Dakujem

18lula4
11. jan 2016

Bany ja som dnes bola na sono prsnikov a zas tam cosi mam vlavo cystu 7,5mm a v pravo tiez nejake dysplasticke zmeny od areoly s mikrocystou.Myslite ze to moze suvisiet aj s tymi mliecnymi zlazami a s tym ze sa to tam vsetko teraz meni? Povedal mi doktor ze to nic, ko.o rok, opytam sa este zajtra na poradni

1234lubka
11. jan 2016

@akdalv333 poslickovia su teraz v takomto stadiu uplne v pohode a normalny..ked si sem tam stvrdne brucho tak to neries az keby sa bolesti stupnovali a boli pravidelne...ja som v porodnuci nevedela ze mam kontrakcie. Sestrickypovedali ze 1000krat silnejsie ako nakramy...ale ja som mala pocit ako by mi trebalo navelku 😀 😀 tak ma to tam tlacilo aked som sadla na zachod preslo to 😀 😀 takze po novom budem vediet 😀 😀

mata0312
autor
11. jan 2016

@mnamkacik super tak.krasna vaha maleho 😉 no.ja som zvedava kolko bude.mat 😀 ja koncim pnku 28.1. Este cerpam.dovolenku a od 6.2. Materska 😀

mata0312
autor
11. jan 2016

@18lula4 tak porovname mimi 😀

akdalv333
11. jan 2016

@1234lubka Dakujem krasne, tak to teda bude asi tym 🙂 Uz ma to znervoznuje treti den a rozmyslala som si zavolaj svojej gyn, ale ked iny problem nemam len tieto bolesti a su znesitelne... Zrejme to budu len poslickovia a roztahovanie maternice este, ved maly dost rychlo teraz zrejme rastie 🙂

18lula4
11. jan 2016

@mata0312 urcite 🙂 tie nase dievcence

1234lubka
11. jan 2016

@akdalv333 jj urcite, maternuca je sval tak mozes niekedy pocitit stah...teraz sme uz ozaj v pokrocilom stadiu...mozes spomenut gyn., aspon ta to upokoji.

18lula4
11. jan 2016

Holky, uz ste si zazmluvnovali pediatra?

1234lubka
11. jan 2016

@mata0312 ja koncim pn 30.1 a 31.1 nastup na md..konecne nebudem kukat do schranky ked sa vracam z obchodu ci nebola "navsteva" 😀 😀 😀

1234lubka
11. jan 2016

@18lula4 musis zazmluvnit? ja som si len jednu vytypovala a zavolala ci berie novorodencov...len povedala ze sa mam zastavit po orepusteni z porodnice, na druhy den sme sli, druhe mi vezme tiez 🙂

18lula4
11. jan 2016

@1234lubka neviem ako, kazdy to ma inak, ale ty ked uz 1 babo mas tak jasan ze druhe ti zobrala lebo ta uz pozna, no ja pojdem asi este dnes osobne sa popytat, tiez mam vytypovanu lekarku tak sa chcem dohodnut 🙂