Termín pôrodu marec 2016
Ahojte .... dufam ze nas bude viac takych, ktore sa ako ja dnes dozvedeli tu uzasnu novinku, ze cakaju babatko a budu rodit v marci 2016 🙂 tesim sa na diskusiu 🙂 🙂
Baby tak dnes som bola na kontrole,vsetko v poriadku,maly ma 1,47 kg a okolo 30 cm 🙂 akurat,ze je otoceny sikmo,nie hlavou dolu a ze ako tak pozera,vidi to u mna na cisarsky,tak uvidime...na matersku nastupujem 21.1. 😀 a uz som dnes aj pediatricku vybavila,ktora nas zoberie do evidencie 🙂
@stanka2612 super 😉 ides na MD 8 tyzdnov pred?
@patkak moj je priecne 😒
@pahu krasny ho mas 🙂
@mata0312 ano lebo som na pn...cize osem tyzdnov pred tak mi to vyratal
@gabuchah som rada ze uz ti je lepsie 🙂 a deti a muz ako?chytili to,ci nie?
@stanka2612 vsak.aj ja som od.augusta.na pn ale idem 6 😉 pri.malom.som isla.8
@mata0312 a nechces ist osem pred?
@stanka2612 tak to máte krásne miery tiež 🙂 ale rastieme všetky 😀
No a muž to nechytil, najskôr cez týždeň vracal Gabriel, v sobotu večer filip no a ja po ňom...
@gabuchah veru rastieme...uz mam +14kg...a doktor povedal,ze to vzhladom na moju vysku nie je vela tak sa tesim,lebo podla mna je to dost...ale ked doktor povie ze nie tak potesi 😀
@lenadka krasny 🙂 to je trojkombinacia?
@stanka2612 a aku mas vysku??🙂
@stanka2612 áno a všetko sa veľmi ľahko odopne a pripne zas na konštrukciu.
@stanka2612 takto vyzerá komplet
@pahu ahoj...ja mam termin 29.marca 2016 a nastup na matersku mam 16.02.2016, tak myslim ze budes mat nejako o den neskor. 🙂
@patkak 185 krasnych cm 😀
@18lula4 ockuje, povinne, ale vďaka alebo bohužiaľ následkom nežiaducich účinkov sa rodicia búria a neockuju.. A vychytrale doktorky čo chcú mať kľud to určia ako podmienku..
Ja už neockujem..4 roky o tom študujem pretože pi dvoch deťoch som pozorovala zmeny a mladší posledné povinné už nemá... Žena sa toľko snaží v tehotenstve a potom dieťa dostáva to co nemusí...

@gabuchah WAU! Tak ty už budeš mať doma princezničku a ja sa budem gúľať???